- Міштурак О*** МихайлівнаВідгук від покупця. Продавець: Melina. Кількість в упаковці: 128
Дуже швидко, найкраща ціна та приємний сервіс! Дякую
- Переваги:
- Найкраща ціна, приємний сервіс і швидкість оформлення
- Недоліки:
- Валерія О***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 62
Швидка доставка, товар відповідає дійсності
- Карпеченко Е***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 62
Гарні,якісні трусики, не протікають.На вагу 8,5 кг розмір 3 в ніжках тіснувато треба на розмір більше брати
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 120
Підгузки трусики суперові,з задоволенням використовуємо,не протікають
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 62
Дякую!Все сподобалось,якісний товар,хороший менеджер,швидка доставка !!!
- Продавець LikePrix
Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Юлия Ч***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 128
Быстро оформили заказ и быстрая доставка. Памперсы-трусики очень хорошего качества и удобные. Рекомендую.
- Юлія Д***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 56
Дякую продавцю - швидко в месенджері провели комунікацію, памперси отримала також швидко, все підійшло.
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 128
Отличный товар
- Марина Т***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 62
Памперси отримали швидко,щиро дякую,а також приємний продавець,успіхів вам.
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 128
Якісні підгузки, швидко отримали, продавці приємні та ввічливі!
- Продавець LikePrix
- Козерецька Д***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 62
Дуже уважний продавець. Ціна гарна, дякую!
- Переваги:
- Товар гарний, все добре, дякую!
- Продавець LikePrix
- Мирослава Ш***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Кількість в упаковці: 204
Швидко зв’язались, оформили замовлення і наступного дня відправили. Якістю послуг задоволена. Товар прийшов у належному вигляді)