Відгуки покупців про Бездротовий зарядний пристрій ESSAGER 15W quick charge QI

Оцінка користувачів 4.42/5
  • Дмитро Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: Black

Більше 10 Вт потужність зарядки не бачив, але все одно зручно, на столі виглядає гарно.

• Володимир О***

Шановний менеджмент Розетки. Вже друге замовлення на яке перенесено термін доставки. Перше замовлення на тиждень, друге - на чотири дні. Зверніть увагу на ту частину колективу, які здійснюють комплектування та доставку. Хочу зауважити, що при перенесенні на тиждень доставки товару, на іншому маркетплейсі я отримав на наступний день і дешевше ніж у вас. Нажаль мушу визнати на даний час роботу розетки НЕЗАДОВІЛЬНО

• Сергій Г***

Зручна штука на роботі: телефон лежить поруч, заряджається. Не потрібно кожен раз втикати провід. Телефон Samsung S10e, при зарядці не гріється.

В комплектації немає - і в інфо ніде не сказано про це - зарядного блоку, тобто частини, яка безпосередньо вмикається розетку. Тобто заплануйте собі до вартості ще 150-250 грн на це.

Переваги:
    Гарно заряджає
    Недоліки:
    Нема зарядного блоку
  • Виктор А***

Всю ніч блимала зарядка, зранку на телефоні 2%.

Переваги:
    Недоліки:
    Китайський ширпотреб
  • Инна П***

Хорошая зарядка, телефон самсунг s21 заряжает спокойно и без проблем

Переваги:
    Не надо ломать вход
    Недоліки:
    Немного нагревается
  • Александр Ж***

Класна штука. Швидко заряджає пристрої

• Махлайчук А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White

Зарядка ТОП, швидко заряджає, нарікань по якості не має. Дуже задоволений! Рекомендую

• Віктор Р***

Повністю задоволений за цю ціну.

• Александр Г***

Отличная зарядка! рекомендую

Переваги:
    Цена и качество
    Недоліки:
    Пока нет
  • Алексей С***

Заряджає, як повинен. Використовую із Pixel 7 (стандарт QI)
    Трохи гріється, але не більше, ніж при заряджанні від кабеля.

• Володимир М***

Все работает супер,рекомендую

Переваги:
    Компактный
    Недоліки:
    Нету
  • Олег П***

Свої 15w - видає..

Переваги:
    Недоліки:
    Непрактичний колір
    • Вадим С***

Снижать оценку за цвет который сам и выбрал..

• Олег П***
    Відгук від покупця. Продавець: SMART-DIVISION. Колір: Black

Заявлених 15Вт - видає. В описі - можна заряджати з чохлом, але при цьому телефон сильно гріється, через деякий час пише - зарядка продовжиться, коли телефон (LG V60) охолоне..

Переваги:
    Дизайн, ціна
    • Продавець  SMART-DIVISION

Нажаль ще багато залежить від товщани чохла, та його матеріалу. Дійсно не всі чохли підходять