Картка Rozetka

Відгуки покупців про Мангал розкладний зі столиками на 10 шампурів. 2мм

Оцінка користувачів 4.96/5
  • Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Фабмет

Дуже гарний мангал та якість

• Максим Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Фабмет

Ідеальний розкладний мангал. Загальна висота і полички - це те чого зазвичай не знайдеш в подібних виробах, а тут все як треба.

• Вячеслав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Фабмет

Мангал просто найкращий, який у мене був. Реально все геніальне просте, і в той же час - усе продумано і ефективно. Однозначно рекомендую!!!

Переваги:
    Ціна якість
    Недоліки:
    Відсутні
  • Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Фабмет

Мангал супер, класна якість і зовнішній вигляд! Топ за свої гроші!

Переваги:
    Якість, виглядає круто
  • Дмитрий Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Фабмет

Отличный мангал. Высота ножек оптимальная не нужно наклоняться чтобы крутить шампура, ничего не нужно собирать - ножки просто раскладываются. Конструкция мангала добротная, ножки тонкие - но достаточно устойчивые, мангал не шатается. Дополнительные навесные столики топ, можно поставить металлическую кастрюлю или тарелку. Рекомендую. топ за свои деньги

Переваги:
    Качественная сборка, покрашено термостойкой краской. Легко раскладывается, уверенно стоит и не шатается.
    Недоліки:
    Разве что нет крышки и хотелось бы ещё к нему какой-то чехол, но это уже за другие деньги
  • Павел Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Фабмет

Купував на подарунок батькові. Йому дуже сподобався. Залізо не тонке, матеріал гарний та плотний, зручний, шашлик виходить чудовий. Досить просторий, що є більш плюсом. Тому залишилися задоволені

Переваги:
    Матеріал, зовнішний вигляд, зручність
    Недоліки:
    Не помітив
  • Анна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Фабмет

Купувала на подарунок батькові. Йому асе сподобалось. Матеріал якісний, основа стійка і надійна. Доставка була оперативною.

Переваги:
    Якість, ціна
    Недоліки:
    Не виявили
  • Ілона С***
  • Григорий

Дужа гаона якість

• Наталія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Фабмет

Ще не використовували, але перше враження дуже хороше. Якісно зроблений, зручно розкладається.

Переваги:
    Якість, зручність.
    Недоліки:
    Не помітили.
  • Наталія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Фабмет

Мангал сподобався) міцний, зручний. Дуже стильно висглядає

Переваги:
    Підставки для тарілок
    Недоліки:
    Не має
    • Oksana K***

Доброго дня.чи можете показати як він виглядає в зібраному вигляді

• Катерина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Фабмет

Чудовий мангал, якісно зроблений, метал товстий, не хитається. Дуже зручні полички

• Ярослав К***

Якість краща ніж очікував

Переваги:
    Чудовий розкладний мангал
    Недоліки:
    Не має
  • Лелекач О***
    Відгук від покупця. Продавець: Фабмет

Сподовася,хороша робота. Ще поки не був у використанні .

Переваги:
    Компактний
    Недоліки:
    Немає поки
  • Вячеслав Л***

Все топ

• Сергій І***
    Відгук від покупця. Продавець: Фабмет

Перевершив всі очікування. Дизайн вогонь. Ребра жорсткості, його не викруте та не поведе. Глибина саме те, що "лікар прописав". А за столики окреме дякую!!!

Недоліки:
    Не знайшов.
  • Лілія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Фабмет

Швидкий дзвінок від продавця після замовлення!
    Швидка доставка!
    Мангал перевершив мої очікування:
    - він дійсно не потребує якись зусиль для складання та установки;
    - всі розміри , як в описі;
    - товщина металу, як заявлено. Буде довго слугувати.

• Назар Д***

Хороший мангал , удобный

• S. M***
    Відгук від покупця. Продавець: Фабмет

Прекрасний мангал за конструкцією та якістю виготовлення. Радує око!. Основна частина виготовлена з суціального листового металу, який вигнутий таким чином, щоб бокові стінки по широкій стороні слугували ребрами жорсткості. Інші бокові стінки по короткій стороні приварені. Шов якісний. Усе покрите термостійкою фарбою. Ніжки легко розкладаються. Мангал стоїть впевнено! По мангалу видно, що конструкція продумана та має фабричну якість. З товщиною стінок 2 мм та при такій конструкції проблем з деформаціями від нагрівання не повинно бути!

Переваги:
    Чудовий дизайн, якісне виготовлення та покраска термостійкою фарбою
    Недоліки:
    Практисно відсутні, хіба що ребра жорсткості з прорізами для шампурів трохи завужують простір, але то пусте...
    • Василь В***

Доброго дня. Хочу придбати так як приваблює своїм дизайном. Але мене засмучує висота жаровні 16см. Це не занадто мало, не горить шашлик. Просто маю старий самокльоп то там висота стінки 20см. Готую тільки на дровах ! Можливо на вуглях менший і тонший слой жару. Підкажіть чи варто брати якщо палити тільки дровами ?

• S. M***

Пан Василь, висота жаровні і того менше, якщо шампур вставляти у проріз, тоді висота 15 см. Як на мене ця висота - золота середина. В неті повно дискусій, яка висота розташування м'яса над вугіллям є оптимальною. Профі говорять про 7 см. Оптимальна 10-12 см. То й виходить, що при шарі вугілля в 5 см.(більше і не треба та дорого) висота м'яса над вугіллям з урахуванням діаметру шматка 5- 6 см. становить 7-10 см. У мене м'ясо не горіло. Зрозуміло, що від дров шар вугілля може бути товщим. Але як кажуть профі, потрібне сиве вугілля та постійно крутити ручками. Мангал справді чудовий, столики дуже вдала приспособа, але вирішувати вам.

• Роман К***
    Відгук від покупця. Продавець: Фабмет

Вітаю. Даний мангал є дійсно якісний. Температуру тримає чудово. Додаткові полички просто супер, без них він не такий зручний. Розмір дозволяє розташувати не тільки шомпури, але й сковорідку чи решітку поруч . Якість виконання вартує своїх коштів.

• Василь В***

Дякую.

• Арсен Ш***

Ціна/якість

Переваги:
    Товщина металу, полички, висота
  • Марина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Фабмет

Мангал чудовий, якість відмінна. Сам мангал добротно зроблений, ніжки полегшені. Якщо сумніваєтесь брати чи ні— беріть обовʼязково, не пошкодуєте!
    він набагато коштовніше виглядає ніж коштує по факту=)

Переваги:
    Гарна якість, компактний
    Недоліки:
    Немає, добре було б мати ще й чохол на нього=)
  • Жанна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Фабмет

Чудовий мангал за чудову ціну. Були сумніви стосовно товщини металу, але побачивши вживу вся невпевненість відпала. Виглядає чудово на вигляд якісний.
    Якість металу корпусу під вугілля та ніжок і столиків відрізняється, та це тільки плюс, бо не додає важкості конструкції.

Переваги:
    Гарний дизайн. Зручно складати, розкладати і зберігати. Має невелику вагу, що робить його зручним в пересуванні. Сам мангал не займає багато місця як в складеному так і в розкладеному вигляді.
    Недоліки:
    Відсутні
    • Жанна К***

Через рік користування, впевнено рекомендую. Всю зиму складали/розкладали, влітку забувала під дощем і дивовижний фак - йому нічого не стало. Такий самий стійкий, нічого не розхиталось, цілісний.
      З мінусів для себе - важко було підібрати решітку, бо трохи вузький.

• Михайло С***
    Відгук від покупця. Продавець: Фабмет

Супер мангал. Дуже дякую. Рекомендую.

Переваги:
    Висота, столики
  • Наталия С***
    Відгук від покупця. Продавець: Фабмет

Спасибо большое за такой качественный товар! Быстрое обслуживание и приятное общение! Все очень понравилось! Жарить шашлык на таком мангале одно удовольствие!

Переваги:
    Толстый металл. За такую цену это просто находка!
    Недоліки:
    Нет!