Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Смарт годинник AirPro HW8 Pro Max Premium Smart Watch 8 series 45мм Золотий + Подарунок захисна плівка та ремінець

Оцінка користувачів 3.56/5
на основі 21 відгук
  • Юрий Х***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпусу: Golden. Колір ремінця: Gold

Очень понравились часы, все функции из описания есть и работают. для людей которые написали что не работает звонки и тд, вы их не настроили, я сначала тоже думал что не работают. оказывается нужно сперва сделать сопряжение по блютузу и разрешить часам уведомления и звонки и потом уже привязать через приложение по qr-коду, сделать это нужно 1 раз и все будет работать. если не разберетесь сами, запросите у продавца видео, мне прислали сразу.

Переваги:
    классные качественные часы с широким функционалом.
    Недоліки:
    не выявил
    • Продавець  KayDzen

Дуже приємно отримати Ваш позитивний відгук. Раді, що Ви обрали саме нас та залишилися задоволені!

• МобиКот В***

Хороший продавець та якісний товар.

Переваги:
    Гарна якість.
    Недоліки:
    Не виявлено.
    • Продавець  KayDzen

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!

• Людмила

Хороший продавец - тот, кто работает качественно и оперативно. А этот продавец не может даже найти время, чтоб связаться и принять бракованную вещь на возврат. Впяд ли этого продавца можно назвать хорошим.

С часами, видимо вам повезло. А у меня брак и продавец не выходит на связь(

• Продавець  KayDzen

Людмила, ми Вам написали в особисті повідомлення, та у Вайбері. Але Ви ніде не відповідаєте. Надайте зворотній зв'язок, будь-ласка.

• Ростик С***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue

Гарний годинник, всі функції налаштував, все працює як слід, дякую!

Переваги:
    Гарна якість
    • Продавець  KayDzen

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black

Не думал что они такие прикольные в живую. очень доволен покупкой. весь заявленный функционал работает

• Наталия Б***

Смарт-годинник дуже сподобався. Швидко й легко налаштовується. Тепер - в курсі всіх подій, не витягуючи телефон. За подарунок - захисне скло - дуже дякую продавцю.

Переваги:
    Стильний, швидко й легко налаштовується. Нагадування про те, що засидівся й про те, що пора б попити води - дуже корисно.
    Недоліки:
    Поки не помітила...
    • Продавець  KayDzen

• Денис М***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпусу: Rose. Колір ремінця: Rose

Годинник відмінний, за цю ціну просто подарунок, сам годинник був на подарунок дівчині. Використовує вже другий тиждень. Подивимося як далі поведуться. Повідомлення надходять дзвінки працюють. Зовні симпатичні. Єдиний мінус багато непотрібних додатків типу тиску пульсу і тд, це не медичний прилад. На скільки точно вважає кроки теж не скажу, на всіх гаджетах по-різному, але приблизно знаю результат. Підключилися до телефону без проблем.

• Игорь

Якісний годинник, швидкий процессор, яскравий дісплей, всі функції що заявлені працюють, єдине не вистачає це оплата епл пей. у подарунок було захисне скло і додатковий ремінець.

Переваги:
    якіснй, швидкий, яскравий дісплей, багато функцій.
    Недоліки:
    оплата епл пелом недоступна
    • Продавець  KayDzen

• Юрий

единственное не понял, у них есть нфт чип чтобы рассчитываться в магазинах или нет?

• Продавець  KayDzen

Так є, але ця функція поки що не працює на території України. Виробники вже працюють над цим питанням.

• Дарина Л***

Підключила бистро

Переваги:
    Качество топ

Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)
      Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.

• Наталия К***

Часами задоволена,все працює .В подарунок йшов ще один ремінець.

Переваги:
    Тримає батарею доволі довго
    Недоліки:
    Вискакує ремінець з пазів,не надійно тримається
    • Продавець  KayDzen

• Оксана Ч***

Годинник класний,але не можу налаштувати дзвінки...
    Захисної плівки не було, тільки ремінець в подарунок.А загалом нормально.

Переваги:
    Батарея тримає довго
    Недоліки:
    Основний ремінець випадає з годинника
    • Продавець  KayDzen

Дякуємо за Ваш відгук. Приємного користування!

• Продавець  KayDzen

Перевірте будь-ласка в упаковці захисну плівку. Ми щойно перевіряли камери, і працівник складу поклав плівку.

• Артем Р***

Перший політ нормальний. Звичайний смарт-годинник. Великих недоліків поки що не виявлено. Додаткового подарункового ремінця немає.

Переваги:
    Можна змінювати картинку головного екрану через додаток
    Недоліки:
    Без додаткового ремінця
    • Продавець  KayDzen

Добрий день!
      На рахунок подарунка, менеджер написав Вам.

• Валерия З***

С виду красивые,программы работают,но проблема повторилась!При поклейке стекла отпал полностью экран !

• Продавець  KayDzen

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми, ми з Вами вже зв'язалися.

• Валерия З***

Все решили,спасибо магазину.

• Сергей Ж***

Купили годинник, так, як надана інформація, що є захист від води, то дружина помила посуд і на цьому все, годинник просто перестав працювати. Написав постачальнику, одне з питань "скільки тримали у воді" і на цьому все, відповідь більше не надають, як так? А гарантія 14 днів?
    Дуже не задоволені даним постачальником і даним годинником, не рекомендую.

Недоліки:
    Не відповідає постачальник для вирішення проблеми і гарантійного обміну. Потрапила трохи вода і все, годинник не працює
    • Продавець  KayDzen

Доброго дня, Сергій!
      Нам прикро, що сталася така ситуація. Наш менеджер надав Вам відповідь, що є захист, але не довготривалий. Цей захист більше для миття рук, потрапляння дощу.
      Ми вже працюємо над описом товару, і більше детально пропишему інформацію про захист.

• Людмила

Это просто кошмар, а не часы. С телефоном синхронизуются сложно, теряют связь по много раз в час и заново нужно делать синхронизацию, в микрофон собеседник не слышит - идет какой-то скрежет. Правда динамик работает хорошо.
    Батарея сутки никак не сможет держать - за час пртеряла почти половину заряда.
    Шагомер только в самом приложении на телефоне или в платном циферблате.

Ремешок приятный, но на мою руку огромный. + не поняла сначала, что крепление сломано.

Ждала товар очень долго, купила, а теперь непонятно как связаться с продавцом и сдать это "чудо техники".

Переваги:
    Приятный к телу ремешок
    Недоліки:
    Ужасное приложение, все циферблаты платные, постоянная рассинхронизация с телефоном, неработает микрофон (разве что орать прямо в него), сломано крепление на ремешке, неправильные замеры шагов (в 5 раз меньше, чем реальная картина)
    • Продавець  KayDzen

• Продавець  KayDzen

Ми Вам написали в особисті повідомлення, та у Вайбері. Але Ви ніде не відповідаєте. Надайте зворотній зв'язок, будь-ласка.

• Людмила Б***

Дуже надіюсь, що це питання ми вирішимо.
    Дякую за відповідь

Переваги:
    Доброго дня. Сьогодні забрала годинник, він дуже гарний, але...
    Недоліки:
    Після того як приклеїла захисне скло, випало основне. Дуже неприємно і прикро і що тепер робити я не розумію
    • Продавець  KayDzen

Доброго дня, Людмила!
      Нам дуже шкода, що трапилась така ситуація. З Вами вже зв'язався наш менеджер для обміну годинника. Чекаємо на годинник та відправляємо обмін!

• Евгения Б***

Підкажіть який це колір? Золото чи рожевий?

• Олександр О***

Взагалі не відповідає опису. Дзвінки приймати не можливо. Відповідно дзвонити також. Додаток на телефоні незручний. При отриманні повідомлень дисплей не світиться. Циферблати у додатку платні. Продавець на питання про повернення коштів не відповідає.

Переваги:
    Жодних
    Недоліки:
    Одне цілковите непорозуміння.
    • Продавець  KayDzen

Доброго дня!
      З Вами менеджер спілкувалася, і сказав, що з Вами зв'яжуться сьогодні, для вирішення цього питання. Вибачте, що менеджер не міг одразу відповідати на Ваші повідомлення. На рахунок функціонала, там потрібно все налаштовувати окремо. Коли менеджер зв'яжеться, то він все пояснить. Дякуємо за зворотній зв'язок!

• Татьяна Б***

Получила я сегодня свои часы , честно сказать я расстроена вместо стекла положили пленку, зарядку не держит вообще постоянно пропадает связь с телефоном.

Переваги:
    Пока не увидела
    Недоліки:
    зарядку не держит вообще постоянно пропадает связь с телефоном я растроенна
    • Продавець  KayDzen

• Олена Т***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Колір корпусу: Grey. Колір ремінця: White

Пришліть відео по налаштуванню годинника, не працює звук, мій телефон Моторола e7

Доброго дня!
      З Вами вже зв'язався наш менеджер.

• Денис

Дякую! Подарунком був ремінець та захисне скло!

• Ростик

Окремо дякую за подарунки!