Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Нектар SIS Апельсин 1,6 л (19391275)

Оцінка користувачів 3.92/5
  • Оксана Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Смачний сік, лимона ручна тара

Дякуємо за ваш відгук!
      Дуже приємно чути, що вам сподобався сік — ми справді стараємося використовувати тільки натуральні інгредієнти та дбайливо фасуємо продукцію вручну, щоб зберегти її свіжість і якість.

• Ігор Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Так, це соковий напій зі слабким присмаком апельсину

Недоліки:
    Юпі з додаванням сахару
  • Катерина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

З вмовила три пляшки одна прострочена строк стік пів року назат негарно продавати таке

Недоліки:
    Прострочений товар

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

• Евгений Б***

Норм

Переваги:
    Вкусный
  • Антон П***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

На жаль замовлення так і не було мені доставлено(( день та час доставки чотири рази переносили на один день а потім і зовсім скасували без попередження..

Переваги:
    Жодних
    Недоліки:
    Відкладення замовлення та відміна його без попередження, жодної інформації щодо причин скасування замовлення! Відсутність методів зв'язку з розеткою..

• Любов Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Дуже смачно. Ми з сином пили одну пляшку соку в день.тому він скоро скінчився. Жалкую що мало взяли за акцією.

Переваги:
    Смачно.
    Недоліки:

Любов Дяченко доброго дня.
      Дякуємо за відгук. Пропонуємо спробувати інші продукти ТМ "SIS" на сайті Розетка.

• Ярослав П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Я, як поціновувач апельсинового соку, шукаю заміну Сандорі.
    Взяв апельсинові соки різних виробників і цей мене здивував.
    Можливо я мав бути готовий до того, що це не воно, але мене здивувало, наскільки))
    Це не сік, можливо трохи схожий на це.
    Запах хімки, а на смак, наче він забродив. Особливо відчувається, якщо порівнювати з нормальним соком.
    Абсолютно не рекомендую 2/10 і те, це лиш через класну пляшку

Переваги:
    Класна упаковка і її об'єм
    Недоліки:
    Запах, смак

Добрий день Ярослав Пукач ,
      Нектар SIS Апельсин 1.6 л (4850001110019) не є соком, у ньому присутній цукор.
      Цей товар має всі сертифікати якості та походження. У ньому відсутні консерванти та барвники, що виключає хімічні додавання та хімічний присмак. Ми припускаємо, що цей товар під час транспортування отримав удар, що призвело до попадання повітря з усіма подальшими наслідками.
      У зв'язку з ситуацією, що склалася, наша компанія пропонує за наш рахунок відправити Вам якісний і свіжий Нектар SIS Апельсин 1.6 л

• Олександр Н***

Так написано НЕКТАР , а не сік....

• Божена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Нічим не гірший від магазинних соків.

Переваги:
    Смачний,зручна упаковка.
  • Дмитрий Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Ну если честно , то это вовсе не сок , а химозиная жидкость с нотками сока , по вкусу напоминает Египетские напитки , по типу юпу, в Украинского производителя соки на уровень выше .

Мы благодарны вам за комментарий и оценку нашего товара!
      Нектар SIS Апельсин 1.6 л производится из натурального апельсинового сока с добавлением воды и сахара, без добавления красителей и консервантов!
      Нектар SIS Апельсин 1.6 л уже не первый год на рынке Украины и завоевал не мало позитивных отзывов от наших дорогих покупателей!

• наталья б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

хороший напиток,прикольная бутылка,из нее удобно потом поливоть комнатные цветы,не засоряя сразу планету лишним пластиком.Сервис ок.

Переваги:
    очень вкусный ,не приторный,приятный напиток .

Наталья, спасибо за отзыв с Вашей стороны! Мы производим апельсиновый сок SIS c применением передовой технологии, благодаря которой он сохранил в себе все полезные свойства этих экзотических плодов –органические кислоты, антиоксиданты и флавоноиды, железо, калий, кальций, магний, а также витамины А, В, С и Р.

Насыщенный вкус апельсинового сока SIS сделает его любимым для веселой компании!

• Ксения Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

сок невкусный- приторный и химозный, больше брать не будем.

• Дмитрий Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Супер. Очень вкусный сок, рекомендую.

Дмитрий, спасибо за отзыв с Вашей стороны! Мы ценим каждого нашего клиента и прислушиваемся к отзывам с Вашей стороны!

• Евгений Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

заказываем коробку, сначала взял на пробу на коктейли с недорогим в Розетке Ягермейстером. потом стали пить, очень понравился.
    вкусно, цена удобная, верю что без консервантов.
    пластиковая бутылка становится в дверку холодильника

Переваги:
    апельсиновый сок SIS - отличный, вкусный и в удобной бутылке
    Недоліки:
    пока не обнаружили

Евгений, спасибо за отзыв с Вашей! Нам очень важно мнение наших клиентов по нашей продукции!

• Олег К***

Отличний сок

Переваги:
    Приятний на вкус

Олег, благодарны Вам за отзыв с Вашей стороны! Мы ценим каждого нашего покупателя!