- МаріяВідгук від покупця. Продавець: ТехПроцес
Все добре, відправили оперативно
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Limbo. Колір: Black
для початківців ідеально
- Переваги:
- ціна, якість камери
- Недоліки:
- слабенький мікрофон
- Продавець Limbo
Дякуємо за Вашу високу оцінку! З повагою інтернет-магазин Limbo
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: SVITechnos. Колір: Black
Все чудова камера пробивається як оригінал, та в усіх ПО відображається. Але код для XSplit виявився прострочений, і ніде про це не говорили. Не приємно :(
- Переваги:
- Оригінал, чудове зображення
- Недоліки:
- Прострочений код підписки XSplit
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: ТехПроцес
Рекомендую
- Переваги:
- Швидка доставка товару, якість відповідає опису та вимогам.
- Недоліки:
- не помітив
- Продавець ТехПроцес
Дякуємо за відгук
- Артур Є***Відгук від покупця. Продавець: SVITechnos. Колір: Black
Відмінна якість камери. Швидкий та відповідальний продавець, одразу написали та відправили, при чому це було вже 18.30. Приємно здивувало.В комплекті був штатив, який я не очікував, але був також приємно здивований, також промо код на XSplit VCam. Так, ціна не з дешевих вебок а-ля 4к 120 фпс, за 2000 грн, але ця веб-камера того варта. Дякую продавцю та бажаю таких задоволених клієнтів як був я ;)
- Переваги:
- Швидке налаштування, автофокус імба, якість картинки з допомогою Logitune, 60 fps 720p.
- Недоліки:
- Хотілось би обертання хочаб на 90 градусів.
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: SVITechnos. Колір: Black
Надо быть готовым к тому, что настройка в разных приложениях (Meet, Zoom, Cisco Webex) - процесс очень занимательный и творческий ;)
И очень приятно удивила цена.- Переваги:
- Работает с Linux
- Недоліки:
- Не отметил
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: SVITechnos. Колір: Black
Добра камера.
- Григорий З***Відгук від покупця. Продавець: SVITechnos. Колір: Black
Камера як треба. Все сподобалося. Саме таку й хотів)
- Переваги:
- Хороша камера, тринога, та все інше по характеристикам
- Богдана Т***Відгук від покупця. Продавець: SVITechnos. Колір: Black
Хороша камера, гарна якість зображення додатковий софт XSplit з підпискою на три місяці безкоштовно. В комплекті також є тринога. Швидко відправили. Повністю задоволена
- Лариса Ж***Відгук від покупця. Продавець: SVITechnos. Колір: Black
Хорошая камера,четкая картинка!Вчера заказала днём а утром сегодня получила.Продавец не тормозила и отправила быстро товар!Спасибо большое!
- Переваги:
- Хорошее качество
- Недоліки:
- Нет!
- Игорь Г***Відгук від покупця. Продавець: NETBOX. Колір: Black
Купив дитині на подарунок, він дуже задоволений і якістю зображення і звуком
- Руслан Щ***Відгук від покупця. Продавець: SVITechnos. Колір: Black
Это будет полезно знать: если у вас мерцает картинка при включенном дневном свете, поставьте ПО камеры и поменяйте в настройках 60гц (NTSC) на 50гц (PAL).
- Переваги:
- Хорошее качество картинки
- Побережник А***Відгук від покупця. Продавець: SVITechnos. Колір: Black
Відповідаю опису, досить гарна камера
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: SVITechnos. Колір: Black
Очень быстрая доставка. Камеру только получил, использую для видеозвонков, пока что очень доволен. Отличная камера за свои деньги
- Переваги:
- Отличное качество изображения
- Недоліки:
- Не нашел
- Владислав Б***Відгук від покупця. Продавець: SVITechnos. Колір: Black
декілька днів вже як користуюсь, проблем не бачу, все працює як треба. чудова вебка.
- Переваги:
- якість зображення, простота підключення
- Недоліки:
- не знайшов
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: SVITechnos. Колір: Black
Тепер бачу усі свої зморшки. Дуже крута камера. 2 дні на доставку. Дякую продавцю!
- Переваги:
- Якість.
- Недоліки:
- Якість.
- Продавець SVITechnos
Дякуємо Вам за оцінку і шикарний відгук! Дуже цінуємо покупців з прекрасним почуттям гумору) будемо з нетерпінням чекати Вас знову!
- Мороз Є***Відгук від покупця. Продавець: SVITechnos. Колір: Black
Камера працює справно, дякую!
- Іван М***
О, проивіт, знаю тебе)
Як тобі камера за цей період? Без проблем?
- Лев Л***Відгук від покупця. Продавець: NETBOX. Колір: Black
Поки все чудово, окрім звуку, не виводить звук на колонки, а так загалом все добре, якість доволі хороша, приїхала вчасно, без пошкоджень.
- Переваги:
- На свої гроші дуже хороша та якісна веб-камера, вчасно приїхала, без пошкоджень.
- Недоліки:
- Поки що не можу розібратись зі звуком, чи поблема у мене, чи все ж камера не передає звук.
- Филипп С***
тринога была в комплекте ?
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: SVITechnos. Колір: Black
Дуже гарна веб камера
- Продавець SVITechnos
Щиро Вам дякуємо за відгук, користуйтесь із задоволенням, чекаємо Вас знову!
- Максим З***Відгук від покупця. Продавець: SVITechnos. Колір: Black
Чудова камера, ціна відповідає якості. 60 fps 720p, зображення чітке і насичене. Продавець в той же день все оформив і швидко відправив. Рекомендую товар і продавця!
- Продавець SVITechnos
Дякуємо Вам за такий чудовий і теплий відгук, нам дуже це важливо і приємно! Чекаємо Вас знову)
- Михаил К***Відгук від покупця. Продавець: SVITechnos. Колір: Black
Отправили супер быстро. В комплекте шла подписка на сервис xSplit
Камерой остался доволен. Как раз то что и хотел. При подключении не забудьте настроить под себя при помощи софта
Прищепка держит хорошо и если хотите в комплекте есть также тринога для того чтобы не крепить к монитору- Переваги:
- Качество съёмки. Хороший софт для настройки камеры . Тринога в комплекте
- Продавець SVITechnos
Спасибо огромное Вам за прекрасный отзыв! Рады, что Вы получили желаемое) ждем Вас снова!
- Іван Ч***Відгук від покупця. Продавець: SVITechnos. Колір: Black
Ця веб камера вартує своїх грошей. Порадувало що при 720р можна вімкнути 60 кад.сек. Зображення гарне, без зависань, при гарному освітленні картинка чітка і насичена. І ще є багато налаштувань в додатковому софті від лоджітек. Доставили на слідуючий день після замовлення, продавець зразу вийшов на зв'язок. Товар можу з впевненістю рекомендувати до покупки.
- Переваги:
- За свої гроші це топ камера.
- Недоліки:
- Не знайшов.
- Продавець SVITechnos
Щиро Вам дякуємо за такий чудовий та розгорнутий відгук, який 100% буде корисний для інших покупців! Дякуємо за високу оцінку, користуйтесь із задоволенням! А ми будемо чекати Вас знову)
- Дарья С***Відгук від покупця. Продавець: SVITechnos. Колір: Black
чудова камера, якість дуже добра
- Переваги:
- швидка доставка, гарна якість
- Недоліки:
- не виявила
- Продавець SVITechnos
Дуже дякуємо Вам за високу оцінку! Ми раді, що Ви задоволені! чекаємо Вас знову!
- Олексій М***Відгук від покупця. Продавець: NETBOX. Колір: Black
Дякую за якісний товар і гарний сервіс. Окрема подяка за знижки. Віддаю перевагу саме цім веб-камерам logitech c922.
- Переваги:
- Зручне налаштування, наявність он-лайн підтримки, відповідне ПО на сайті і да... Тринога в комплектації.
- Недоліки:
- Ну. Так. Є. Камера розрахована більш на фронтальные застосування (мікрофон потребує коректування на об'єкт).
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: iT Family. Колір: Black
Офіційний продукт, зареєстрував у Logitech, все ок. Пакування топ, все захищене. Єдиний недолік, мені поклали гарантійку від іншого продукту, але сподіваюсь, що це зможуть вирішити
- Переваги:
- Чудова якість, багато налаштувань у драйвері.
- Недоліки:
- Пока не знайшов
- Світлана Р***Відгук від покупця. Продавець: iT Family. Колір: Black
Класс
- Михаил П***Відгук від покупця. Продавець: NETBOX. Колір: Black
Вебка отличная, полностью стоит своих денег.
- Переваги:
- Качество
- Руслан Г***Відгук від покупця. Продавець: NETBOX. Колір: Black
Шикарная камера
- Переваги:
- всё
- Недоліки:
- нету
- Chumak T***Продавець: EXPERT-UK
добрый вечер когда будет в наличии??
- ДаніїлПродавець: EXPERT-UK
когда будет в наличии
- EXPERT-UK
Спасибо, что обратились в магазин EXPERT-UK. Оставьте свои контактные данные через форму "Задать вопрос о товаре"
и Мы Вам сообщим
- Елена В***Продавець: NBK Shop. Колір: Black
Только забрала на новой почте. Нет товарного чека, почему? На камере есть следы пальцев. Коробка с дефектами. Что за сервис за такие деньги?
Пока еще не подключала. Скорее всего верну обратно. Без чека заберете? - Алексей L***Продавець: Roboshop. Колір: Black
Почему цена этой вебки так отличается в разных метах? от 2,5 тысяч до 5. Почему тут гарантия 12 месяцев а не 24 ?
- Артур А***
Тоже интересует этот вопрос
- Вадим П***
к сожалению никто не отвечает...