Відгуки покупців про Килимок придверний в коридор брудозахисний 100х140 см на гумовій основі соти d11

Оцінка користувачів 4.29/5
  • Тарас Ш***

Хорошо

• Продавець  ЕВОРА

дякуємо за відгук і приємного користування :)

• Алина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕВОРА. Розміри: 1.4 x 1. Основний колір: Сірий

Дуже не рекомендую цей килимок. Наш килим від цього продавця через 2 місяці пішов «лисими» плямами - покриття верхнє просто почало злазити, при чому в місцях де не дуже по ньому у взутті топтались. На запит до продавця в чому причина - отримала відповідь, що цей килим треба мити мінімум 2 рази на місяць. Через пів року ми його просто викинули, на жаль, він осипався величезними плямами.

П.с. Батьки мають аналогічний килим від іншого продавця і він їм служить вже 4 роки.

• Продавець  ЕВОРА

Дякуємо за відгук. Термін використання килима (як і будь якого товару) залежить від умов його використання і нагладу. Не можна додавати при митті агресивні засоби з хлором і пилесосити з турбощіткою, яка може накручувати і виривати верхній шар.

• Юлія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕВОРА. Розміри: 1.2 x 1. Основний колір: Сірий

Килимок гарний та якісний. Доставка швидка. Рекомендую.

• Продавець  ЕВОРА

Дякуємо за відгук і приємного використання :)

• Олександр М***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕВОРА. Розміри: 1.4 x 1. Основний колір: Сірий

Килимок чудовий,легко підрізали до потрібного розміру. Основа прогумована,а поверхня,як павутинка,що дозволяє дрібному бруду на ній не затримуватись. Трохи був запах резини,але швидко вивітрився. І від скручування при доставці ще поки не розрівнявся)

Переваги:
    Легко відрізати потрібний розмір
    • Продавець  ЕВОРА

килимок при кімнатній температурі швидко вирівняється. Дякуємо за відгук і приємного використання :)

• Олександр М***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕВОРА. Розміри: 1.4 x 1. Основний колір: Сірий

Доставка швидка. Сам килимок на прорезиненій основі,зверху має покриття,як павутинка і це не затримує дрібне сміття на поверхні. Легко ріжеться. Поки не влігся,то є складка там,де згинався для доставки.

Переваги:
    Не затримується дрібне сміття на поверхні
    Недоліки:
    Поки не виявлено
  • Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕВОРА. Розміри: 1.2 x 0.8. Основний колір: Сірий

• Продавець  ЕВОРА

Дякуємо за відгук і приємного використання :)

• Юлия Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕВОРА. Розміри: 1.4 x 0.8. Основний колір: Жовтий

Отличный коврик

Переваги:
    Качественный товар
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  ЕВОРА

Дякуємо за відгук і приємного використання

• Леонід В***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕВОРА. Розміри: 1.4 x 1.2. Основний колір: Сірий

Чудовий килим і швидко

• Продавець  ЕВОРА

Дякуємо за відгук і приємного використання!