- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Зверніть увагу це ігрові віха, хто хоче як я сісти на 2 стільці одночасно, навіть не намагайтеся!!! Для музики треба провести цілий ритуал щоб вони хоч трішечки непогано заграли. До цього були вуха за 500 грн грали на порядок краще. Можливо в іграх вони розкриють себе, але я не ігроман. За такі гроші просто повне розчарування в плані музики!!! І ще порада не використовуйте код активації для 7.1 значного покращення воно не дасть, а вже повернути товар ви не зможете. Нажаль цей час настав, перший раз купив на розетці товар яким розчарований повністю.......
Так що якщо плануєте в них слухати музику, навіть не думайте брати!!!!!Не повторюйте моїх помилок!!!- Переваги:
- Виглядають красиво і дорого. Вуха дійсно відчувають холодок...Сидять на вухах не погано...
- Недоліки:
- Звучання для музики ніяке, звук 7.1 покращує звучання на 2%
- Виталий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Суперські
- Кирил Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
супер круті навушники за свою ціну, на арч лінуксі софт не працює, але це нормально
- Олексій Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Нормальна гарнітура, за пару годин сесії вуха не давлять, по знижці нормальна ціна
- Переваги:
- Гарний звук, не давлять.
- Недоліки:
- Возня з налаштуванням звуку та мікрофону
- Игорь М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Быстро , качественно
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Можете допомогти мікрофон шумить.
- Переваги:
- Звук,якість
- Недоліки:
- Мікрофон шумить
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Купувала чоловікові в подарунок, дуже задоволений
- Переваги:
- Якісний звук
Гарна шумоізоляція - Недоліки:
- Валерій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Це вже другі навушники цієї моделі, які я придбав. Перші слугували 3 роки, після чого почав облазити верхній шар, а з подушечок почав проступати клей. Хоча вони працюють, вирішив оновити їх і взяти таку саму модель, оскільки для мене вони: ідеально сидять на голові, мають приємний, чистий звук, підходять для шутерів і подібного, гарно виглядають (для стрімів підійдуть ;) ).
- Переваги:
- ідеально сидять на голові, мають приємний, чистий звук, підходять для шутерів і подібного
- Недоліки:
- Строк служби приблизно 3 роки, далі покриття деградує.
- Максим Щ***
Как бы оголовье сменить можно, не говоря уже о амбушюрах, но тут дело каждого), мои уже 6 лет живут, только оголовье сменил и чехол сверху накинул.
- Владислав Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Навушники топ, особливо якщо погратись з налаштуваннями
Купив бо колись були такі раніше, але в цій версії звук став трошки краще.
Сидять зручно, не здавлюють голову і вуха, охолоджуючі абмюшури справді працюють. Рекомендую- Переваги:
- Звук, якість
- Радислав В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Топово
- Дмитро В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Класні навушники
- Переваги:
- Класні навушники
- Александра Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
20 марта 2020 года я купила эти наушники, то есть почти 5 лет, и вот только сейчас силикон на одной абрушуре начал в одном месте немного вытекать наружу
- Переваги:
- Звук, удобно лежат, охлажадющие силиконовые амбрюшуры.
- Недоліки:
- Главное в процессе игры не цеплять колёсико громкости.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Левый наушник репит на большой громкости. Микрофон очень тихо работает, тест показывает 0% громкости, его практически нет.
- Переваги:
- Сносный звук
- Недоліки:
- Микрофон
Представник постачальникаВітаємо!
Шкодуємо, що Вам довелося зіштовхнутись з негативним досвідом використання. На дану модель діє гарантія 24 місяці. Рекомендуємо звернутись в сервісний центр для перевірки на працездатність та гарантійного обслуговування: посилання
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Гарні навушники за свою ціну 10/10 мікрофон топ, звук також, провод теж гарний, все як потрібно
- Переваги:
- Гарний мікрофон, звук
- Недоліки:
- Доволі тяжкий
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Топові вуха за свою ціну
- Переваги:
- Мікрофон бімба
- Тетяна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Купив ці навушники, і нажаль був розчарований, звук як з бочки, якщо б це були навушники в 5 раза дешевше до них не було б претензій, а так за такі гроші звук дуже поганий. Старі навушники Razer грають набагато краще, на ПК встановлена фірмена програма Razer, але проблему це не рішило - звук поганий. Також незручна посадка тиснуть на скули, з старими такої проблеми не було. Металеву дужку можна розжати і ця проблема можливо пройде. Але не факт я так не ексерементував, бо навушники по звучанню були поганої якості і легше було вернути їх і не мучитись.
- Переваги:
- Металевий каркас,амброшури з середини обшиті матеріалом(не кож замом)
- Недоліки:
- Звук поганий, кабель поганий, регулятор гучності поганий, ти снуть на скули
- Артем К***
пробували повернути? чи не такі критичні мінуси?
- Антоніна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
за свої гроші непогані навушники
- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- відсутність регулятора звуку
- Рома Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Хватило на пол года,после чего перестал работать регулятор громкости (постоянно пропадает звук то тише то громче то вообще не работает)
- Переваги:
- Хороший звук
- Недоліки:
- Не работе нормально регулятор громкости
- Слушатель з***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
После часа настройки 7.1, для активации которого надо скачать софт, зарегистрироваться, ввести своё имя, адрес, серийный номер, включить двухфакторную аутентификацию, указать телефон, почту, сохранить резервные коды и стереть монеткой код на листочке из упаковки, вы, наконец, сможете услышать ЗВУК ИЗ БОЧКИ. Мои (уже снятые с производства Speedlink Coniux), купленные 8 лет назад и перепаянные 4 года назад, звучат лучше, чем ЭТО. Всегда считал Razer пафосным брендом для школьников, созданным исключительно для выкачивания бабла из их родителей. В принципе, так оно и оказалось. Весь бюджет, который должен был уйти на звук для этих наушников, ушел на маркетинг зеленых наклеек и светодиодных лент.
- Переваги:
- Выдвигающийся микрофон и удобная кнопка выключения на пульте к нему
- Недоліки:
- Звук как у китайских наушников за 10 гривен
- Олександр Т***
Повністю підписуюся під кожним словом, я навіть хотів здати їх, але нажаль активував код для 7.1 який майже покращення не дає!!!
- ВалентинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Якість не дуже, після налаштування і встановлення всіх програм, звук такий самий як в старих навушників від соні за 500 грн
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Яку назву має ця модель, на оф.сайті Razer ?
- Переваги:
- Ціна, брав до здорожчання. Мікрофон якісний.
- Недоліки:
- Звук як з бочки, для музики не рекомендую, але для ігор піде, орієнтуватись в просторі можна.
- Дмитро В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Нормуль, раджу, на свої гроші топ
- Назарій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Чудові навушники
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Топ
- Недоліки:
- микрофон
- Виталий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Система не видит что микрофона и наушников Кракен. просто стандартные устройства..
всё работает, звук отличный( хуже чем в Кракен v2)
подскажите где утилиту скачать ?- Переваги:
- много . хотя уши гель не охлаждает
- Недоліки:
- проблемы с установкой драйверов
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Ok
- Дударенко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Наушники супер, ребенок доволен, микрофон работают лучше чем на айфоне, спасибо
- Ксения К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Хороші навушники, підійшли брату який і геймер і дзвінки в навушниках проводить. Він задоволений на всі 100%, якість хороша, налаштування мікрофона якісь незвичні, але коли розібрався залишився задоволений.
А ще приходять в якісній коробці, яку приємно дарувати- Переваги:
- Звук, мікрофон якісні, дизайн топ
- Недоліки:
- Мікрофон не просто підʼєднати
- Карина З***Відгук від покупця. Продавець: AudioTeam. Колір: Black
Осталась очень довольна
- Переваги:
- Пришли быстро,хорошие наушники,прекрасный звук и микро
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Перші прожили 5 років, купив нові. Звук став кращий (середні частоти приємніші), загальна якість стала наче "простіша".
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Якісний звук. Зручні. Танці з бубнами з дровами на windows 11 для мікрофону...
- Денис Г***
В мене на них мікрофон не працює. Підкажіть будь ласка які драйвери для нього встановлювали. Завчасно дякую)
- Марина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Купували дитині, задоволений.
- Недоліки:
- Немаэ
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Покупал точно такие же наушники в 20-м году только в польше.
И сказать честно, есть отличия не в лучшую сторону, эта версия будто бы стала дешевле, плохо регулируется микрофон относительно положения (не хочет нормально удерживать фиксированное положение и отгибается назад), фиксация дужек слабее относительно оголовья.
Также не могу утверждать что проблема именно наушников, но проблема только при использовании данных наушников, у моих старых и этих через микрофон в дискорде слышно что происходит в динамиках самих наушников (игру,музыку,фильм), с другими ушами такой проблемы не наблюдалось.
Так что при покупке, если вы не хотите доставлять неудобства собеседнику прийдется еще раскошелится на конденсаторный микрофон.- Переваги:
- Звук, вес.
- Недоліки:
- Микрофон всегда был слабым местом данных наушников, звук речи через него не очень, но и не худшее что могло быть, сборка дешевле предыдущей версии.
- Ваня Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Очень крутые наушники!!
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Я так розумію що розетка зі мною не зв'яжеться і те що я відправив навушники на повернення вже як декілька днів назад таке. І я сиджу і не знаю повернуть мені гроші чи ні
- Переваги:
- Міцна конструкція, зручні
- Недоліки:
- Звук, якість регулятора гучності, сервіс розетки
- Дмитро Р***
Я повертав ssd перед 24.02.2022р. Потім війна. Ssd зник десь в Броварах. Але гроші 1500 грн повернули на карту через 8 місяців.
Так регулятор дійсно дефектний при зменшенні гучності зміщуеться баланс.
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Я 7 років користувався самим першими Kraken pro і враження в мене склалось дуже хороше про ці навушники. Але ця модель так собі. За таку ціну могло б бути й краще. Але я буду їх повертати. Загалом вони мені сподобались (окрім мікрофона, ще не тестив і вже не буду), але ось ця конструкція з регулятором гучності наче на коліні зроблена на швидку руку. При зміні гучності дуже рипить один навушник, іноді в деяких положеннях регулятора взагалі правий навушник перестає грати. Так що буду повертати.
- Переваги:
- Зручні, міцна конструкція, доволі не погний звук.
- Недоліки:
- Ціна, регулятор гучності.
Представник постачальникаВітаємо!
Спробуйте перевірити механічну частину та чи під'єднано всі кабелі до упору.
Також спробуйте перевірити на іншому пристрої. Якщо ситуація не зміниться, тоді рекомендуємо звернутись в сервісний центр для діагностики працездатності та гарантійного обслуговування: посилання- Татьяна И***
Та це у всіх кракенів з ползунком тим гучності трабли, я звик.