- Анжелика Л***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.9 x 0.6. Основний колір: Коричневий
Розміри, вказані продавцем, відповідають дійсності. Якість килимка гарна.
- Переваги:
- Виконує свої функції
- Недоліки:
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.9 x 0.6. Основний колір: Чорний
Якісних килимок
- ВікВідгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.9 x 0.6. Основний колір: Чорний
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.6 x 0.4. Основний колір: Сірий
Рекомендую
- Переваги:
- Зручний у використанні
- Недоліки:
- Олег Ш***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.9 x 0.6. Основний колір: Чорний
Сподобався, ціна нижча чим у інших. Дякую
- Недоліки:
- СергійВідгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.6 x 0.4. Основний колір: Коричневий
Нормальний килимок
- Недоліки:
- Не знойшов
- Владислав Н***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.9 x 0.6. Основний колір: Коричневий
Килимок супер. Легко доглядати, не ковзає, вигляд приємний
- Роман М***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.6 x 0.4. Основний колір: Чорний
Оправдав всі очікування
- Олександра К***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.6 x 0.4. Основний колір: Коричневий
Нормальний коврик, вбирає вологу.
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.6 x 0.4. Основний колір: Коричневий
Прекрасное обслуживание, качественный коврик, спасибо
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.9 x 0.6. Основний колір: Коричневий
Класний килимок..)))
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.6 x 0.4. Основний колір: Сірий
- Сабіна А***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.6 x 0.4. Основний колір: Чорний
Те що потрібно, він мені дуже сподобався. Те що я хотіла, матеріал класний і не ковзає.
- Недоліки:
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.9 x 0.6. Основний колір: Світло-коричневий
Гарний
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.9 x 0.6. Основний колір: Сірий
Гарний коврик без запаху.Запакований гарно і бистро принімає свою форму
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.9 x 0.6. Основний колір: Коричневий
Досить непоганий килимок
- Переваги:
- Відсутній запах резини, розміри відповідають заявленим
- Недоліки:
- Трохи тонкуватий
- Татьяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.6 x 0.4. Основний колір: Сірий
Гарний килим до дверей, швидко зв'язалися і відправили
- Олеся Б***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.6 x 0.4. Основний колір: Сірий
Хороший коврик, без запаху гуми, добре тримається на підлозі.
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.9 x 0.6. Основний колір: Коричневий
Гарна якість за помірну ціну
- Переваги:
- Килимоу повністю задовільнив наші вимоги: якість, розмір, колір, ціна
- Недоліки:
- Карина К***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.9 x 0.6. Основний колір: Сірий
Хороший коврик.Есть немного запах резины,но думаю это первое время пока новый.Качество неплохое.
- Алина П***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.6 x 0.4. Основний колір: Чорний
Килимок те що треба біля вхідних дверей. Без запаху
- Людмила В***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 1.2 x 0.9. Основний колір: Коричневий
Чудовий килимок, собі замовила 0,9х1,2 метра. Шукала великий, але щоб був симпатичний.
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.6 x 0.4. Основний колір: Чорний
Якісний килимок. Сподобався
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 1.2 x 0.9. Основний колір: Коричневий
Чудовий килимок, підійшов ідеально і за розміром, і за кольором. Швидка доставка, гарне пакування, чемний персонал. На жаль без фото, бо немає світла(
- Переваги:
- Вибір розміру і кольору
- Недоліки:
- Юрій Л***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.9 x 0.6. Основний колір: Сірий
Хороший килимок
- Недоліки:
- Евгения С***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 1.5 x 0.9. Основний колір: Коричневий
Чудовий килимок
- Переваги:
- м'який
- Недоліки:
- Ельвіра М***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.9 x 0.6. Основний колір: Сірий
Класний коврик, добре прибирати,гарно виглядає
- Переваги:
- Відповідає вимогам
- Недоліки:
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 1.5 x 0.9. Основний колір: Коричневий
Достойный очень товар
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 1.2 x 0.9. Основний колір: Чорний
Чудовий коврик, повністю відповідає опису.
- Людмила Д***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 1.5 x 0.9. Основний колір: Світло-коричневий
Практично, симпатично, те що треба для вхідної Зони
- Таисия Т***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.9 x 0.6. Основний колір: Коричневий
Коврик понравился ,цвет ,качество ,советую
- Переваги:
- Доставка, обслуживагие
- Копчик Я***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.9 x 0.6. Основний колір: Коричневий
Коврик дуже красивий
- Переваги:
- Дорого виглядає і якісно
- Недоліки:
- НатаВідгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.6 x 0.4. Основний колір: Сірий
Дуже гарний килимок. Добре затримує бруд.
Отличный коврик
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.9 x 0.6. Основний колір: Сірий
Гарний килимок
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: AR-mart. Розміри: 0.9 x 0.6. Основний колір: Сірий
чудовий килим, якість відмінна, виглядає чудово! рекомендую!
- Переваги:
- чудовий килим, якість відмінна
- Недоліки:
- відсутні