Відгуки покупців про Сухий корм Royal Canin Satiety Weight Management для собак 1.5 кг

Оцінка користувачів 4.91/5
  • Алла
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

Купувала корм по відгукам
    Собака має зайву вагу 7кг
    Корм сподобався собаці
    термін придатності до 11/2026

Недоліки:
    Хотілось щоб вказували термін придатності по акційній цінні
  • Екатерина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг

Собака їв з задоволенням, гранули великі

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Не помітила
  • Устименко В***
    Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг
    Переваги:
    Товар хороший
  • Татьяна Ш***

Я дуже задоволена цим кормом! У мого песика проблеми зі шлунком та кишківником, тому я беру цей лікувальний корм.

Переваги:
    Допомогає контролювати вагу
    Недоліки:
    Мій песик малесенький і тому треба різати кожний шматочок на 4 частинки. Хотілося, щоб корм був дрібний!
  • диана П***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг

Собаці корм сподобався

• Наталія П***

Корм класний,якісний.

Переваги:
    Собаці сподобався.
    Недоліки:
    Не виявила
  • Олексій Г***

Купую не перший раз, корм дуже допомагає для собак, які схильні до набору ваги, РЕАЛЬНО допомагає!!! Але, нажаль один його моя собака не хоче їсти, доводиться щось смачненьке додавати, але функцію свою корм виконує на %.

Продавцю окрема подяка за пакування і цілісну упаковку, оскільки цьому корму не можна бути розгерметизованим....

Переваги:
    Дуже допомагає знижувати вагу!
    Недоліки:
    Нажаль один корм без додавання смаколиків моє чадо їсти не хоче...
  • Олексій Г***

Все супер.

• Евгений Б***
  • Евгений Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Pets Favorite. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.5 кг

Отличный товар

Переваги:
    Все
  • Любовь М***

доставляемый товар пришёл быстро

• Елена Ф***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

У меня его едят 2 собаки. За месяц каждый пес скинул по 1 кг веса. Корм поедается на Ура. Стул после него хороший, не слабит.

Переваги:
    Действительно, способствует похудению. Подтверждаю.