Відгуки покупців про Навушники TWS Anker SoundCore Space A40 Black (A3936G11)

Оцінка користувачів 4.1/5
  • Никита Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Купил в феврале 25 года. Только в ноябре случайно узнал что кейс может заряжаться еще и от безпроводной зарядки. За все это время претензий к наушникам нет кстати. Отменное качество звука

Переваги:
    Аккумулятор, качество воспроизведенного звука, удобство, помощь в гарантийных случаях
  • Антон О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Погано держать зв'язок, якщо йти вулицею, або інде, починають грати переривчасто, це дуже дратує, часто один навушник підключається, а другий ні. На вулиці через мікрофон вас чути зовсім погано. Якщо використовувати дома, або в приміщенні, то працюють майже нормально, на вулиці постійно проблеми з Bluetooth - з'єднанням.

Переваги:
    Непоганий звук, режим прозорості і шумодав. Є софт.
    Недоліки:
    Погано тримає з'єднання, мікрофони так собі. Ціна завищена.
  • Александр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Через месяц появился треск, фоновый рокот/шум в 2 наушниках.
    Наушники не смогли отремонтировать
    Благодарю Розетку, вернули 100% оплаты за наушники

Недоліки:
    Перестали работать через месяц
  • Мирослав С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Звук непоганий, але функція проникності не працює

Переваги:
    Звук
    Недоліки:
    Заявлені функції не працюють
  • Анастасія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Хороші навушники в цілому, гарне шумоподавлення. Були тільки проблеми під час розмов через навушники – мене було погано чутно.
    Через 9 місяців після покупки поламався лівий навушник і їх списали, по гарантії повертають гроші.

Переваги:
    В цілому зручні, гарний шумодав
    Недоліки:
    Мікрофон і поламка
  • Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Користуюся практично пів року. Звук гарний, мікрофон також.

Недоліки:
    Можуть випасти з вушної раковини. Не тримаються і випадають
    • Андрій Г***

Если амбушюры подобраны правильно, то выпадание - это проблема ушей, а не наушников

• Віталій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Класні навушники за свою ціну(купував по акції), шумодав працює, вуха не болять. Для нормального звуку потрібно погратися з еквалайзером.
    Додаток зручний і зрозумілий.

Переваги:
    Ціна /якість
    Недоліки:
    Вставки з глянцевого пластику
  • Костя М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Чудові навушники в своїй ціновій категорії

Переваги:
    Дуже класно відчувається бас чого слід було очікувати від anker, зручні компактні досить, кількість режимів їх тут є 3, наразі навушники працюють без проблем.
    Недоліки:
    Якість мікрофону, але це вже у всіх таке з цим ніц не пороьиш
  • Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Заказав ще 10,сьогодні 15 - як риба в льод.Знавби в другому місці взяв би.І так часу не має...

• Валентин

то з правої сторони дату відправки тре дивитись

• Сергій

Я також "довго" чекав. Замовив 8-го обіцяли на 12, потім перенесли на 13 число. 13 -го забрав.

• Александр
    Відгук від покупця. Продавець: СІА. Колір: Black

Хорошо упаковано. Отличные наушники

Переваги:
    Качество, звучание
  • макс
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Почати хочу с того що навушники гарні, але є деякі зауваження, далі більш детально. По перше грають вони гарно, але тільки в том випадку , якщо ви налаштуєте екволайзер. Без цього слухати рок, або щось де є ударні і баси неможливо, кров з вуха не йде, але задоволення немає. Для мене оптимальним став , маленькі дтнамікі, в такому режимі мене все влаштовує по звучанню. Шумодав присутній але чуда він не робить й зовсім все не глушить, але у дуже шумному місті робить нормально. Розмову і відповіді на дзвінок у шумному місті розмовляти не дуже зручно, вас не завжди гарно чути. В цілому користуватися ними зручно заряда вистачає на довго, по 6 годи десь на днів 5-6 легко. Далі о том що не сподобалось у них, по-перше це корпус дуже погано все тримається , кришка люфтить та відразу відкриватися якщо ви впустите сам бокс, кришка одразу відкриється і всі навушникі розлетяться у різні боки. По-друге дуже незручно відстежувати рівень батареї як у боксах так і у самих навушниках. У боксах це чотири світлодіода і в програмі він не відображається взагалі, тому що там с зарядом можно знати тільки приблизно, а рівень заряду навушників зображен схематично і в процентах не відображається , тому в цьому додаток дуже слабко пророблений. Користуюсь я вже два місяця і нарікань на работу поки не було, зв'язок не відвалюється, заряджаються справно. В цілому навушників мені підійшли.

Переваги:
    Довго тримають заряд, доволі непогане звучання .
    Недоліки:
    Погана конструкція боксу, незручний контроль рівня заряду .
  • Андрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Обрав навушники по оглядам з інтернету, де тестували багато різних моделей. Деякі оглядачі вважають цю модель найкращіми TWS навушниками з ANC в категорії до $100. І навіть в порівнянні з моделями за $200, по характеристиках ці навушники, як на мене, не сильно відрізняються, тобто за ці грощі, що вони коштують (я брав за ~$80 зі знижкою), отримуєш дуже багато: стильний дизайн, якісна збірка, не ноунейм бренд (Anker давно знаю за їх павербанками та зарядними пристроями). Зважаючи на те, що це TWS, а акумулятори не вічні і відремонтувати такі навушники потім не вийде (або буде складно), то не бачу сенсу брати щось дорожче.

ANC теж працює дуже добре, у мене були очікування, що воно буде псувати якість звуку чи що його доведеться вимикати, але воно просто працює, фільтрує всі низькочастотні звуки на кшталт гудіння мотору (або генератору, може бути актуально взимку). Через це треба бути обережним: можна не почути, як позаду під'їзжає машина або трамвай. Високочастотні звуки не фільтрує, але вони все одно тихіші через пасивну звукоізоляцію.

Комфорт: В комплекті є 5 різниз розмірів насадок, під мої вуха підійшла M в ліве та L в праве (да, так буває і це нормально, на якість звуку не впливатиме). Перший день було дискомфортно через те що корпус навушників давить на вухо, але за моїм досвідом, у мене так з будь-якими новими навушниками, а після тижня використання проходить, вухо звикає, знаходиш якусь позицію де воно комфортніше і все добре.

Якість звуку: тут є LDAC, що дозволяє стріміти музику в lossless якості, по частотам - звучить нормально, як навушники за $100. Вау-ефекту для мене не було, описувати суб'єктивні враження багато не буду, але бас є і його достатньо. Інші частоти теж є. Функція HearID мені зробила дивний еквалайзер з задраними верхами, стало гірше, тому не використовую її.

Керування: не люблю сенсорні кнопки, і це мінус цих навушників. Вони то натискаються, то ні, це непередбачувано і іноди треба тиснути декілька раз, особливо дабл тапи та лонг преси. Мені хотілося би бачити фізичні кнопки, але маємо шо маємо, сенсор тупо дешевше та простіше. Можна налаштувати під себе, змінювати гучність, ставити паузу, скіпати треки, перемикатись між ANC / Normal / Transparency.

Додаток є і працює, можна скіпнути створення акаунту за бажанням. Щоб увімкнути LDAC, потрібно один раз додатково зробити це в додатку, щоб перепрошити навушники на LDAC. Батарейка при цьому буде менше тримати, але це очікувано, зате якість звуку краща (можливо). По батарейці особливо не скажу, кейс заряджав лише один раз з моменту покупки, користуюсь не дуже часто тому він ще показує 3 лампочки. Доречі, в додатку не показується скільки відсотків у кейса, заряд кейса можна побачити лише по лампочкам на самому кейсі. Ще є бездротова зарядка, теоретично можна буде зарядити кейс від телефону без дротів, якщо є reverse wireless charging, але не пробував це особисто.

Ще в навушниках відсутня детекція чи воно в вусі чи ні, тобто якщо достати навушники з вух, вони продовжують грати, але для мене це не важливо.

Переваги:
    Ціна/якість, ANC, LDAC, дизайн, синій колір
    Недоліки:
    Сенсорні кнопки
    • Андрій Б***

Доповнення після 9 місяців користування: виявив недолік цих навушників - конструкція зарядки через піни, які забруднюються і через це коли кладеш навушник в кейс, кейс не розпізнає його і не заряджає навушник. Тому треба уважно дивитись, чи пішла зарядка (на табло має загорітися ліва або права лампочка), і якщо не пішла, то треба дістати навушник, почистити контакти на навушнику, та додатково почистити контакти на базі. Ще спробую почистити контакти спиртом, може це допоможе, але якби навушники заряджалися всередині кейсу через індукційну катушку, то такої проблеми б не було. Хоча з іншого боку, вони б більше нагрівалися і можливо швидкість заряду була б менша.

• Дмитро Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Лівий наушник повністю перестав працювати через 3 місяці, кейс його не бачить. Гучні, якість музики на високому рівні, шумодав працює якісно, довго тримає заряд і кейс, і навушники

Недоліки:
    Лівий наушник перестав працювати через 3 місяці.
  • Артем Н***

Дуже класні.

• Павел

Не стоят своих денег .
    В сравнении с liberty 2 pro , на Liberty звук куда лучше и бассы порой приходиться убавлять, на этих же A 40 их совсем нет.

Переваги:
    Хорошо сидят в ухе.
    Недоліки:
    Запаса громкости нет, басса нет (на разных настройках еквалайзера)
    • Владіслав

В додатку до навушників ставиться посилений бас, грають дуже громко і бас гарний якісний. На телефоні треба еквалайзер виключити. І буде все ок

• Рижок Д***

Гарна якість звуку, наявність шумодаву, гнучкі налаштування

Переваги:
    Гарна якість звуку, наявність шумодаву, гнучкі налаштування
    Недоліки:
    Якість збірки могла бути кращою
  • Сергей П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Користуюсь п‘ятий день з іос пристроями, дуже подобаються навушники.

• Інна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Дуже задаволена цими навушниками. Як для музики, так і для роботи підходять добре. Відмінний звук, мікрофон і шумодав непоганий

• Екатерина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Мне очень нравятся. Чистый звук. Звук как во вкладышах своего сегмента - не ожидайте от них студийного звука. Но могу сказать, что звук в них лучше, чем в эирподсах 3го поколения. Громкости предостаточно. Есть активный шумодав - работает как боженька. В ухе сидят удобно, в комплекте 5 пар амбушюр - 1 на наушниках и 4 в коробке. Мне подошли вторые по величине. Лежать на боку в них удобно. В уши садятся плотно.
    На микрофон пока никто не жаловался, но не тестировала в сильно шумных условиях.
    Приложение нативно понятное. При первом включении обновилась прошивка. Есть эквалайзер, можно накрутить басов, кто любит. Но нельзя сказать, что по басам они прям вау. Скорее, хороший среднячок.
    Есть настройка тапов для сенсоров. Можно отключить одинарный тап, чтобы не было мисс-тапов при поправлении наушников.
    Что не понравилось в приложении - приложение теряет наушники каждый раз, когда ты из него выходишь. То есть тебе нужно каждый раз нажимать переподклбчение. Это не критично, но хотелось бы иметь фоновое подключение.
    Тестировала блютуз через 3 стены в панельке-двушке, сигнал стабильный, не разрывался. Подозреваю, что может быть проблема с тем, что наушники будут прерывать сигнал роутера, так как работают на одной частоте. Советую переключить канал роутера на 6 и проблем не будет.
    Так же не очень понравилась скорость подключения к телефону и ноутбуку (iPhone 14 pro и MacBook Air 2022), все-таки нужно либо тапнуть на значок наушников для более быстрого подключения, либо подождать секунд 10. Но, может быть исправят со следующей версией прошивки.
    Кейс не люфтит, материал - очень приятный софт-тач пластик. Сборка наушников добротная. Прям, как говорится, береш в руки - маєш вещь.
    Аккумулятор держит прекрасно! Конкретно не засекала сколько, но точно не меньше 6 часов на одном заряде и заявленных 50 часов с подзарядкой от кейса. Я брала до этого несколько разных наушников в Розетке на тест, включая эирподсы 3го поколения, все вернула. Эти - лучшие.

Переваги:
    Отличные наушники в своей цене
    Недоліки:
    Существенных - не выявлено
    • Екатерина М***

Нашла один минус: шумодав «давит» микрофон. При включенном шумоподавлении собеседник плохо слышит меня.

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Дуже гарні навушники. Маю з чим порівнювати. 1More ComfoBuds Pro у зрівнянням з ними просто "дитина". Відклав у сторону. Але, Anker Soundcore Liberty Air 2 Pro звучать, як на мене, краще, мають більш класичний вигляд. Але, це не критично. Досить не можу вибрати між ними. Подобаються обидва.
    Комплектація і пакування кращі у Air 2 Pro. Ви це зрозумієте, як візьмете коробку до рук. З точки зору автономності, А40 краще тримають заряд. Кейс, як на мене, у них теж більш зручніший. Але, доставати навушники - треби приловчитись. Магніт їх дуже сильно тримає у футлярі. Кейс з покриттям софт тач, не маркий. Форма більш стандартна. Продумане розташування світлодіодів і порта для зарядки. Він нібито трошки спрятаний у корпусі. В загалі, навушники дуже сподобались.

Переваги:
    Дуже добре тримаються у вухах, легкі, більш практичний і звичний кейс (без усіх цих вивертів на подобі здвижних слайдерів), гарний звук, купа налаштувань у фірмовому долатку, гарна автономність
    Недоліки:
    Трохи засильний магніт для утримання навушників у кейсі, треби приноровитися їх діставати
  • Євгеній Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Навушники чудові, звук супер. Головне після покупки оновити їх в застосунку.

Переваги:
    Чудовий звук
    Недоліки:
    Мало часу користуюсь тому поки не має.
  • Валерій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Все супер. Якщо брати їх по знижці за 3777 гривень то я навіть не знаю, що може бути краще. Звук чудовий особливо якщо порівнювати з моїми старими Xiaomi tru wireless earphones. Також сподобалось, що у програмі для навушників є багато різних заготовлених режимів еквалайзера. Крім цього мені сподобалося те що у комплекті є багато різних амбушур від xs до xl, кожен зможе підібрати під своє вухо. Поки що недоліків я не знайшов, навушники сидять чудово, кришка не люфтить. Скільки вони працюють на одному заряді іще не перевіряв.

Переваги:
    Звук, багато заготовлених режимів еквалайреза, комплект амбушур
    Недоліки:
    Поки що немає.
  • Михайло

Всім привіт!
    Користуюсь даними затичками вже біля 2-3 років. Купив одні собі інші дружині.
    Користувався разом з oneplus 6 та samung s22+. У дружини redmi note 9, і ось на ньому чомусь вони відключаються інколи під час прослуховування музики або під час розмови по меседжеру. Пише що підключено а на справді ні, і доводиться перепідключати.
    Звук мені сподобався навіть якщо не слухаєш через LDAC (різниці не помітив, можливо я не достатньо меломан щоб почути).
    Є додаток за допомогою якого можна підлаштувати звук під той діапазон який чуєш. Мені це не дуже сподобалось тому я зайшов в налаштуваня еквалайзера та змінив як мені подобається.
    Басів вистачає з головою, середні чудові, високі не цикають.
    Мікрофон працює добре, і шумодав більш менш нормально, але іноді доводиться говорити гучніше бо стороні шуми дуже зрізає у шумній обстановці і співрозмовник тебе не чує.
    Шумодав, в мене не дуже є з чим порівнювати але працює добре. Є режим прозорості але я використовую його дуже рідко, і для мене дивно як воно передає звук.

І за 2 роки активного користуваня у моєї дружини один навушник почав сідати доволі швико десь 2-3 години використання і треба заряджати.

У підсумку хочу написати що навушники мені сподобались звісно є ньюанси але в цілому за такі гроші нормально. Замовляв в іншому місці

Переваги:
    Заряд, звук, комплект амбушюр
    Недоліки:
    Втрата зв'зку
  • Олег П***
    Продавець: Rozetka. Колір: Blue

Навушниками дуже задоволений. Гарний звук, басів багато, високі і середні також присутні в достатній кількості. Гучності висточає . Музику слухаю різну - навушники справляються на ура шо з металом шо з електронною!!!! Вибирав довго, передивився кучу відосів. І дуже задоволений що обрав ці вуха!!! Рекомендую .

Переваги:
    Дуже класно грають! Гарно виглядають. Ціна/якість. Півтора року гарантії!!!
  • Карнаух В***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Звук хороший, але басів і високих частот не вистачає, a2nc на рівень краще, і в вусі краще сидить.

Переваги:
    Звук, додаток мобільний
    Недоліки:
    Ціна, не найкращі за цю ціну
  • Романюк А***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Наушники огонь всё, что в описании присутствует. Я думаю по функционалу и звуку легко может потягаться с именитыми брендами pro версий, а вот по заряду все они и рядом не стояли. Брал жене, она заряжает раз в неделю и притом, что в них постоянно

Переваги:
    Дизайн, компактные, хорошо держатся в ушах, шумодав, прозрачный режим, multipoint, всё без нареканий, удобное приложение, можно настроить управление жестами как пожелаешь, ну по батарее уже писал
    Недоліки:
    Себе ещё не купил