- AI аналіз відгуків40 відгуків: позитивний — 80%, нейтральний — 14%, негативний — 6%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ілля С***Відгук від покупця. Продавець: Європейський дворик
Зверніть увагу що тут тільки 1 відцоток Carolina Reaper підходить для вагітних і дітей
- Переваги:
- Смачний
- Недоліки:
- Не гострий
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Європейський дворик
Дуже класний соус, достатньо гострий для поціновувачів гострячка. Буду замовляти і менш гострі для використання в якості кетчупу :)
- Переваги:
- Гостро!
- Недоліки:
- Мало :)
- ГаннаВідгук від покупця. Продавець: Європейський дворик
Дуже смачний і дуже гострий соус) купити можна лише в цьому магазині! Найшвидша відправка замовлень!
- Переваги:
- Дуже гострий, швидка відправка
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Європейський дворик
я думав буде гостріше, якщо чесно
десь як гостра аджика- Продавець Європейський дворик
Сергію, то в Ваших жилах тече справжня кров дракона! :)
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Європейський дворик
Пришел хорошо упакованный, с актуальным сроком годности. Спасибо за "валентинку",
- Переваги:
- Очікувано Гострий
- Недоліки:
- Не знайшов
- Павло Р***Відгук від покупця. Продавець: Європейський дворик
Соус хороший, АЛЕ! Він дуже густий і його неможливо дістати зі скляної пляшки в адекватній кількості. Доведеться викинути...
- Переваги:
- Гостро
- Недоліки:
- Неналежне пакування та густота
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: Європейський дворик
Приємний смак та аромат, відчувається смак перцю не заглушкний оцтом. Дуже гострий.
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: Європейський дворик
Вогонь
- Переваги:
- Найгостріше що я пробував
- Недоліки:
- Найгостріше що я пробував
- Владислав С***Відгук від покупця. Продавець: Європейський дворик
Заказал этот соус, ориентируясь на свой опыт, в потреблении острых соусов. Так же ориентировался, на отзывы других людей. Этот соус, не с Каролиной Рипер. Ожидал от этого соуса, куда большего. По остроте, и близко не похож на Каролину, больше похож на табаско с добавлением кусочков болгарского перца. Вкус, должен отметить, хорошо выражен и приятно ощущается в блюдах. Для любителей, лёгкой остринки, в самый раз. Для ценителей остроты, это издевательство, слегка пощипает язык и на этом весь эффект испаряется.
- Переваги:
- Хороший вкус. Быстрая доставка.
- Недоліки:
- Очень слабая острота.
- Олександр К***
Владислав, можете порадити щось прям пекельне, треба на подарунок справжньому дракону!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Європейський дворик
Дуже сподобався, гостро!!!
- Ростислав Т***Відгук від покупця. Продавець: Європейський дворик
Если искали что то прям острое но не химическое то этот соус то что надо. Тут нету уксусного вкуса как в табаско, тут есть хороший перечный вкус каролины рипер и обжигающая боль в горле которая плавно переходит в хорошее такое послевкусие удовольствия. Прям то что давно искал после потери 100% боли
- Переваги:
- очень остро и вкусно.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Європейський дворик
Я на мене, то по смаку може конкурувати з харісою. Але якщо вам потрібно більше гостроти, то харіса явно програє.
- Переваги:
- Смачний перцевий смак, Вміру пекучий, пекучість проходить через декілька хвилин.
- Руслан М***Відгук від покупця. Продавець: Європейський дворик
Навіть при невеликій кількості добре відчувається приємний смак соусу. Дуже гострий, мені вистачить на пару місяців. Доїхало добре, швидко, в цілості.
- Константин Е***Відгук від покупця. Продавець: Європейський дворик
Давно шукав гострий соус !
Так от, цей дуже гострий! - Евгений П***Відгук від покупця. Продавець: Європейський дворик
Добра штука. Пече приємно. Хто не любить дуже гостро не рекомендую.
- Переваги:
- Не знаю відповідає це двом мільйонів сковелів. Але гарна штука. Обожнюю гостреньке.
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Європейський дворик
Заказываем уже больше 10 раз, очень быстро связываются, быстро отправляют, качество экстремальное)
- Переваги:
- Клиентоориентированность, качество
- Продавець Європейський дворик
Ваші слова прямо в серце! Дякуємо)
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: Європейський дворик
Очень хорошо запакован !
А в коробочке был небольшой подгончик) маленький и очень приятный!
Рекомендую продавца, соус вкусный ! (Именно вкусноты, и без привкусов непонятных!)
Острый) кто любит острое оценит- Переваги:
- вкусненька
- Недоліки:
- (не совсем недостаток, но не очень удобно его выливать, а по скольки соусе много не съешь, боишься, что бы не навалить большую кучу)
- Станіслав С***Відгук від покупця. Продавець: Європейський дворик
Соус співпадає з описанням
- Переваги:
- Найгостріший
- Недоліки:
- Не знайшов
- Александр Л***Відгук від покупця. Продавець: Європейський дворик
Отличный очень острый соус
- Переваги:
- Острота
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Європейський дворик
- Петро Д***Відгук від покупця. Продавець: Європейський дворик
Класний соус для м'яса саме то.
- Переваги:
- Вміру гострий, солодкий
- Дмитрий Д***Відгук від покупця. Продавець: Європейський дворик
Долго искал острый соус по типу табаско, но что бы не кислил. Нашёл то что хотел, очень остро, вкусно, СОВЕРШЕННО без кислоты, это просто находка) заказывайте не пожалеете!)
Продавец тоже супер, отправил соус в день заказа - а нп привезла на следующий день) Спасибо, будем заказывать у Вас ещё и ещё.- Переваги:
- Отличная замена табаско, острый, НЕ КИСЛЫЙ, вкусный, большего объема (120мл) соус!
- Недоліки:
- Их нету
- Гринько А***Відгук від покупця. Продавець: Європейський дворик
Дякую ,все супер .За міні подарунок дякую)
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Європейський дворик
Отличный очень острый соус по хорошей цене, добавлять в другие соусы или блюда просто идеально, Каролина отрабатывает на все 100, рекомендую
- Переваги:
- Вкус, острота, цена
- Дмитро Т***Відгук від покупця. Продавець: Європейський дворик
Норм тема, на закуску самое то
- Переваги:
- Приятная острота
- Недоліки:
- маловато
- Давид Ю***Відгук від покупця. Продавець: Європейський дворик
Хороший соус для тих, хто вже звик до попередніх трьох (тринідатський, хабанеро й джолокія). Не рекомендую вживати у великих кількостях непідготовленим (як це зробив я, коли бахнув столову ложчу цього й столову трошки слабшого гост пепера).
- Переваги:
- Значно гостріший за попередні
- Недоліки:
- Можна й краще збалансувати смак кароліни, який інколи може відчуватися гіркуватим.
Також кількість Сковелів неправильна. Якщо дивитися на склад, то його гострота не менше 200 тисяч Сковелів.
- Владислав
Математик з вас такий собі) Там ріпера десь ~2%, якщо брати гостроту перцю 1.500.000 за дефолт - 1%=15.000, відповідно 2%=30.000. Як ви там 200к нарахували для мене загадка.
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: Європейський дворик
Дуже смачний соус,все сподобалось, хотілось би як людині яка полюбляє гостре версію з більшим %перця у складі,якщо порівнювати цей соус з свіжим перцем хабанеро то майже не пече,але смак класний
- Переваги:
- Смак
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Європейський дворик
Хороший вкусный соус средней остроты. Под мясо, плов самое оно. Если бы была хотя бы банка 0.5 литра было бы самое оно…
- Переваги:
- Вкусный в меру острый
- Недоліки:
- Быстро заканчивается, маленькая баночка
- Геннадий З***Відгук від покупця. Продавець: Європейський дворик
Дуже добре як для шанувальників гострого.
- Переваги:
- Просто смачно.
- Егор К***Відгук від покупця. Продавець: Європейський дворик
Все супер, термін придатності є до літа 25го, гострий
- ЕгорВідгук від покупця. Продавець: Європейський дворик
Нереально гострий, за таку ціну гарний варіант. Для тих, кого не бере табаско -- раджу:)
- Переваги:
- Смачний та гострий
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Європейський дворик
Спочатку замовив товар, він прийшов в поганому стані. На що зі мною зв'язався менеджер, вибачився, сказав що вже змінили постачальника, та запропонував відправити безкоштовно цей соус. Сам соус Огонь, в прямому та переносному сенсі) Рекомендую
- Переваги:
- Гострий
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Європейський дворик
Товар приїхав в жахливому стані, на На чийому боці проблема (пошти чи виробника) я не знаю. Посилку не відкривав пару днів, вирішив відкрити коли почув дуже різкий запах плісняви, який йшов як виявляється від неї.
- Недоліки:
- Приїхав в жахливому стані
- Продавець Європейський дворик
Доброго дня! Брак на виробництві іноді трапляється, і його, на жаль, не завжди вдається виявити. Завтра зранку ми звʼяжемося з вами для заміни
- Алексей Щ***Відгук від покупця. Продавець: Європейський дворик
Це небезпечно!
- Переваги:
- Його оцінять шанувальники пекельного !
- Недоліки:
- Мала банка
- Анатолій М***Відгук від покупця. Продавець: Європейський дворик
Замовляв кароліна ріпер а прийшло хабанеро!!
- Продавець Європейський дворик
пишемо Вам в приватні повідомлення, щоб виправити ситуацію
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Європейський дворик
Соус смачний (чоловік з'їв за два дні!), доволі гострий. Але, при отриманні - пляшка погано закрита, кришка не
обжата, напівзакручена! Пролилося в упаковку (не багато,
повернення не робили). Відсутній термін придатності!
Чи самопал, чи звичайна польська якісь - не зрозуміло...- Переваги:
- Смачно, гострий
- Недоліки:
- Контроль за упаковкою, невідомий термін придатності
- Продавець Європейський дворик
Дякуємо за Ваш відгук. Ми беремо ці соуси у офіційного представника, але проблеми з кришкою іноді присутні — стараємось їх виявити до відправки (перевертаємо соуси). Щодо дати, скажу як продавець, що працює з різноманітним товаром — іноді в товар в офіційному магазині і траплаяться партія без дат, а наступна в порядку. Ми будемо більш уважними та ретельно перевіряти, щоб ситуація не повторилась.