Відгуки покупців про Мобільний телефон Nokia 1112 1110 Black (0F42-6931)

Оцінка користувачів 4.05/5
  • AI аналіз відгуків
    50 відгуків:  55% позитивно, 10% нейтрально, 35% негативно.
    Більшість клієнтів відзначають, що телефон простий у використанні, підходить для дзвінків та особливо для літніх людей. Покупців тішить швидка доставка та пристойна комплектація. Проте є серйозні скарги щодо якості збірки: поширені проблеми з батареєю, клавіатурою, роботою SIM-карт та підозри щодо неоригінальності товару. Деякі телефони виходять з ладу через короткий час, також часто згадують про стерті написи на клавішах та несправності зарядного пристрою.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олександр С***

Клієнт задоволений :)

• Олег Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: AdlerorShop

Категорично не рекомендую цього продавця.

Телефон продавався без будь-якої згадки про те, що він Б/У або відновлений. Після покупки з’ясувалося, що пристрій вже використовувався, а продавець виправдовується тим, що “це очевидно”. Ні, це не очевидно — така інформація ОБОВ’ЯЗКОВО має бути вказана в описі товару.

Зі слів продавця — замінено лише корпус і батарею. Насправді після розбору телефону виявлено велику кількість бруду та пилу всередині. Це прямо свідчить про те, що телефон не проходив нормального сервісного обслуговування і продається як “освіжений” без належної підготовки.

Фактично має місце введення покупця в оману. Я отримав товар, який не відповідає заявленому стану та очікуванням.

Рекомендую всім обходити цього продавця стороною або як мінімум вимагати повну і правдиву інформацію про стан товару та реальні фото, а не вірити на слово.

Переваги:
    Недоліки:
    Купа
  • Інна Н***

Все чудово!

• Олексій

Теща задоволена

Переваги:
    Телефон відповідає заявленим характеристикам
    Недоліки:
    Відсутні
  • Катерина С***
    Відгук від покупця. Продавець: AdlerorShop

Спасибо,всё быстро и оперативно. Телефоном довольны

• Олексій М***

Телефоном задоволені

• Денис З***
    Відгук від покупця. Продавець: AdlerorShop

Неделю назад продавец попросил оставить отзыв о товаре если все устраивает, на тот момент проблем небыло.
    Сегодня звонил бабушке на этот купленный телефон, она говорит, что телефон начал писать что батарея разряжена и телефон начал выключаться. За 20 минутный разговор выключился трижды. Замена батареи на новую не помогает.
    Прослужил 3 месяца.
    Брать не рекомендую!

Недоліки:
    Батарея
  • Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: AdlerorShop

Акумулятор жахливої якості, вздувається за декілька тижнів роботи. Готуйтесь шукати нормальну заміну.

Недоліки:
    Батарея вздувається за місяць-два
  • Денис З***

Бабушка не жалуется

• Тетяна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: AdlerorShop

Телефоном задоволена. Працює гарно. Головне, що простий в користуванні, а якість зв'язку чудова.

• Ярослав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: AdlerorShop

Для дзвінків телефон те що треба

• Карина П***

Покупкою задоволена)

• Алишер С***
    Переваги:
    Недоліки:
    батарейка
  • Євген А***
    Відгук від покупця. Продавець: AdlerorShop

Жахлива якість телефону. Клавіатура почала стиратись вже на 2й день при НЕінтенсивному використанні в домашніх умовах. За добу використання вже двічі екран потухав і ні на що не реагував. Доводилось виймати батарею, щоб його оживити. Вимагаю повернення коштів за неякісний товар.

• Оксана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: AdlerorShop

Швидка доставка. Дякую за сервіс.

Переваги:
    Зручний в користуванні для людини похилого віку. Користться 4 місяці, все влаштовує.
    Недоліки:
    Відсутні.
  • Марія Д***

дитині подобається.

Переваги:
    легкий, простий, зручний
    Недоліки:
    поки що не виявили
  • Вікторія С***

Дуже оперативно доставлено.
    Товар у відмінному стані, навіть є захисна плівка на екрані.
    Телефон чудовий, звук якісний ( навіть не доводиться бабці вмикати гучномовець, наскільки хороша якість динаміків та мікрофона).
    Бабуля безмежно щаслива,що саме цей телефон ми придбали.

Переваги:
    Ціна і якість радують.
    Чудовий звук, якісний зв'язок.
    Великі кнопки та цифри,що є бездоганною перевагою для літніх людей.
    Недоліки:
    Немає і не може бути
  • ГОША
    Відгук від покупця. Продавець: AdlerorShop

Все РАБОТАЕТ ВСЕ ОТЛИЧНО СПАСИБО. ПРОДАВЦА РЕКОМЕНДУЮ.

Переваги:
    РАБОТАЕТ
    Недоліки:
    НЕТУ
  • Марина Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: AdlerorShop

Історія дуже з цим телефоном, коли я його отримала на Розетці перевіривши його що він включається я його забрала. Але прийшовши додому і поставивши sim-карту він вимикався. Коли sim-карту дістати він працює, а коли sim-карта в телефоні пише що батарея не заряджена. Відправивши назад його на фірму, мені сказали що телефон працює в нормальному режимі. Але все ж таки залишили його на тестування на неділю. Після чого його відправили, сказавши що він працює добре, він все одно показує що батарея не заряджена. Хоча тільки що був знятий з зарядки. І просто вимикається. Телефон був взятий для літньої людини, яка не виходить взагалі з квартири.

Переваги:
    Єдиний телефон яким може користуватися ця людина
    Недоліки:
    Вимикається після декілька годин показує що батарея не заряджена. Це притому що дзвінок здійснюється а він вимикається. Не рекомендую!!!
    • Марина Ф***

Телефон перестав працювати взагалі через два-три місяці використання. Не рекомендую.

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: AdlerorShop

Швидка доставка. Телефон працює добре.

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: AdlerorShop

Телефон пропрацював декілька днів,відправили продавцю на ремонт(начебто,відійшов шлейф на екрані),відремонтували.Після ремонту,через декілька днів в телефоні почав пропадати звук(телефон не падав),повитиралися клавіші.Коли зняли кришку,то виявилося,що телефон старий,змінений тільки корпус.Хотіли повернути кошти,але

продавець відмовився.Зателефонували на гарячу лінію Розетки,але вони стали на сторону продавця.На даний момент телефон уже навіть не вмикається.ПРОДАВЦЯ І "РОЗЕТКУ" НЕ РЕКОМЕНДУЮ.Поважаючий себе магазин не повинен співпрацювати з таким продавцем і має відстоювати інтереси покупців.

• Олександр М***
    Відгук від покупця. Продавець: AdlerorShop

Все працює, все добре, дякую!

• Сергей М***
    Відгук від покупця. Продавець: AdlerorShop

В течении нескольких месяцев эксплуатации стёрлись знаки и цифры с клавиатуры.

Переваги:
    Недоліки:
    Некачественная клавиатура
  • Роман К***

Все добре

• Євген К***

Хороший

Переваги:
    Легкий
  • Саша З***
    Відгук від покупця. Продавець: AdlerorShop

Печаль ! Не заряжает батарею ! Жаль !

• Дерев'янкін Н***

Все чудово!

• Галина Я***
    Відгук від покупця. Продавець: AdlerorShop

Рекомендую для літніх людей!

Переваги:
    Зручний і простий у використанні. Хороший звук, для старих людей позитивом є наявність швидкого набору
    Недоліки:
    Брали батькові, якому вже 90 років, тому субʼєктивний недолік— маленькі кнопки для широких пальців. Але це суто індивідуально, тому поставила 5!
  • В. В***
    Відгук від покупця. Продавець: AdlerorShop

к сожалению симку для телефона купил только сейчас,но он её не видит

Недоліки:
    деньги на ветер
    • Продавець  AdlerorShop

Доброго дня. Телефон працює зі всіми видами сім карт будь якого оператору світу.

• Продавець  AdlerorShop

Для максимально коректної роботи рекомендуємо використовувати повнорозморну сім карту (1FF типу).

• В. В***

Оператор лайфселл,сим карту видит,но не находит сеть,кода выбираю сеть вручную,пишет Нет доступа,на смартфоне всё ок.

• Андрій К***
  • Луценко Г***
    Відгук від покупця. Продавець: AdlerorShop

Все працює, але постиралися цифри на кнопках і заряджається тільки від зарядного пристрою що був в комплекті і тільки від нього. Батарея довго держить.

• Сергей Р***

Все нормально

• Светлана М***
    Відгук від покупця. Продавець: AdlerorShop

Два рази замовляли, все швидко

Переваги:
    Швико та вчасно
  • Игорь Г***

Все прийшло вчасно

• Анастасия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: AdlerorShop

Хороший телефон и новый.Спасибо большое !

• Евгений Т***

Все отлично работает