Відгуки покупців про Комплект Nikwax для догляду за мембранними тканинами 1L

Оцінка користувачів 4.44/5
  • Відгуки про товар продавця Месник
  • Виталина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Месник

Користуюсь не перший рік. Для мембранних курток те, що треба. Після всіх етапів прання - куртка як нова.

Переваги:
    Відновлення водовідштовхуючих властивостей дуже добре. Усунення усіх сторонніх запахів.
    Недоліки:
    Потрібне додаткове нанесення на плями перед пранням, якщо вони дуже сильні. За одне прання може не вивести
    • Продавець  Месник

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що ви залишились задоволені нашим сервісом. Будемо раді бачити вас знову!

• Анатолій
    Відгук від покупця. Продавець: Месник

Засіб працює чудово. Водовідштовхувальні властивості після прання присутні.

• Євген Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Горець

Відправ норм 7й левел. Ще одну куртку на гортексі.
    Потім норм поправ з водовідштовхувальним засобом.
    ще пару штанів. Не знаю чи так можна робити)
    Вода норм збирається каплями і не всмоктується)

• Александр
    Відгук від покупця. Продавець: TI TRAVEL MARKET

Хорошее средство для стирки. Оно не такое агрессивное, поэтому сильные пятна надо застирывать заранее обязательно, но в целом я очень доволен.

А вот пропиткой я не понимаю пока что как пользоваться. Всё делаю по инструкции, но будто бы не помогает. Я точно уверен, что я что-то делаю не так, потому что это уже второй бренд пропитки, который мне не помогает. На реддите я читал, что надо после обработки сушить в сушилке, либо феном, чтобы пропитка активировалась, но в инструкции про это ничего не написано и я этого не сделал. В следующий раз попробую с феном.

Переваги:
    Хорошее средство для стирки
    Недоліки:
    Вероятно, не самая детальная инструкция
  • Елена П***
    Відгук від покупця. Продавець: TI TRAVEL MARKET

Навіть старий пуховик, якому вже 13 років лише цими засобами відіправся, став як новий, і з'явився невеликий захисний шар. Комбінезон з матеріалу GORE-TEX куплений у секонді також як новий

Переваги:
    Добре очищує, добре відновлює влогостійкість
    • Продавець  TI TRAVEL MARKET

Дякуємо за відгук!

Відгук від покупця. Продавець: TI TRAVEL MARKET

Не первый раз беру это средство для курток, рюкзаков. Рекомендую. Без напряга грязь уходит.

• Юрій Я***

Расскажи пожалуйста как правильно с курткой использовать, везде разная инфа (

• Аліна
    Відгук від покупця. Продавець: TI TRAVEL MARKET

Зелений засіб, то для прання. Фіолетовий пропитка. Куртка попралась добре, чистенька. Пррпиткою, ще не користувалась.

Переваги:
    Хороший засіб
    Недоліки:
    Поки не бачу
  • Ирина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: TI TRAVEL MARKET

Ничего не отстирывает, даже с замачиванием.

Переваги:
    Запах, приятно пахнет морозный свежестью.
    Недоліки:
    Не выполняет свои функции
  • Аурэлия З***
    Відгук від покупця. Продавець: TI TRAVEL MARKET

Очень классное средство. Затирать не нужно. Вы не пожалеете. Очень грязные куртки и комбезы, как новые с магазина. Рекомендую. Ещё буду заказывать. Маленький литраж для меня)

Переваги:
    Все отлично
    • Продавець  TI TRAVEL MARKET

Дякуємо за відгук!

Відгук від покупця. Продавець: TI TRAVEL MARKET

Средства очень классные. Не замачиваю, не затираю. После прогулки с ребёнком вещи сразу же в стирку. Очень хорошо с первого раза все отстирывает. Рекомендую. Закажу ещё объем по 1 л.