- Александр Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
У кого запоры рекомендую
- Переваги:
- Вкусный
- Ольга З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Дуже смачний сік.
Представник постачальникаОльго, дякуємо за відгук
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Сік дуже смачний, освіжаючий, набагато вигідніше купувати у великій кількості!
- Переваги:
- Вип'єш такого соку після прийому їжі - легкість неймовірна, буду купувати такий сік обов' язково!
- Недоліки:
- Немає!
Представник постачальникадякуємо що залишили відгук! Приємно, що Ви задоволені покупкою. Чекаємо на нові Ваші звернення!
- Святослав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Все круто
Представник постачальникаДякуємо за відгук.
- петренко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Вторая неделя,написал жалобу,потом в Фейсбуке-0,три раза звонил-отбрехиваются,два раза вежливо,один раз по-хамски.Я с них не слезу,пойду дальше,в ОЗП и так далее.Не вопрос товара,вопрос реакции.Если проблема с товаром-вы попали,теперь это уже понятно
Представник брендуВалерію, доброго дня!
У відповідь на попередній коментар ми попросили вас надіслати опис ситуації та контактні дані для зв’язку з вами на пошту нашого PR-відділу [email protected]. Система сайту не дозволяє зв’язатися з вами напряму, а співробітники Інтрент-магазину не наддадуть ваші персональні дані – вони захищені законом.
Запевняємо вас, що при виробництві нашої продукції здійснюється контроль герметичності упаковки. Подібний брак міг виникнути з причин порушення умов зберігання або при транспортуванні. Ми обіцяємо розібратися в причинах ситуації і не допустити їх появи в майбутньому.
Ще раз просимо – для уточнення інформації надішліть нам, будь ласка, на зазначену вище адресу електронної скриньки: дату виробництва продукту та ваші контактні дані
- Валерий п***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Не первый раз заказываю этот товар,было все норм.до этого заказа,крайний в ящике пакет был мягким,оказалось надорванв месте соединения крышки,видимо из-за небрежной транспортировки
Представник брендуДоброго дня!
Ми цінуємо наших споживачів і вдячні вам за ваш вибір. Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з подібною ситуацією. Обіцяємо, що докладемо всіх необхідних зусиль, для того, щоб розібратися в причинах і не допустити їх появи в майбутньому.
Для уточнення інформації надішліть нам, будь ласка, дату виробництва продукту, місто проживання та ваші контактні дані (телефон для зв'язку) на електронну скриньку [email protected]
- Карпенко Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
без акции дороговато
- Переваги:
- действительно вкусный сок, не приторный, отлично утоляет жажду, меньше калорий
- Недоліки:
- до литра не лолили
- Скоробогатько Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Заказываю этот сок, основном, из-за того, что трудно купить чистый грейпфруктовый сок. Кроме того, часть сахара заменена экстратом стевии.
- Переваги:
- Качество, упаковка
- Недоліки:
- Не всегда есть в наличии.
- Арсен Н***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Приятное сочетание апельсинового сока с грейпфрутовым оказалось не таким кислым, как ожидалось. Сок вполне себе сладкий и это благодаря достаточному количеству в нем сахарного сиропа. Взрослые и дети у нас пьют его на равных. Впрочем, дети всегда просят добавку, иногда даже по второму разу - а это хороший показатель того, что сок им нравится и он действительно хороший.
- Переваги:
- Не сильно густой, есть экстракт моркови, невероятный вкус
- Недоліки:
- Без них
- Алина М***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12
Хороший нектар для нашего семейного обеденного стола. Его у нас любят взрослые и дети, а особенно он нравится нашей старенькой бабушке. В основном за счет своего необычного вкуса апельсина и грейпфрута. Нектарчик сладенький, в него не пожалели добавить сахарного сиропа. Дети просто в восторге от него и просят стакан за стаканом, только и успевай открывать новые пачки.
- Переваги:
- Натуральные соки апельсина и грейпфрута, освежающий
- Недоліки:
- Немного ароматизаторов
- Никита
Думаю намного меньше, чем в более бюджетных. Относительный недостаток