- Інна Ч***Відгук від покупця. Продавець: SmartNikolaevPicture. Аромат: Ванільний
Гарна якість картинки , досить швидко прийшло ,дуже дякую
- Продавець SmartNikolaevPicture
Дякуємо, Вам за відгук про наш товар.
Мирного неба
- Лілія Р***Відгук від покупця. Продавець: SmartNikolaevPicture. Аромат: Ванільний
Хочу додати до свого відгуку. Дуже гарно все виготовлено, важливо те, що легко працювати з цими прикрасами для торту. Саме я вперше з цим зіткнулася на прохання синочка. І у мене все вийшло. Прикраси смачні, фарба не агресивна, самі малюнки еластичні. Бажаю подальшого розвитку і гарних клієнтів!
- Продавець SmartNikolaevPicture
Лілія, дякуємо Вам за чудовий відгук Наша команда дуже задоволена, що все вийшло. Дякуємо за довіру, обов'язково звертайтесь знову
Дякую за вашу працю! Все дуже гарно! Швидка доставка, присутній зворотній зв'язок.
- Продавець SmartNikolaevPicture
Лілія, ми дякуємо Вам за чудовий відгук, дякуємо за замовлення! Цінуємо таких клієнтів.
Мирного неба
- Людмила Н***Відгук від покупця. Продавець: SmartNikolaevPicture. Аромат: Ванільний
Гарна якість, дуже швидка доставка. Син був у захваті. Дякую!
- Переваги:
- Гарна якісь, швидка доставка
- Продавець SmartNikolaevPicture
Людмила, дякуємо Вам безмежно за чудовий відгук про наш товар та нашу роботу.
Наша команда дуже вдячні Вам.
Бажаємо Вам Мирного неба
- Смиченко І***Відгук від покупця. Продавець: SmartNikolaevPicture. Аромат: Ванільний
Дякую за декор! Трохи піксільне зображення, але на тортику виглядає дуже гарно! Дякую за швидку доставку і якісне обслуговування!
- Переваги:
- Швидка доставка, гарна ціна
- Недоліки:
- Трохи піксільне зображення
- Продавець SmartNikolaevPicture
Ірина, дякуємо Вам за відгук про нашу роботу та товар. Ви найкращі покупці незламної країни.
Дякуємо
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: SmartNikolaevPicture. Аромат: Ванільний
Супер!Величезне спасибі за картинки,хороша робота і кольори якісні
- Переваги:
- Їстівна,навіть не професіонал зможе сам справитися з декорацією торта,як я,просто вирізала,просто змастила білим розтопленим шоколадом і бігом приклала до холодного торту.Мега задоволена результатом
Добрий день, Юлічка!
Наша команда дуже вдячні Вам за зворотній зв'язок, дуже приємно, що залишили відгук.
Для нас це бесцінно!
Дякуємо