Відгуки покупців про Набір килимків у ванну кімнату Shaggy у комплекті з килимком для туалету Banyolin SGP05 Коричневий 0.6х1 м. + 0.6х0.5 м. Brown

Оцінка користувачів 4.85/5
  • Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: SoftSteps. Розміри: 1 x 0.6 + 0.6 x 0.5. Основний колір: Бежевий

Дуже класні килими, гарна якість, приємні на дотик, чудовий дизайн, добре вписуються в будь-який інтер'єр, покупкою задоволена. Вживу набагато краще, чим на фото. Одразу відправили, порадувала швидка безкоштовна доставка.

Переваги:
    Красиво виглядають, якісь супер!
  • юрий к***

неплохой вариант.

• Продавець  SoftSteps

Дуже дякуємо за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно, що ви обрали саме наш магазин. Ми докладаємо максимум зусиль під час відбору товарів на фабриках, тому щиро раді, що вам усе сподобалося.
      Гарного вам дня та затишку у домі!

• Максим В***
    Відгук від покупця. Продавець: SoftSteps. Розміри: 0.8 x 0.5 + 0.5 x 0.4. Основний колір: Темно-коричневий

Не дуже м'який, неначе з капронової нитки
    Коврик в туалет дуже маленький

Переваги:
    Недоліки:
    Маленький, не дуже приємний на доторк
  • Анастасія Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: SoftSteps. Розміри: 1 x 0.6 + 0.6 x 0.5. Основний колір: Сірий

Дуже швидко відправили, килимки гарної якості, дуже дякую)

• Людмила П***

Килимки просто супер

Переваги:
    М'якенькі, не ковзають
  • Борис Б***
    Відгук від покупця. Продавець: SoftSteps. Розміри: 0.8 x 0.5 + 0.5 x 0.4. Основний колір: Білий

класні килимки - м'які та не йорзають по підлозі, хороша основа. Рекомендую.

• Дмитрий С***

Найс ковричек, рекомендую.

Переваги:
    Приятный
  • Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: SoftSteps. Розміри: 1 x 0.6 + 0.6 x 0.5. Основний колір: Чорний

Якісні килимки

• Елена С***

Дуже класні

• Ольга Т***

Гарна якість, надіслали швидко. Рекомендую

• Ярослав Н***

Гарна якість та швидка доставка

Переваги:
    Якість
  • Ирина К***

Дуже сподобався.