- ВладиславаВідгук від покупця. Продавець: VOLYNTREES. Колір: Зелений. Висота: 70
Чудова пишна ялинка, швидка доставка
Дякуємо за замовлення
- Богдан П***Відгук від покупця. Продавець: VOLYNTREES. Колір: Зелений. Висота: 90
Сама по собі ялинка/її гілля гарні, хорошої якості, але сам спосіб кріплення гілля до стовбура робити процес ''розплюснення'' ялинки до рівномірного вигляду досить довгим. Сама коробка в якій прийшла ялинка була сумнівної якості, половина ребра коробки трималася лише на скотчі
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Пакування
- Продавець VOLYNTREES
Богдане, дякуємо за відгук та рекомендації.
- Інна З***Відгук від покупця. Продавець: VOLYNTREES. Колір: Зелений. Висота: 70
Доставка дуже швидка. Ялинка чудова. Хто хоче купить-рекомендую.
- Переваги:
- Пухнаста, гарненька
Дякуємо за замовлення
- ЛенаВідгук від покупця. Продавець: VOLYNTREES. Колір: Зелений. Висота: 70
Почитала відгуки і вирішила замовити.
Класна ялинка, маленька та пишна, не лиса))) тільки треба гарно розправити гілочки, трохи сиплеться, але це не критично, тільки коли виймаєш з коробки.
Дякую за швидку доставку, вчора замовила, сьогодні вже у мене.- Переваги:
- Пишна, маленька, компактна
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: VOLYNTREES. Колір: Зелений. Висота: 90
Гарна ялинка за доступні кошти
Дякуємо Вам за замовлення
- Катерина В***Відгук від покупця. Продавець: VOLYNTREES. Колір: Зелений. Висота: 90
Ялинка просто топ. Виглядає реально як справжня. Не так як дешеві китайські. До того ж менеджер такий молодець, все так розповів про неї. Що це наш виробник, якість матеріалу. Дуже рекомендую.
- Переваги:
- Якість матеріалу. Без запаху.
- Недоліки:
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: VOLYNTREES. Колір: Зелений. Висота: 90
Елочка просто чудесная! Как настоящая!
- Переваги:
- Пушистая, красивого зеленого оттенка, хорошего качества, подставка в наличии.
- Недоліки:
- Анастасия Щ***Відгук від покупця. Продавець: VOLYNTREES. Колір: Зелений. Висота: 90
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: VOLYNTREES. Колір: Зелений. Висота: 90
Ялинка виконала свою функцію, своїм виглядом не розчарувала. Доставка була своєчасною. Але прийшлося залучати допоміжні інструменти та чималих зусиль, щоб вставити їх у підставку
- Переваги:
- Пухнаста, дешевша за інші варіанти
- Недоліки:
- Пази в основі ялинки не підходили для наявної підставки, прийшлося зтесувати зайву пластмасу
- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: VOLYNTREES. Колір: Зелений. Висота: 70
Файна ялинка.
- Переваги:
- дуже гарна
- Недоліки:
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: VOLYNTREES. Колір: Зелений. Висота: 70
Дуже задоволена покупкою. Ялинка гарна і пухнаста. Трошки сипалась, коли доставала з коробки, але в остальному ідеально
- Переваги:
- Низька ціна, наявність товару, швидкість відправки
- Продавець VOLYNTREES
Дякуємо
- Олексій Л***Відгук від покупця. Продавець: VOLYNTREES. Колір: Зелений. Висота: 90
Найкрасивіша ялинку яку я бачив та замовив! Всіім рекомендую до покупки)
- Переваги:
- Гарна, пухнаста, НЕ лиса
- Недоліки:
- Алла Б***Відгук від покупця. Продавець: VOLYNTREES. Колір: Зелений. Висота: 90
Дуже гарна ялинка
- Переваги:
- Цена-качество
- Недоліки:
- Любов М***Відгук від покупця. Продавець: VOLYNTREES. Колір: Зелений. Висота: 90
Дякую за швидку відправку ялинки, гарна, пухнаста, без запаху хімічного, що саме головне, гарна ціна.
Дякуємо Вам за замовлення
- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: VOLYNTREES. Колір: Зелений. Висота: 90
Товар прийшов дуже швидко, запакований дуже гарно, тому прийшов без пошкоджень. Ялинка дуже гарна за такі кошти. Я задоволена на всі 100%
- Переваги:
- Краса за такі кошти
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: VOLYNTREES. Колір: Зелений. Висота: 90
Дуже красива, пухнаста. Дитина сама зібрала.
- Переваги:
- Дуже сподобалась.
- Недоліки:
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: VOLYNTREES. Колір: Зелений. Висота: 90
Гарна ялинка, доволі густа і пухнаста
Дякуємо Вам
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: VOLYNTREES. Колір: Зелений. Висота: 90
Ёлка пушистая красавица. То что надо. Спасибо большое продавцу!!!
Дякуємо Вам. Мирних свят
- Віра К***Відгук від покупця. Продавець: VOLYNTREES. Колір: Зелений. Висота: 90
Якісна, пухнаста ялинка. Дякую за швидку доставку!
- БіпВідгук від покупця. Продавець: VOLYNTREES. Колір: Зелений. Висота: 90
Ялинка чудова!
- Переваги:
- Ціна, якість
Дякуємо Вам
- Алина Е***Відгук від покупця. Продавець: VOLYNTREES. Колір: Зелений. Висота: 90
Ёлочка очень хорошего качества!
- Переваги:
- Быстрая доставка и хорошее качество
Щиро вдячні
- Яна Р***Відгук від покупця. Продавець: VOLYNTREES. Колір: Зелений. Висота: 90
Не плохая за свои деньги, пушистая. С минусов , это то что еле вставила в подставку , пришлось подрезать пластмасс, невозможно было всунуть ножки. Немного погнута, не совсем ровная, мне кажется сильно плотно упаковывают, поэтому погнулась. В целом нормально
- Переваги:
- Дешево и нормально
- Недоліки:
- Погнута
- Максим Я***Відгук від покупця. Продавець: VOLYNTREES. Колір: Зелений. Висота: 90
Хороша за свої кошти.
- Переваги:
- Пухнаста
- Недоліки:
- Трошки гострі краї проволки
- Продавець VOLYNTREES
Дякуємо Вам, що придбали ялинку нашого виробництва
- Олександра Є***Відгук від покупця. Продавець: VOLYNTREES. Колір: Зелений. Висота: 90
Блін, реально класна ялинка, особлива дяка продавцю !!!
Дуже всим рекомендую, як жива і дуже пишна !!!
(додаю фото)- Переваги:
- Дуже гарна !
- Продавець VOLYNTREES
Дякуємо, що вибираєте нашу продукцію.