Відгуки покупців про Беззерновий корм для котів з чутливим травленням та довгою шерстю з лососем Carnilove Cat Salmon - Sensitive & Long Hair 400 г

Оцінка користувачів 4.1/5
  • Вікторія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Киця їсть із задоволенням. Спробували потрошки пʼять смаків і цей їй більш за все сподобався

• Наталия Н***
    Відгук від покупця. Продавець: PawsPalace. Вага 1 шт: 6 кг

Корм спеціально створений для котів із чутливим травленням і тому обирала саме його.
    Моєму коту корм підійшов і сподобався, їсть із задоволенням. Проблем із травленням не виникає.
    Кіт активний і почувається добре.
    Дякую за швидку доставку!

Переваги:
    Підходить для чутливого травлення Кіт їсть із задоволенням Покращує стан шерсті Хороший склад Велика упаковка Швидка доставка
    Недоліки:
    Не має
  • Татьяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г

Корм котику сподобався. Рекомендую для вибагливих котиків

Переваги:
    Вподобайка від мого котика.
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Friendly Animals. Вага 1 шт: 6 кг

"доросла людина містить 46% лосося (у тому числі 16% філе) та 14% оселедця"...
    Ви б опис на сторінці почитали з цікавості, там ціла трагікомедія.
    А корм хороший, кіт його вже років 9 їсть стабільно, пачка з цього магазину нічим не відрізняється від попередньої з іншого ні мені, ні коту.

Переваги:
    співвідношення ціни та якості
    • Продавець  Friendly Animals

дякую, що вказали на недолік автоматичного перекладу тексту, вже виправляємо

• Андрій Й***
    Відгук від покупця. Продавець: Funny paws. Вага 1 шт: 2 кг

Абісинці підійшов.

Переваги:
    Якісний
    Недоліки:
    Відсутні
  • Марія
    Відгук від покупця. Продавець: Tamarin Zoo. Вага 1 шт: 6 кг

Корм ситний, котики не переїдають. І гарна ціна

• Аліна
    Відгук від покупця. Продавець: Tamarin Zoo. Вага 1 шт: 2 кг

Термін придатності до травня 2024, але кішка відмовилась від нього, прийшлось віддати на благодійність. Самі частинки корму відрізняються від аналогічних, але іншої пачки, купленої не тут: мають більш гладкі строни. Я маю припущення або корм неправильно зберігався, часто транспортувався, за рахунок чого втратив форму, або такий корм вже не придатний до споживання на таких термінах :/

Переваги:
    Швидка доставка
    Недоліки:
    Кішка відмовилась від корму
  • Олександр Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Tamarin Zoo. Вага 1 шт: 2 кг

Улюбленний корм нашої кішки Мейн Кун. Рекомендую!

• Михайло Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Нашей кошке не зашёл, ела не охотно. В остальном, претензий нет.

Переваги:
    Хороший состав

Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук!
      У кожного улюбленця свої смаки та вподобання, тому, на жаль, не існує корму, котрий сподобається абсолютно всім котикам. Можливо, Вашій вихованці більше до душі буде корм з куркою та кроликом, що розроблений спеціально для вередливих котів.
      Сподіваємося, що інформація вище була корисною для Вас. Якщо у Вас залишися питання, будемо раді відповісти.
      Бажаємо гарного дня!

• Альона М***

Це може бути повʼязане з тим, що кішка дійсно наїдалась, бо корм має прозорий склад, в якому великий відсоток мʼяса .
      Мій кіт також їсть без задоволення, але активність не втрачає свою

• Токмакова Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г

Подошёл полностью моей кошке, склонной к гастритам. Кошка практически жила до этого на роял гастроинтестинале, потому что не получалось ей подобрать повседневный корм, от всех что пробовали ей становилось плохо. Пока мне не посоветовали взять корм класса холистик. Выбрала этот за приемлимую цену и он подошёл с первого раза. Кошка кстати сразу стала его есть с удовольствием. Возможно со временем попробуем и другие этой фирмы, не только для чувствительного пищеварения.

Переваги:
    Качество
  • Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г

Моя кішка тільки на цьому кормі через чутливе травлення. Їсть добре, шерсть блискуча, кішка здорова)
    Зазвичай купую великими пачками не на Розетці.

• Ксения К***

максимальное хрючево для кошечек 10 из 10

• Алла С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Судя по внешнему виду гранул (тёмные, блестящие, оставляют жирный след, много раскрошившихся), возникают большие сомнения в том, что продавец Rozetka соблюдал условия хранения данного корма на своём складе. Больше покупать его в интернет-магазине не буду.

Переваги:
    На этикетке указан хороший состав
    Недоліки:
    Вызвал у кошки отравление
  • Анна А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г

наш мейн-кун отказался наотрез, пытаюсь подмешивать к старому корму, тоже почти не ест

Переваги:
    хороший состав
    Недоліки:
    кот отказывается есть
  • Анна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Кот пятый день на этом корме, перестал чесать глаз и нос до лысой красноты. Очень надеюсь что так будет и дальше. В первый раз на на корм аж накинулся, сейчас ест хорошо но поспокойнее.

Переваги:
    Похоже что наконец нашелся корм, который не вызывает у кота аллергию

• Жанна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Кот не ест этот корм. Именно с лососем. Вообще. Он обычно кладёт игрушку в миску, но если насыпать этот корм, он даже игрушку достаёт.

Переваги:
    Хорошая фирма, неудачный вид корма
    Недоліки:
    Кот не ест
  • Запорожко Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г

Один раз ветеринар порекомендовал ветеринар. ПЕреодически меняем дикой птицы и рыбу. Привыкания нет, кушает хорошо, не переедает и с желудком всё хоршо.
    Могу советовать всем

Переваги:
    не используются зерновые, относительно часто вызывающие аллергию у кошек
  • Ирина

Хороший корм

Переваги:
    Кот хорошо ест
  • Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г

Беру коту для різноманітності. Їсть з задоволенням.

Переваги:
    Якість
  • мария с***

кошка не ест

Переваги:
    не знаю
    Недоліки:
    моя кошка вообще его не ест
  • gruntj46
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г

Перевела кота на сухой корм с натуралки, так как хотела чтоб он ел правильно сбалансированную еду. Выбор пал на этот корм, так как он не содержит вредных для кота компонентов, а имеет только натуральный и полезный состав.
    Кот ест, но без большого энтузиазма )

Переваги:
    Натуральный состав, удобная упаковка с застёжкой. Кот ест.
    • Олександра

• Юля
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Хороший корм по доступной цене. Кот обожает. Всегда всё съедает. Главное побольше воды давать. Шерсть стала мягче, пушистой и длиннее. Эффект виден. Рекомендую. Лучше не экономить на корме, лечение дороже. И любимца жалко. Я своему даю только лучшее, и он это ценит. Очень ласковый и довольный)

• Іван С***

Тогда уж лучше кормить кота нормальной едой: рыбой, мясом, птицей и т.д. Любой сухой корм это суррогатное питание

• Юля

Я согласна с Вами на 100 процентов. Но, к сожалению, у моего котика аллергия на продукты. Долго лечили, врач посоветовал перейти на сухое питание.

• Ксения Ф***

Согласна полностью! После корма данной фирмы у моей кошки выросли огромные усы, которых не было никогда! И с шерстью проблем уже нет. Основным даём Carnilove для стерилизованных кошек, этот даю как дополнительный.

• Ганна
    Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г

Перший карнілав що попробували. Таке враження що для чутливого травлення провокують чутливе какання.
    Зайшов тільки з аканою рибною впереміш. Окремо ігнорувала
    Гранули доволі великі, гризла а не ковтала

Переваги:
    Типу холістик, гранули великі й вона їх розгризала, що краще ніж коли цілими глитають (а вони всі так роблять з дрібними гранулами)
    Недоліки:
    Консистенція стулу ближче до м'якої, не те що зазвичай
  • Алина Ж***
    Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г

Купляли в другому місці. Їли до цього Brit care antistres з куркою, а тепер коли вагітні у кішки текли очі, вирішили змінити корм на Carnilove , гарний склад та не є алергенними, лосось багатий вітамінами, кішці даємо десь 50 г на день, наїдаєтся, не має різкого запаху

Переваги:
    Склад, смак, не має різкого запаху
    Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г

із усіх смаків наша скотіш їсть добре.50 грн в сутки. любить рибку, а от карпа не нюхала навіть. різкий запах, в цього ніжний дуже.

Добрий день!
      Дякуємо за довіру та вибір бренду Carnilove! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
      Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся!
      Бажаємо Вам гарного дня!

• kseniya405
    Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 2 кг

Покупали обычные корма для котят (Friskies, Whiskas, Royal Canin). В 7 мес ветеринар сказал, что у кошки язва от дешевых кормов, дал список "разрешенных". Среди всего перечня Carnilove был самым бюджетным, его и выбрали.
    Взяли пачку 2 кг. Упаковка удобная, закрывается на ленту-зажим. Ароматизаторов в корме нет, поэтому запаз гораздо слабее, чем у большинства кормов.
    Старый корм как раз закончился, поэтому не смешивали, а насыпали чистый. Первый день кошка прост не ела его: видимо, на нюх не воспринимала как привычную еду. После того, как попробовала, проблема решилась сама.
    Результаты употребления:
    1. Проблемы с пищеварием исчезли
    2. Корм в миске есть всегда, она его не переедает, ест в меру.
    3. У кошки остается хорошая "фигура", не толстеет.
    4. Остается всегда активной, видно. что чувствует себя хорошо.
    5. Красивая блестящая шерсть, чистые глазки.
    6. Нет запаха изо рта, меньше запах туалета.

Сначала брали "для котят", сейчас "для чувствительного пищеварения"

Пачки 2кг годовалой кошке хватает в среднем на 2,5 - 3 месяца.

Переваги:
    Качественный, полезный, сытный.