Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про ВВ-крем MISSHA M Perfect Cover Blemish Balm BB Cream SPF42 PA++ тон 31 золотисто-бежевий, 50 мл

Оцінка користувачів 4.87/5
на основі 153 відгуки
  • Відгуки про товар продавця LBC Group
  • Ірина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Тон: 21 - Світлий беж

Крем отличный! Хорошо наносится, кожу не сушит, держится весь день! Продавца рекомендую. Товар отправили быстро!

• Наталья В***
    Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Тон: 23

Замовляю вже багато років,альтернативи не бачу. Рекомендую.

Переваги:
    Наноситься легко,вирівнює тон шкіри.
  • Володимир Г***
  • Юлія К***

Чудовий ВВ-крем. Доставка швидше ніж заявлено

• Наталія С***
    Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Тон: 23

Брала 23, вгадала з кольором. Дуже задоволена. Дякую!

Переваги:
    Хороша текстура
    Недоліки:
    Не виявила
  • Елена В***
    Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Тон: Молочно-бежевий

Супер!

Недоліки:
    Не має
  • Капустюк Ю***

Найкращий крем

• Евгения Б***
    Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Тон: 23

Дуже подобається, беру не перший раз, легкий, зовсім не відчутний на обличчі

• Наталья К***

Якість неперевершена

Недоліки:
    Не має
  • Валерия С***

23 тон..очень понравился

• Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Тон: 21 - Світлий беж

Супер,найкраща тональна основа,не залишає грудочки

• Ольга Л***
    Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Тон: 23

На мій погляд,дійсно,чудовий крем.Рівно та легко наноситься,гарно маскує недоліки,зволожує,не забиває пори,невагомий по відчуттям.Дякую продавцю за акційну ціну.

Переваги:
    Чудово маскує,зволожує,невагомий.
    Недоліки:
    Немає.
  • Олена Ш***

Мені сподобався

• Мар'яна М***
    Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Тон: 21 - Світлий беж

Користуюся декілька років тільки ним, знайшла ідеальний відтінок.

Переваги:
    Легкий і не жирний, гарно адаптується під колір шкіри.
  • Тетяна Ш***

Вчасно доставлено. Дякую

Переваги:
    Доставили як і обіцяли
  • Антонина С***
    Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Тон: Молочно-бежевий

Дякую ,дуже швидко відправили

Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Тон: 23

Чудовий крем, ідеально підходить для моєї світлої але з почервоніння від куперозу шкіри. - 1 зірка за відсутність пакування. Нажаль такий ідіотський тренд зараз у багатьох

Переваги:
    Чудово тонує і зволожує
    Недоліки:
    Не запаковано
  • Ксения Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Тон: 23

Придбала по акції на майбутнє бо в мене ще не скінчився цей самий продукт в маленькій ємкості. Сьогодні почала користуватися і зрозуміла що цей BB у великій ємкості чимось розведений, абсолютно нічого не перекриває скільки б я його не нанесла хоча цей самий продукт в маленькій ємності чудово справлявся навіть маленькою крапелькою.Не знаю чи проблема в продавцях чи то великі ємкості бадяжать але купувати не раджу

Недоліки:
    Розведений
    • Продавець  LBC Group

Добрий день!
      Хочемо запевнити, що вся продукція в нашому магазині є 100% оригінальною. Ми працюємо вже понад 11 років та офіційно замовляємо товар безпосередньо з Кореї від бренду, маємо всі необхідні документи та сертифікати якості.
      Звертаємо увагу, що інколи текстура засобу може незначно відрізнятися залежно від:
      - партії виробництва
      - умов зберігання
      - індивідуального сприйняття шкіри, а також об’єму (іноді у великому форматі консистенція може здаватися більш легкою)

Також радимо перед використанням добре струсити тюбик — інколи можливе природне розшарування текстури.

Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Тон: 23

Доповнюю свій відгук. Замовляла також сестрі по тіж же акції з цієї партії і вона підтвердила що продукт розведений бо з маленького тюбика продукт виходить формованою полосочкою а з великого просто виливається рідким.

• Лілія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 21 Light Beige M Perfect Cover BB Cream Missha

Чудовий ВВ-крем для світлої шкіри. Брала 21 тон. Маю шкіру крмбіновану. Вік 50 . Після використання шкіра лишається зволоженою, нема ефекту пересушування навколо очей. На фініші обличчя має свіжий вигляд із сатиновим покриттям. Повністю співпадає з кольором шкіри. Легкий за консистенцією. Не забиває пори.Відповідає всім потребам. Дякую Розетці за гарну ціну і якісний продукт.

Переваги:
    Легкий, не масний. Точно підлаштовується під колір обличчя.
  • Купчук Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Тон: 23 Natural Beige M Perfect Cover BB Cream Missha

вже не вперше его купую

Переваги:
    легкий, вирівнює тон обличчя
  • Лариса Ш***

Чудовий крем, легко наноситься та вирівнює тон шкіри. Маскує недоліки. Не тече. В порівнянні з Мейбелін Афінітон однозначно виграє. Величезний плюс, це наявність сонцезахисного фактору

Переваги:
    Презентабельний вигляд, насадка-помпа
    Недоліки:
    Поки не помічені
  • Мария Х***

Прекрасный ББ-крем , отлично подойдет комби и жирной коже. Оставляет полуматовый финиш, перекрывает недостатки и покраснения! Однозначно куплю еще ни раз!

Переваги:
    Перекрывает, не сушит, не подчеркивает шелушения.
    Недоліки:
    Нет!
  • Крістіна Л***

Дуже якісний

• Елена Ш***

Пользуюсь очень давно , хороший продукт для ежедневного использования

Переваги:
    Не оставляет жирного следа , хорошо перекрывает недостатки на коже
  • Вікторія М***

Колір підійшов до світлої шкіри, приємна консистенція на дотик, гарна упаковка, підійде на подарунок

• клименко в***

Гарний крем,не тече,дійсно адаптується до кольору шкіри,і гарно тонує, вартує своїх коштів

Переваги:
    Гарний крем
  • Катерина Г***

Ооочень понравился ББ.. Читала отзывы, смотрела ролики со свотчами и впечатлениями от использования. Я довольна.
    Дякую

Переваги:
    Хороша кроющая способность, нет эффекта маски. Подходит для сухой кожи 40
  • Катя К***

Пользуюсь уже не первый год, лично мне очень нравится как ложится тон 23

Переваги:
    Хорошо ложится
  • Ангелина
    Продавець: Rozetka. Тон: 21 Light Beige M Perfect Cover BB Cream Missha

Текстура очень легкая, хорошо наносится на лицо и скрывает недостатки.

• Юля

Мой любимый ВВ крем Missha M Perfect Cover No.23
    Самый идеальный ВВ крем.Легкий , нежный , нет чувства тяжести!Ровно ложится и без дополнительных усилий . Экономичный. Хороший выбор оттенков .Давно пользуюсь и вам рекомендую!

Переваги:
    Качество,лёгкость текстуры
    Недоліки:
    Нету!
  • Євгенія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Robifobi. Тон: Missha Perfect Cover 23 - Natural beige

Взяла 23 тон,передивилась купу сайтів і фото як він виглядає. І не пожалкував. В мене світла шкіра,але коли я засмагаю шкіра має трошки сіруватий(не шоколадний колір) і мені цей колір підійшов просто ідеально! До того ж він дуже гарно тцшується і підлаштовуватися під колір шкіри(спробувала на дошці,у неї персиковий колір шкірі)але й у неї він рівним матцючим шаром і навіть якось підлаштувався. До того ж водою його не змила,вода від нього відштовхується,змила добре лише умивалкою.

• Світлана К***

Дуже довго обирала, зупинилась на ньому і я дуже задоволена. На обличчі геть не відчувається, тон підлаштовується під тон обличчя. Цікаво як буде вести себе коли більш тепліше буде

• Богатырь М***

Гарний крем

• Анна Л***

Дуже крутий ВВкрем, підійшов просто ідеально …беру не перший раз саме його

• Мария Г***

Отличный за свои деньги BB. Увлажняет, выравнивает цвет лица, не скатывается.
    Как для bb cream плотность средняя, не флюид. Стойкость хорошая.

Переваги:
    Качество продукта