- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Lyttex. Зріст: 122. Колір: Різнобарвний
Дитина задоволена, якість норм.
- Андрей О***Відгук від покупця. Продавець: Lyttex. Зріст: 116. Колір: Різнобарвний
Очень понравилась! Рост у нас 122, но худенькие. Длина по спинке 70 см- в самый раз! В груди и талии мы 50 см. Поэтому 116 рост нам сел идеально. И не пришлось рукав подворачивать. У нас длина от плеча 43 см. Классный принт, утеплитель средней плотности. Дочь в восторге
- Дар'яВідгук від покупця. Продавець: Lyttex. Зріст: 146. Колір: Різнобарвний
Розмір відповідає.Якісь супер.Якре таке як на картинці.
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: Lyttex. Зріст: 140. Колір: Різнобарвний
Донька дуже задоволена..
Кольори дуже-дуже насичені..тепле- Переваги:
- Все співпало з описом
- Олександра Я***Відгук від покупця. Продавець: Lyttex. Зріст: 134. Колір: Різнобарвний
Яскраве, довге і класнюче. Волохатку з капюшона зразу зняли - без нього прям стильно стало.
- Переваги:
- Яскраве
- Недоліки:
- Поки не знайшли
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Lyttex. Зріст: 140. Колір: Різнобарвний
На вид дуже прикольна,яскрава, ідеально розмір в розмір. Легка. Як буде носитися побачимо взимку)
- Оксана У***
А можете будь ласка додати реальні фото? Пальто маломірить, заказували більший розмір?
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Lyttex. Зріст: 152. Колір: Різнобарвний
Пальто чудове. Довжина відмінна. Колір незвичайний. Дочці 9 років, зріст 142 (середня статура), замовила розмір 152. Сидить дуже добре. Тепле. Дочка дуже задоволена.
- Оксана У***
- Вероніка Р***Відгук від покупця. Продавець: Lyttex. Зріст: 152. Колір: Різнобарвний
Дякую,дуже красиве і довге пальто,малеча задоволена!)))
- Продавець Lyttex
Вам дякуємо за замовлення. Хай донечка носить із задоволенням. Мирного неба.