Відгуки покупців про Орбітрек TopTrack K8731H

Оцінка користувачів 4.17/5
  • Денис
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

30 жовтня виконується два роки як його купив, неубиваємий, надійний потужний, мінусів взагалі не бачу

• Назарій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хотів би почати з доставки. Мали доставити в Неділю з 10 до 18. Чекав дзвінка весь день, а коли зателефонував в 16 до курʼєра, він сказав що сьогодні не доставить, мені мала прийти якась там «смс» від Розетки, хоча по факту нічого не було. Доставили в Понеділок. З плюсів можу виділити лишень те, що збірка була легка, тому що більшість деталей вже були зʼєднані. Але на цьому плюси закінчуються. Перш за все, як писали люди раніше, ті датчики до одного місця, і рахують нормально лишень час, який ти провів на цьому «орбітреку», ні калорії, ні серцебиття, нічого не працює нормально. Також перемикач рівнів важкості, він не працює взагалі, ти постійно займаєшся ніби на рівні 15, можете легко зайти в аеробну зону 2 або 3. Також на фото товару текст на дисплеї українською, але по факту там англійська. І ці 4 як я думав кнопки для регулювання чогось просто муляж, вони рахують серцебиття, але чомусь вище 95 в мене не було, хоча по факту було 140. Також про звук, через тиждень часу «орбітрек» почав скрипіти, це дуже відволікає.
    Якщо ви думаєте купувати цей механізм для дому, то краще не повторюйте моїх помилок і купить річний абонемент в зал, який коштуватиме від сили половину з тої суми, але там ви будете впевнені в тому, що обладнання чудове.

• Денис Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купував два роки тому по акції, ні на хвилину не жалкую про покупку, дуже крепкий габаритний і надійний.

• Ден С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Крутимо педалі півроку вже ,усією сім'єю, немає ні скрипів ні шуму, працює відмінно, виглядає надійно і якісно, простий в збиранні. Вся сім'я в захваті тим паче що купувався він по знижці.

Недоліки:
    Відсутні.
  • Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

В целом хороший тренажер, в собранном виде выглядит качественно и надежно, пластиковые элементы сделаны из нормального пластика, который не воняет и не рассыпается в руках от малейшего прикосновения. Работает абсолютно бесшумно, хотя изредка из барабана могут доноситься какие-то шорохи, но по сути даже если заниматься в комнате, где кто-то спит, то спящий человек скорее проснется от вашего пыхтения и задышки, а не от каких-то шумов, издаваемых тренажером.
    Сборка не сложная, если внимательно придерживаться всех инструкций, то займет около часа-полтора в неспешном темпе. Ни смотря на огромный вес тренажера, благодаря транспортировочным роликам его легко можно перемещать по квартире даже одному человеку.
    Главный минус — компьютер. На вид сделан кустарно из подручных материалов пьяным китайцем, но это не самое ужасное. Самое ужасное — функциональность. Он неправильно показывает и скорость, и, соответственно, дистанцию, и расход калорий, и даже пульс! Единственное, в чем можно верить этому "компьютеру" — это время тренировки. Скорость завышает где-то раза в три (то есть при занятии в темпе обычной ходьбы на улице около 5-6 км/ч этот "компьютер" будет показывать 15-20 км/ч), а судя по данным с Apple Watch, пульс этот тренажер занижает где-то на 80 ударов/мин; расход калорий занижает где-то на процентов 20-25. В общем, компьютер тут абсолютно бесполезен, так как правильно вообще ничего, кроме времени, пользователю не показывает. Из-за этого и ставлю оценку 3/5.
    Не буду записывать в минусы, но так называемые "уровни нагрузки" для меня вообще полная загадка, так как разницы между уровнем 1 и 15 я почти не замечаю (она есть, но очень-очень слабая).

Переваги:
    Сделан из хороших и надежных на вид материалов; бесшумная работа; возможность регулировать глубину шага, что полезно, если тренажером пользуются люди разного роста и с разной длинной шага; легко перемещать в пределах квартиры благодаря колесикам на передней стойке.
    Недоліки:
    "Компьютер", который неправильно отображает все данные, кроме времени тренировки, и по сути является бесполезным;
  • Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Довго придивлявся, читав. При вазі 110 кг. взяв з запасом. Коли прийшов був здивований: доволі великий, потужний, збалансований. Добре що не купив дешевшу модель. Якісний метал, пластик. На дисплеї всі необхідні дані - час, відстань, швидкість, пульс, температура в приміщенні, 15 рівнів складності. Можна програмувати таймер на зворотній відлік. А іще кількість спалених калорій! Дружина в захваті!!! Коли часу на спортзал немає, то це незамінна річ. При моїй вазі 110 кг і зростові 180 тримає і веде себе чудово, можна сказати, що йому однаково: що я , що дружина (до 50 кг. ... кажись...). Річ просто супер, при першому враженні легкості я на 5-му рівні складності 5 хв. і баста (а їх 15!!!!), чуть серце не вискочило. До речі Q - 30 см., якраз норм мені здається, як людині малорухомій і с таким собі животом ! Q відстань між педелями (стопами ніг), чим воно ширше тим більше навантаження на мязи. До речі безшумний майже повністю, якщо обернусь спиною то можна і не почути що дружина займається. (це близько 2 м. до речі). Доставка Розетки, їй довіряю більше чим Новій. Прямо під дім, як завжди все супер! Хоч користуємось три дні, але враження надійності доволі сильне. Можу рекомендувати !

Переваги:
    Якісні матеріали, зібрався без проблем
    Недоліки:
    Поки не виявив
  • Вероника Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

купили его в мае 2019, собрали легко и быстро. Очень хорошая вещь. Покупали для дома, пульс меряет хорошо,калории и расстояние, так что могу смело советовать.Длина шага регулируется, и нагрузка 15 уровней.Всем советую.

Переваги:
    более чем достойный орбитрек
    • Радмила Я***

Q-фактор 30 см? Подскажите, пожалуйста

• Владимир С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отримали товар швидко, враження підтвердилися, займаємося із задоволенням. Раджу ридбати.

Переваги:
    Схожий на "Мерседес", добротний та міцний. Складається легко, є відповідні інструменти, працює тихо. Показники є всі необхідні.
    Недоліки:
    В перший день було чути тертя маховика (почуття відсутності балансування), але вже на другий день почав працювати дуже тихо.
    • Радмила Я***

Скажите, пожалуйста, Q-фактор сколько ?

• Максим

Не сказал бы что как мерседес, если сравнивать то по моим ищущениям как ланос.. один болт сорвало, не хватало шайбы, есть место где видно покрашено по ржавчене, поскрипывает. Но думаю цена качество соответствует.

• Кононенко С***
    Продавець: Rozetka

Добрый день. Тренажер очень добротный. Брал так же с запасом веса (мой вес 105 кг). Сборка простая.
    Подскажите, при ходьбе\беге есть небольшие покачивания тренажера, это так и нужно?

• Artem K***
    Продавець: Rozetka

В целом не плохой тренажёр, датчики работают вполне адекватно, своих денег стоит, можно покупать.

Переваги:
    Пульс, калории, максимальная нагрузка
    Недоліки:
    Маленький екран
  • Алексей
    Продавець: Rozetka

Качественный орбитрек для дома.

Переваги:
    Широкий диапазон регулирования нагрузки-15 уровней. Качественная сборка, комплектующие.
    Недоліки:
    Не обнаружено.
    • izum.tsokota

Все очень хорошо, замечаний нет!!!

• Сергей

Удобно ли заниматься на при Q-фактор в 30 см?

• Ирина Т***

Q фактор должен быть менее 15см