- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Ну, як кажуть - погнали!
Шо хочеться сказати?
Довгий час був в пошуках сковороди для приготування їжі! Щоб була якість і сучасний зовнішній вигляд! Передивився ну дуже багато варіантів... і ось я її знайшов!
Взяв на пробу - 26 см., показала себе дуже круто! Замовив ще й 28 см.
Радості немає меж... ну просто немає слів!
Це MUST HAVE у сучасному світі кулінарії!
- Нічого не пригорає,
- Утворює дуже круту скоринку на страві,
- Миється практично сама (треба просто замочити водичкою).
Можна користуватись як силіконовою лопаткою, так і металевою ложкою. Дуже круто, бо іноді не всі у сім'ї можуть контролювати цей момент.
Випробування проходила на свинині по-китайські з медом (не прилипло), омлет по-французькі (все вийшло),чахохбілі (курочка підсмажилась до скоринки за 4 хвилини), оладушки (ну просто космос).
Я дуже і дуже щасливий, що обрав саме цю сковорідку! Все подобається! І Вам всім раджу!
Сподіваюсь, на коментар звернуть увагу менеджери і по секрету мені скажуть, як доглядати за нею правильно і чим можна її мити, як всередині, так і ззовні, бо дуже боюсь зробити щось не так)
Нержавійка - річ яка любить догляд.
Всім гарного настрою, дякую, що прочитали весь коментар! Сподіваюсь він буде Вам корисним!- Переваги:
- - Гарно миється.
- Нічого не прилипає.
- Апетитна скоринка на продуктах.
- Сучасний дизайн. - Недоліки:
- Не знайшов.
Представник постачальникаДякуємо Вам за позитивний відгук, раді, що залишились задоволеними! Говоримо по секрету, сковороду можна мити як вручну, так і в посудомийній машині, просто уникайте агресивних засобів, після миття - витріть насухо. Користуйтесь із задоволенням)
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Вагалась але наважилася купити спираючись на позитивні відгуки, і я задоволена покупкою, нічого не підгоріло. Підігріла сковороду на середньому вогні, налила олію, коли олія прогрілась почала смажити, результат на фото
- Переваги:
- Відповідає своїм характеристикам
- Недоліки:
- Поки що не виявлено
- Елена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Отличная сковорода. Ничего не прилипает, готовить на ней одно удовольствие. Я в принципе не признаю сковороды с покрытием, пользуюсь только чугунными и стальными, но когда в магазине увидела данную сковородку, просто влюбилась... Как только забрала сковородку с точки выдачи, помыла и начала экспериментировать, пожарила яйцо - результат идеально. Рыбные котлеты, жареная картошка, омлет. Ничего не пристает. Готовлю на минимальном и среднем огне. Очень красивая, легкая по сравнению с чугунными. Выше всяких похвал! И цена, по сравнению с конкурентами гораздо ниже. Хочу ещё одну
- Переваги:
- Указала выше. Супер сковорода
- Недоліки:
- Нет! И быть не может
- Антон К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Обирала між Ardesto і maxmark.Обрала Ardesto плюси не пристає їжа.Можна не хвилюватися.Гарно розігріти і трохи олії.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Раді, що обираєте товари Ardesto)
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Дуже красива! Відчуваєш естетичне задоволення, готуючи на ній.
Не пригорає. Картопля, м'ясо, котлети, риба - все зе бест!
Єдине, що яйця трохи пристають.
Але ж не яйцями єдиними)- Переваги:
- Красивааа!
- Недоліки:
- Яйця пристають трохи. І це все.
- ЮляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Це мій фаворит серед сковорідок на моїй кухні.
Маю багато сковорідок від Tefal, різні сковорідки з алмазним та керамічним покриттям , проте дана сковорідка набагато якісніша і приємніша в приготуванні їжі. Із основних переваг - рівномірне приготування їжі, а саме головне це те, що можна користуватися будь якими лопатками і не хвилюватися про те що покриття буде подряпане.
Дуже легко відмивати як вручну так і в посудомийці.
Однозначно рекомендую мати таку сковорідку кожній господині.
Планую ще придбати сковорідку меншого діаметру на заміну старим сковорідкам.- Переваги:
- Рівномірне приготування їжі.
Якісне покриття яке неможливо подряпати. - Недоліки:
- Владимир Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
В жизни использовал разные сковородки чугунная алюминиевая металлические и с разными антипригарными покрытиями. Купив данную сковородку понял что много времени и денег Я раньше потерял зря. Реальное решение которое действительно не составляет проблем в использовании. В части мойки великолепно моются как в посудомоечной машине Так мягкой губкой. Не пригорает ( если руки и голова на месте). Вообще не понимаю как я раньше мог обходиться без данного типа сковородки
.. за год использования приобрёл дополнительно ещё две сковородки другого диаметра. Отсутствуют какие-либо проблемы с готовкой еды.- Переваги:
- Стойкое покрытие, не пригорает, легко моется, удобное в использовании
- Недоліки:
- За год использования не обнаружил
- Меметова Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Мечта моя, наконец, осуществилась! Почему я раньше не знала, что есть сковородка из нержавеющей стали с отличным дном? Была у меня дорогая gipfel, но прилипало все, а эта просто чудо! И размер идеальный 24! Отлично получились котлеты, отбивная, глазунья, жареная картошка! Легко сполоснуть в теплой мыльной воде, предварительно протереть бумажной салфеткой! В Посудомойке нет необходимости, ничего не пригорает! Всем рекомендую!
- Переваги:
- Не пригорает
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш позитивний відгук та вибір Ardesto!
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Ця палельна посунула всі інші на моїх кухні. В ній можна смажити і яєчню, і млинці, і картоплю, і овочі! Іноді буває, що яєчня пристає, але не критично зовсім. Легко миється, в порівнянні зі сталевою без покриття. І не треба переживати, що можна подряпати. Дуже раджу!
- Анна
Доповню відгук. Через 5 міс перестала нею користуватися. Все частіше прилипати стала їжа, навіть коли правильно розігріваю. Замінила на тефаль - і задоволена. На жаль, ця пательня із часом розчарувала(
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Спочатку грію пусту сковороду, потім роблю середній вогонь і додаю масло, ще трошки чекаю і готую. Нічого не пристає, легко миється (гарячу не мию). Так вона довше нагрівається ніж тефлонова, але не боїться металевих приборів, подряпин. Я дуже задоволена.
- Переваги:
- Не пристає їжа
- Ольга О***Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Сковорідка супер! Нічого не пригорає, просто потрібно смажити на невеликому вогні і все буде супер!)
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Начитавшись відгуків, боялась купувати. Але цікавість до нового покриття взяла гору. Сковорідка виявилась просто чудова. Досить важка, гарно виглядає і нічого абсолютно не приліпає. Останнім часом користувалась виключно Tefal, надіюсь, що ця теж стане моїм фаворитом.
- Валерий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Удобная сковорода. Увесистая, но не слишком. Покрытие работает отлично если пользоваться правильно. После остывания очень легко моется.
Крышку советую присматривать именно под размер. Взял от другой модели - Gemini Gourmet этой же фирмы (ручка понравилась), она слишком свободно одевается.- Переваги:
- Легко моется, если правильно пользоваться то почти не пригорает
- Недоліки:
- Иногда пригорает
- Сергей
Как жарить что бы не пригорало? Пользуюсь две недели. У меня пригорает всё! Я не преувеличиваю, даже одного раза не было что бы не пригорело.
- Сергей Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Найкраща сковорідка в моєму житті. Купив собі, через місяць таку ж подарував мамі
- Переваги:
- - Чудово смажить
- Будь-яке пригоряння відмивається за хвилину
- Миється в посудомийці без проблем - Недоліки:
- Можливо трошки завелика і не повністю влазить на стандартну конфорку для пательнь цього розміру.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та вибір Ardesto!
- Катя М***Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Сковорода супер.Нічого не пригорає)Гарно миється,якщо багато смажити_ то потрібно замочити і все буде ок))))
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Она всего на 0.5 мм толще моей предыдущей сковородки, но это вся разница что требовалась.
- Переваги:
- Идеальный вес, ничего не пригорает, ручка не греется
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Віктор Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Гарна сковорода на індукційній плиті видає дивні звуки сподіваюся це не означає що в мене згорить плита
Представник постачальникаВітаємо! Сковорода сумісна з індукційними плитами. Легкий гул або тріск під час нагрівання— це нормальне явище, яке виникає через електромагнітне поле та взаємодію матеріалу з поверхнею плити. Це не впливає на безпеку чи роботу плити.
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Чудова сковорідка!
Користуюсь вже майже рік, і всі інші сковорідки тепер просто лежать на поличці. Раджу завжди всім хто просить порадити сковороду.
Добре смажить, чудово відмивається, не зношується. Іноді їжа пригорає але відмивається на ура.
- Екатерина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Добра сковорідка. Але треба вірно користуватися.
- Андрій М***
Доброго дня. Підкажіть,як правильно користуватися даною сковорідкою,бо картопля трохи прилипла. Раніше користувався лише тефлоновими.дякую.
Представник постачальникаДобрий день! Так, дійсно сковорода має свої особливості використання. Ми рекомендуємо спочатку розігріти на середньому вогні, згодом додати олію, зменшити вогонь до мінімуму - почекати, щоб олія нагрілась, а сковорода трохи остигла. Згодом додати продукт на сковорідку та перші декілька секунд не використовувати лопатку, далі як зазвичай. Якщо дотримуватись цих порад, то пригорати не буде
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Ця пательня найкраща!!!!!!!
- Недоліки:
- Немаєє
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Перечитали відгуки і вирішили купити.Поки що проблем зі сковорідкою немає,як правильно розігріти її є відео в інеті,користуючись цими порадами думаю прослужить довго.
- Переваги:
- Підходить для миття в посудомийці
- Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Дуже гарна пательня.
Смажить стейкі без олії. Яєшня сама відскакує від поверхні з мінімальною кількостю вершкового масла. Ще треба перевірити часом, але на зараз задоволена неймовірно!
Трохи більша за 26 розмір, бо класична кришка 26 бовтається на ній, та й візуально більша в порівнянні.- Переваги:
- Гарно смажить, не пристає.
- Недоліки:
- Немае
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Сковородка суперова. Нічого не прилипає ,не підгорає, бо має грубе дно. Можна вилкою або лопаткрю користуватися і не боятися пошкодити.
- Наталия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
вчора получила і вчора жарила млинці. нічого не пригоріло, сподіваюсь, що так буде і з інщими продуктами.
- Переваги:
- зручна під час приготування їжі
- Недоліки:
- поки не помітила
- ОльгаПродавець: Rozetka. Діаметр: 28
Сковорода классная, но нужно учитывать, что у нее тонкое дно без дополнительной капсулы, поэтому готовить нужно на минимальном огне. Моется очень легко, даже если забыл о ней и что-то прилипло, то нужно немного замочить и все отлично. Я зажарку делаю в ней практически без масла.
- Переваги:
- Хорошая, качественная сковорода.
- Недоліки:
- Нужно к ней приспособится, яичница не будет по ней скользить.
- Бігун М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Смажить добре, мити легко і виглядає дуже гарно!
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та вибір товара Ardesto !
- Андрій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Якісний товар за адекватні грощі
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та вибір товару Ardesto!
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 28
Спасибо ,я в восторге .Ничего не пригорает ,моется отлично .надеюсь на долговечность сковороды
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Дуже задоволений. Доволі легка, гарна ручка (щалізна, можна в духовку), покриття подобається. Треба сказати , що це щось проміжне між просто з нержавійки і тефлоновим покриттям. У кого прилипає - спочатку треба розігріти, а потім смажити.
- Денис Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Гарна пательня до якої при правильному нагріванні нічого не пристає. Також легко миється від залишків їжі що все-таки змогли нагоріти з тих чи інших причин. Після багатьох різних варіантів антипригарних покриттів дійшов висновку що звичайна пательня з нержавіючої сталі така як ця є найкращим варіантом.
- Переваги:
- Не пристає їжа до сковорідки, легко миється, стильний дизайн, ручка не гріється і не обпікає руки, ціна.
- Недоліки:
- Не виявлено поки.
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Супер сковорідка, без замороки смажить, миється, не дряпається. Пережила по часу декілька з антипригарним покриттям.
- Переваги:
- Нерж
- Недоліки:
- Важча за антипригарку
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Сковорідкою задоволена! Смажила йця, потім засмажку до борщу. Все вийшло чудово.
В руці тримати приємно. Вона не легка, але й не важка ,як чавунна
Думаю слугуватиме довго.
Обирала сковорідку саме для смаження таких страв як котлети , риба, картопля. - Петро Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Розмір 24 ,ще не користувався
- Віталій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 26
Добра, зручна сковорідка, жодних проблем
- Переваги:
- Легка, не пригорає
- Недоліки:
- Не виявив
- ЛюдмилаПродавець: Rozetka. Діаметр: 28
Сковорідка супер! Якщо користуватися так як написано в інструкції то нічого не пригорає , не прилипає. Всі інші в мене сковорідки фірми Вerghoff, то я скажу що вони вже не тієї якості як були колись. Ця навіть краща!!!
- Алексей Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Діаметр: 24
Отличная, железная