- Сергій О***Відгук від покупця. Продавець: Біллі
Отлично
- Леонід Л***Відгук від покупця. Продавець: Біллі
Чудовий
- Таня Р***Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Колір: Червоний
Усе гаразд. Чоловіку сподобався подарунок.
- Продавець JuliShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Евгений К***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Дуже якісний газ
- Продавець FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!
- Влад Н***Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Колір: Червоний
Все добре прийшов балончик повний
- Продавець JuliShop
Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Костянтин Ш***Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Колір: Червоний
В опису написано: На кришці розташовані п'ять перехідників під різні типи заправних клапанів
По факту нема :(- Переваги:
- Швидко прислали, газ той. За подарунок дяка!
- Недоліки:
- Нема перехідників
- Продавець JuliShop
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Все Супер!
- Продавець FlashShop
Добрий день, Сергію! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Виктор К***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Товар прекрасныйи нужный
- Продавець FlashShop
Добрий день, Вікторе! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Все супер, до того ж в подарунок прийшов ліхтарик. Приємно і неочікувано
- Продавець FlashShop
Добрий день Юрію! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Club K&R&M. Колір: Різнобарвний
Дякую,другий балончик дослали!
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Club K&R&M. Колір: Різнобарвний
Приехал один баллончик вместо заказанных двух.
- Оксана Р***Відгук від покупця. Продавець: ГосподарМаркет
Балон повний
- Евангелiна П***Відгук від покупця. Продавець: Bobina
ПОкупала для заполнения кухонной зажигалки с длинным носиком. Было страшно заполнять самой. На баллоне была инструкция и все получилось с первого раза. Очень довольна покупкой))
- Переваги:
- Простой в использовании. Недорогой.
- ПавелВідгук від покупця. Продавець: Bobina
работает
- Переваги:
- оперативная обработка заказа и быстрая отправка товара
- Недоліки:
- 1 балон оказался бракованный, газ идет снизу трубки
- Вова С***Відгук від покупця. Продавець: Bobina
Продавцу спасибо за оперативность и быструю доставку.
- Переваги:
- Ещё не использовал ,надеюсь на хороший результат.
- Недоліки:
- Пока не обнаружил.
- Anton R***Відгук від покупця. Продавець: Bobina
Купил балончик там 60% газа!
- Переваги:
- Хороший газ
- Недоліки:
- Не полный балон
- Bobina
Здравствуйте, Антон! Баллон не должен быть полным. По правилам безопасности, баллон должен заполняться максимум на 65-85% от общей ёмкости. Объём пустого баллона около 390 мл, газа в нём примерно столько же, сколько заявлено производителем.
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Bobina
отличный газ для турбозажигалок,не засирает форсунку.Такого балона хватает на год-полтора для заправки зажигалок.С магазина перезвонили в день заказа.Газ забрал на почте на следующий день.
- Переваги:
- цена,размер балона.
- Недоліки:
- нету