ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Відгуки покупців про Книга Драбина. Автор - Євгенія Кузнєцова (ВСЛ)

Є в наявності

4.7/5
Оцінка користувачів 4.7/5
  • Светлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Книга цікава, легко читається.

Переваги:
    Тверда обкладинка, щільні та якісні аркуші.
    Недоліки:
    Немає.
  • Оксана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: B00KVARIUM

Очікувала більшого. Після Всеукраїнського диктанту, де Кузнєцова створила чудесний текст, були сподівання на щось глобальніше. Свого роду картинки, замальовки. Немає плавності в розповіді, іноді - відчуття діри.
    Сам твір нагадав "Інтернат"* С. Жадана. Така ж тематика, такі ж події. Правда, в Жадана ніби немає цього дурнуватого суржика (Григорівна). І гумор, який подобається комусь (за відгуками) - недолугий, не тонкий, не інтелектуальний.
    Сама книга укомплектована дизайнером так, що є багато чистого (білого) місця. Для чого? Щоб зробити її грубшою і дорожчою? Краще прислухайтесь до Жака Превера; він нагадує, як щороку вирубують мільйони гектарів лісів, щоб виробити папір, який ми викидаємо.
    Окремо про особистість Є. Кузнецової. Захоплена її наполегливістю, працездатністю (прочитала її біографію). Досягла багато (як на свій вік). Respect: виховує двійко дітей.

• Юрій Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

До цієї книги я давно нічовісінько не читав й не мав бажання. Але коли ця книга потрапила до моїх рук, випадково, я прочитав лише 1 сторінку навмання й зрозумів - це саме те, чого мені бракує саме зараз. Тож я замовив собі цю книгу. Вже прочитав, це були неймовірні вечори разом з героями книги. Дякую авторці за її легку мову, за гумор, за тепло сюжету. Зараз почав читати її другу книгу: Спитайте Мієчку

Переваги:
    Сюжет, мова, герої
  • Александр А***

Дуже цікава книжка.
    Раджу.

Переваги:
    Не злічити.
    Недоліки:
    Відсутні.
  • Вікторія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: BooKResurs

Книга легко читається, особливо припаде до душі любителям сімейних саг, де показані взаємовідносини в трьох-чотирьох поколіннях, які жили в різних епохах, при різній владі.

Переваги:
    Книга наштовхує на дуже глибокі роздуми про сімейні зв'язки. Генеалогічне дерево допомагає орієнтуватися у розповіді
    Недоліки:
    Багато уваги приділено опису творів мистецтва
    • Оксана Ш***

Ви хоч знаєте, що таке сага? Цій книжці до саги, як козі до неба.

• Наталія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Книга дуже щира і тепла, про нас, про те що ми пережили і переживаємо

Однак, є запитання до розетки, я замовила три книги і кожна книжка прийшла замотана в один шар плівки, без коробки, в наслідок чого кутики примʼялися. Думаю, якщо ви плануєте доставку книг без коробки, то треба попереджати про це, і додати опцію платного пакування. Але зважаючи на те що книги на розетці дорожчі ніж на інших сайтах, то думаю, пакування мало б бути включене в цю різницю

Переваги:
    Чудова
    Недоліки:
    Не належне пакування
  • Катерина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Цікава книга від української авторки. Легко написана та швидко читається. Однозначно рекомендую

Переваги:
    Ціна, українська авторка
    Недоліки:
    Відсутні
  • Тетяна Ш***
    Продавець: Rozetka

Актуальна ,легко читається .
    Швидка відправка .
    Єдине - в моєму випадку,продевець виявився не Розетка ,як зазначено на сайті.

• Одноріг С***
    Продавець: Rozetka

Неймовірна книга!

Переваги:
    Неперевершено
    Недоліки:
    Мало