Відгуки покупців про Нектар SIS Апельсин 1,6 л (19391275)
- Оксана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Смачний сік, лимона ручна тара
Дякуємо за ваш відгук!
Дуже приємно чути, що вам сподобався сік — ми справді стараємося використовувати тільки натуральні інгредієнти та дбайливо фасуємо продукцію вручну, щоб зберегти її свіжість і якість.
- Ігор Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Так, це соковий напій зі слабким присмаком апельсину
- Недоліки:
- Юпі з додаванням сахару
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
З вмовила три пляшки одна прострочена строк стік пів року назат негарно продавати таке
- Недоліки:
- Прострочений товар
- Евгений Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Норм
- Переваги:
- Вкусный
- Антон П***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
На жаль замовлення так і не було мені доставлено(( день та час доставки чотири рази переносили на один день а потім і зовсім скасували без попередження..
- Переваги:
- Жодних
- Недоліки:
- Відкладення замовлення та відміна його без попередження, жодної інформації щодо причин скасування замовлення! Відсутність методів зв'язку з розеткою..
- Любов Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Дуже смачно. Ми з сином пили одну пляшку соку в день.тому він скоро скінчився. Жалкую що мало взяли за акцією.
- Переваги:
- Смачно.
- Недоліки:
Любов Дяченко доброго дня.
Дякуємо за відгук. Пропонуємо спробувати інші продукти ТМ "SIS" на сайті Розетка.
- Ярослав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Я, як поціновувач апельсинового соку, шукаю заміну Сандорі.
Взяв апельсинові соки різних виробників і цей мене здивував.
Можливо я мав бути готовий до того, що це не воно, але мене здивувало, наскільки))
Це не сік, можливо трохи схожий на це.
Запах хімки, а на смак, наче він забродив. Особливо відчувається, якщо порівнювати з нормальним соком.
Абсолютно не рекомендую 2/10 і те, це лиш через класну пляшку- Переваги:
- Класна упаковка і її об'єм
- Недоліки:
- Запах, смак
Добрий день Ярослав Пукач ,
Нектар SIS Апельсин 1.6 л (4850001110019) не є соком, у ньому присутній цукор.
Цей товар має всі сертифікати якості та походження. У ньому відсутні консерванти та барвники, що виключає хімічні додавання та хімічний присмак. Ми припускаємо, що цей товар під час транспортування отримав удар, що призвело до попадання повітря з усіма подальшими наслідками.
У зв'язку з ситуацією, що склалася, наша компанія пропонує за наш рахунок відправити Вам якісний і свіжий Нектар SIS Апельсин 1.6 л - Олександр Н***
Так написано НЕКТАР , а не сік....
- БоженаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Нічим не гірший від магазинних соків.
- Переваги:
- Смачний,зручна упаковка.
- Дмитрий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Ну если честно , то это вовсе не сок , а химозиная жидкость с нотками сока , по вкусу напоминает Египетские напитки , по типу юпу, в Украинского производителя соки на уровень выше .
Мы благодарны вам за комментарий и оценку нашего товара!
Нектар SIS Апельсин 1.6 л производится из натурального апельсинового сока с добавлением воды и сахара, без добавления красителей и консервантов!
Нектар SIS Апельсин 1.6 л уже не первый год на рынке Украины и завоевал не мало позитивных отзывов от наших дорогих покупателей!
- наталья б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
хороший напиток,прикольная бутылка,из нее удобно потом поливоть комнатные цветы,не засоряя сразу планету лишним пластиком.Сервис ок.
- Переваги:
- очень вкусный ,не приторный,приятный напиток .
Наталья, спасибо за отзыв с Вашей стороны! Мы производим апельсиновый сок SIS c применением передовой технологии, благодаря которой он сохранил в себе все полезные свойства этих экзотических плодов –органические кислоты, антиоксиданты и флавоноиды, железо, калий, кальций, магний, а также витамины А, В, С и Р.
Насыщенный вкус апельсинового сока SIS сделает его любимым для веселой компании!
- Ксения Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
сок невкусный- приторный и химозный, больше брать не будем.
- Дмитрий Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Супер. Очень вкусный сок, рекомендую.
Дмитрий, спасибо за отзыв с Вашей стороны! Мы ценим каждого нашего клиента и прислушиваемся к отзывам с Вашей стороны!
- Евгений Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
заказываем коробку, сначала взял на пробу на коктейли с недорогим в Розетке Ягермейстером. потом стали пить, очень понравился.
вкусно, цена удобная, верю что без консервантов.
пластиковая бутылка становится в дверку холодильника- Переваги:
- апельсиновый сок SIS - отличный, вкусный и в удобной бутылке
- Недоліки:
- пока не обнаружили
Евгений, спасибо за отзыв с Вашей! Нам очень важно мнение наших клиентов по нашей продукции!
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Отличний сок
- Переваги:
- Приятний на вкус
Олег, благодарны Вам за отзыв с Вашей стороны! Мы ценим каждого нашего покупателя!