Відгуки покупців про Нектар Jaffa Апельсиново-грейпфрутовий неосвітлений 1л (4820003686164)

Оцінка користувачів 5/5
  • Александр Ч***

У кого запоры рекомендую

Переваги:
    Вкусный
  • Ольга З***

Дуже смачний сік.

Ольго, дякуємо за відгук

• Тетяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Сік дуже смачний, освіжаючий, набагато вигідніше купувати у великій кількості!

Переваги:
    Вип'єш такого соку після прийому їжі - легкість неймовірна, буду купувати такий сік обов' язково!
    Недоліки:
    Немає!

дякуємо що залишили відгук! Приємно, що Ви задоволені покупкою. Чекаємо на нові Ваші звернення!

• Святослав П***

Все круто

Дякуємо за відгук.

• петренко В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Вторая неделя,написал жалобу,потом в Фейсбуке-0,три раза звонил-отбрехиваются,два раза вежливо,один раз по-хамски.Я с них не слезу,пойду дальше,в ОЗП и так далее.Не вопрос товара,вопрос реакции.Если проблема с товаром-вы попали,теперь это уже понятно

Представник бренду

Валерію, доброго дня!

У відповідь на попередній коментар ми попросили вас надіслати опис ситуації та контактні дані для зв’язку з вами на пошту нашого PR-відділу [email protected]. Система сайту не дозволяє зв’язатися з вами напряму, а співробітники Інтрент-магазину не наддадуть ваші персональні дані – вони захищені законом.

Запевняємо вас, що при виробництві нашої продукції здійснюється контроль герметичності упаковки. Подібний брак міг виникнути з причин порушення умов зберігання або при транспортуванні. Ми обіцяємо розібратися в причинах ситуації і не допустити їх появи в майбутньому.

Ще раз просимо – для уточнення інформації надішліть нам, будь ласка, на зазначену вище адресу електронної скриньки: дату виробництва продукту та ваші контактні дані

• Валерий п***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Не первый раз заказываю этот товар,было все норм.до этого заказа,крайний в ящике пакет был мягким,оказалось надорванв месте соединения крышки,видимо из-за небрежной транспортировки

Представник бренду

Доброго дня!

Ми цінуємо наших споживачів і вдячні вам за ваш вибір. Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з подібною ситуацією.  Обіцяємо, що докладемо всіх необхідних зусиль, для того, щоб розібратися в причинах і не допустити їх появи в майбутньому.

Для уточнення інформації надішліть нам, будь ласка, дату виробництва продукту, місто проживання та ваші контактні дані (телефон для зв'язку) на електронну скриньку [email protected]

• Карпенко Ю***

без акции дороговато

Переваги:
    действительно вкусный сок, не приторный, отлично утоляет жажду, меньше калорий
    Недоліки:
    до литра не лолили
  • Скоробогатько Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Заказываю этот сок, основном, из-за того, что трудно купить чистый грейпфруктовый сок. Кроме того, часть сахара заменена экстратом стевии.

Переваги:
    Качество, упаковка
    Недоліки:
    Не всегда есть в наличии.
  • Арсен Н***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Приятное сочетание апельсинового сока с грейпфрутовым оказалось не таким кислым, как ожидалось. Сок вполне себе сладкий и это благодаря достаточному количеству в нем сахарного сиропа. Взрослые и дети у нас пьют его на равных. Впрочем, дети всегда просят добавку, иногда даже по второму разу - а это хороший показатель того, что сок им нравится и он действительно хороший.

Переваги:
    Не сильно густой, есть экстракт моркови, невероятный вкус
    Недоліки:
    Без них
  • Алина М***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 12

Хороший нектар для нашего семейного обеденного стола. Его у нас любят взрослые и дети, а особенно он нравится нашей старенькой бабушке. В основном за счет своего необычного вкуса апельсина и грейпфрута. Нектарчик сладенький, в него не пожалели добавить сахарного сиропа. Дети просто в восторге от него и просят стакан за стаканом, только и успевай открывать новые пачки.

Переваги:
    Натуральные соки апельсина и грейпфрута, освежающий
    Недоліки:
    Немного ароматизаторов
    • Никита

Думаю намного меньше, чем в более бюджетных. Относительный недостаток