Заряджаємо на навчання

Оцінка користувачів 3.5/5
на основі 4 відгуки
  • Дмитро П***
    Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP

Попал под ливень, брызги воды намочили всё внутри. Сильного дождя - боится. В остальном всё хорошо. Легкая. Собрал быстро в экстремальных условиях.
    Антимоскитная сетка спрятана за дверью - что неудобно. Если ты хочешь посмотреть на мир, ты должен впустить комаров наружу. Было бы лучше, если бы антимоскитная сетка была снаружи, а непрозрачная дверь - внутри, тогда можно было бы её открыть, при этом комаров не пустить. Но увы. Прутики - тонкие, хлипкие, легко ломаются. Но это цена за их легкость. Как-то так. Как для первой моей палатки - окей. Но вторую надо бы взять более надежную. Если вы её берете не в горы, как я, а где-то дома, во дворе, или возле реки - то никаких проблем.

Переваги:
    Легкая, собирается быстро, дешевая
    Недоліки:
    протекает при ливне, антимоскитная сетка внутри, а дверь снаружи, что неудобно
    • Продавець  WOLFSHOP

Дмитро, доброго дня. Дуже дякуємо за такий детальний та корисний відгук! Цю інформацію було передано у відповідний відділ для підвищення якості роботи магазину!

• Виктор Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP

В цілому за ці гроші хороший намет , дитина залишилась задоволена )

• Продавець  WOLFSHOP

Доброго дня, ВІктор! Дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку нашого магазину! Користуйтеся з задоволенням Будемо раді співпрацювати й надалі!

• вадим
    Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP

в цілому норм! користуюсь пару днів

Переваги:
    москітна сітка, розміри якраз підійшли метр на два
    Недоліки:
    штирькі металеві трохи хліпковаті) нема захисного тенту на верх! бо роса зранку волога)
    • Продавець  WOLFSHOP

Доброго дня! Дуже дякуємо за високу оцінку нашого магазину та бажаємо приємного користування. Будемо раді співпрацювати й надалі!

• Артем
    Відгук від покупця. Продавець: WOLFSHOP

Зображення не відповідає реальному вигляду намету - в реалі він вдвічі менше. На маркуванні відмічено , що це одномісний намет.

Переваги:
    Компактний
    Недоліки:
    На 1 людину
    • Продавець  WOLFSHOP

Доброго дня! Наші менеджери з вами зв'яжуться для вирішення прикрої ситуації. Гарного дня!)

• Тарас

А як взагалі в експлатації? Середній дождь витримує?