Відгуки покупців про ЕКОзасіб для миття посуду в посудомийній машині Choice Green Max 500 г

Оцінка користувачів 4.27/5
  • Наталя К***
    Відгук від покупця. Продавець: Osan. Вага: 500 г

Чудовий єко порошок. Брала вперше і не пожалкувала, гарно вимиває посуд та не залишає після миття різкого хімозного запаху.

Переваги:
    Гарно вимиває, має приємний аромат
    • Продавець  Osan

Дякуємо Вам за відгук!

• Галина Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Osan. Вага: 500 г

Моя любов, неймовірний порошок, відмиває на відсотків брудний посуд, гарний запах, жодних розводів. Після багаторічних пошуків органічних, натуральних порошків і таблеток я нарешті знайшла той, який влаштовує. Рекомендую!

Переваги:
    Чудовий
    • Продавець  Osan

Дуже вдячні Вам за відгук!

• Діна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 500 г

Отримала товар і відразу протестувала.Дуже хвилювалась,що викину гроші на вітер,так як відгуки не однозначні.Но була приємно вражена,так як посуд ідеально чистий та скрипить в руках.Тому рекомендую цей товар!Один мінус тільки,що нема в комплекті мірної ложки..но маю електричну мірну ложку,то 2 чайних/л з невеликою гіркою це 15г вийшло)

Переваги:
    Гарно пахне та класно миє посуд
    Недоліки:
    Нема мірної ложки в комплекті.
  • Олена Є***
    Відгук від покупця. Продавець: VitDpoShop. Вага: 500 г

Супер порошок. Замовляю повторно!

Переваги:
    Миє чисто
  • Галина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 500 г

Завжди користувалась Sodasan і іншими тільки натуральними засобами для посудомийки, але ніколи не було такого неймовірного ефекту. Посуд блищить, чашки, які не відмивали інші засоби від слідів чаю зараз білосніжні. Правда на заявлених 50 миттів його не вистачає, максимум на 30. Всім рекомендую, і сама буду замовляти

Переваги:
    Відмиває неймовірно, жодного бруду, нальоту.
    Недоліки:
    Не дуже економний
  • Альона Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 500 г

Відмиває чудово! Без запаху, екологічний, не потребує навіть гелю для ополіскування!

• Сергій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 500 г

Якісний порошок. Постійно використовуємо!

Переваги:
    Якісно миє.

дякуємо за відгук!

• Анна О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 500 г

Не сподобалось як миє, залишає якісь розводи на склі. Таке враження що просто водою помила посуд

Переваги:
    не знайшла
    Недоліки:
    Миє на трієчку
  • Макаревич О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 500 г

На посуді залишається білий наліт, що здебільшого приходиться перемивати вручну . Сіль і ополіскувач в нормі.

Переваги:
    Немає хімічного запаху на посуді
    Недоліки:
    На посуді жахливий білий наліт.
  • Карпенко А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 500 г

Порошок дуже класно справляється. Посуд і навіть сумочки відмиває до скрипу. Але я ше додаю у посудомийку ополіскувач раз на кілька тижнів.

Переваги:
    Класно миє.
    Недоліки:
    Немає.
  • Алина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 500 г

Единственный плюс этого средства - отсутствие запаха на посуде после мойки. Когда открываешь пакет - очень сильный аромат. Посуду не моет совсем. Что с ним, что без него. На тарелках остатки еды и ужасный белый налет. Соль и ополаскиватель загружен. И не с одним другим средством не наблюдала такого эффекта. Не рекомендуют.

Переваги:
    Нет запаха на посуде
    Недоліки:
    Посуду приходится пересыпать вручную
  • Олена Б***
    Продавець: Rozetka. Вага: 500 г

Засіб сподобався. Сиплю 5 г і добряча піна, коли відкриваю посудомийку в процесі
    Подобається, що порошком, не створюю сміття, Як в багатьох таблетовантх засобах, Які запаковані в пакетики і створюють величезний обʼєм сміття

Переваги:
    У вигляді порошку
    Недоліки:
    Не виявила

Дякуємо за відгук.

• светлана с***
    Продавець: Rozetka. Вага: 500 г

Купляла цей порошок на офіційному сайті, так як в Розетці на той час не було ...Порошок у мене добре відмиває посуду до блиску, на посуді ніяких залишків від їжі немає, банки від консервації також блискучі ніякого хімічного запаху зовсім не чути.

Переваги:
    Натуральний склад .
    Недоліки:
    _