Відгуки покупців про Сухий корм Dog Chow Puppy Large Breed для цуценят великих порід з індичкою 14 кг

Оцінка користувачів 4.6/5
  • София Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг

Можливо, корм і хороший.
    Але наш собачка не хотів їсти взагалі.

Переваги:
    Швидка доставка , гарна упаковка, ціна
    Недоліки:
    Прийшов не до вподоби собачці

Добрий день, Софіє! Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте. Ми піклуємося про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості та мала неперевершений смак, та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів.
      Ми розуміємо, що вподобання у кожного улюбленця індивідуальні, й тому завжди стараємось створити такий корм, який смакував би всім улюбленцям. Та причини, чому корм може не подобатись, бувають різними.
      Якщо у Вас залишились зауваження щодо нашої продукції, Ви завжди можете зателефонувати за телефоном безкоштовної Лінії турботи Nestlé: 0 800 50-09-50. Дякуємо за відгук та бажаємо гарного дня!

• софія б***

Супер корм!

• софія б***

Корм хорошої якості.

Переваги:
    Різна форма корму
    Недоліки:
    Не має
  • Ольга Ш***

Для лабрадора підходить. Проблем ніяких немає.

• Аліна Б***

Смачно.

• Ирина Р***

Нам підходить хлопчик Кане корсо

• Ярос

норм

• Анастасія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг

Хороший корм. Наш лабрадор їсть із задоволенням.

• Денис

Все прошло очень хорошо

• Максим О***

Берём вже 3 раз. Лабрадор у захваті. Інші корма не такі.

Переваги:
    Щаслива собака.
    Недоліки:
    Крупноват.
  • Катя Л***

Хороший корм, собакам нравится

• Тарас Ч***

Задоволений

Переваги:
    По акції - ціна
  • Єва В***

Хороший корм собака задоволенний

Переваги:
    Собака добре їсть
  • Гутюм В***

Корм просто супер..

Переваги:
    Доставка,качество и цена
  • Лариса Ш***

Товар прийшов вчасно, ми задоволені

• Сергій Б***

Німецька вівчарка 4міс.їсть з захопленням.

• Інна Т***

Собаки їдять цей корм с задоволенням, при цьому - у цуценя Ротвейлера (2місяці) діарея.
    У добермана сильний метаболізм.

Переваги:
    Смачний і ціна
    Недоліки:
    Не підходить собакам з чутливим шлунком.

Добрий день, Інно!

Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте. Хочемо зазначити, що в Україні продукція Purina проходить сертифікацію Державним Науково-дослідницьким інститутом ветеринарних препаратів та кормових добавок. Всі корми проходять ґрунтовну перевірку, перш ніж отримати реєстраційне свідоцтво.
      Ми хотіли б додати, що подібна реакція може бути викликана різними факторами й не обов'язково може бути пов'язана з харчуванням. Ми завжди заохочуємо наших споживачів, які є власниками домашніх улюбленців, звертатися до лікаря-ветеринара у місцевій клініці, аби з'ясувати точні причини виникнення проблем зі здоров'ям у тварини та підібрати найкращий раціон.

Якщо у Вас залишились зауваження або питання щодо нашої продукції, Ви завжди можете звернутися на безкоштовну Лінію турботи Nestlé за номером 0 800 50-09-50.

• Гутюм В***

Все чудово,корм супер! швидка доставили.

• Андрей П***

Гарний корм. Німецька вівчарка їсть нормально.

Переваги:
    Цена
  • Оксана Ф***

Все супер, лабрадор ест с удовольствием

Переваги:
    Купила по акции, собака ест
    Недоліки:
    Не обнаружено
  • Наталія М***

Корм гарно їсть вівчарка, їй майже 2 роки. І малий помісний йоркширський тер’єр теж їсть без проблем. По розміру частинки якраз гарні: не великі, не дрібні. Була класна скидка. Дякую Розетці за доставку, доставка додому вийшла дешевше, ніж на Нову пошту.

Переваги:
    Цей корм собачкам смакує. Перепробували багато різних.
  • Інна Т***

Песику корм смакує. Купували тричі. Маємо дужееее активне цуценя,ще у нас 13 річний лабрадор. Корму потрібно багато.

Недоліки:
    Корм дуже піднявся в ціні. Будемо шукати дешевше.
  • Ларченко А***

Кане-корсо 7 міс закохався з першої порції, їсть із задоволенням. До цього їли 4 лапи, вирішили спробувати цей через більш приємну ціну. Замовила за 950 грн, отримала, зрозуміла що собаці підходить, хотіла замовити ще - а ціна вже 1700 з гаком. Здається, повертаємося на 4 лапи.

Переваги:
    Собаці корм зайшоа
    Недоліки:
    Дивна цінова політика
  • Ольга М***

Непоганий корм, їсть з задоволенням

• Василенко И***

Собаке очень нравится, берём только такой, долго искали пока подобрали.

Переваги:
    Цена, качество
  • Владислава К***

Покупала своему очень взрослому амстафу после тяжелой болезни. (клещ). Кто сталкивался с этой проблемой, меня поймут. После активной терапии, на этом корме быстро пошел на поправку, буквально за месяц набрал свой рабочий вес и форму. Снова стал веселым и активным.

Переваги:
    Собака ест с удовольствием, съедает все.
  • Светлана З***

Дякую

• Даниэль К***

Заказали уже 3 мешок. Лабрадор 4 месяца, ест с удовольствием. Советую

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Нету
  • Аміна Б***

корм хороший, кане корсо 4 месяца кушает с удовольствием. Раньше были проблемы не подходил корм, было расстройство с этим кормом все хорошо. видела отзывы что у некоторых есть такая проблема, это надо индивидуально подбирать корм. Я долго искала подходящий

Переваги:
    мне нравится что гранула крупная, упаковка пришла в отличном состоянии
    Недоліки:
    не очень нравится запах
  • Игорь В***

Овчарка 7 месяцев ест с удовольствием, использую с 3-х месяцев в качестве основного корма. Собака довольна. Мне нравится результат развития собачки.

• Соленая А***

Лабрадор хоть и ест, но от корма жуткое расстройство. Не рекомендую

Переваги:
    Недоліки:
    Жуткое расстройство
      Представник бренду

Добрий день, Анастасіє! Дякуємо, що знайшли час поділитися Вашим відгуком. Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте. Компанія Nestle піклується про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів. Ми також хотіли б додати, що Всі корми проходять ґрунтовну перевірку, перш ніж отримати реєстраційне свідоцтво. Хочемо теж зазначити, що подібна реакція може бути викликана різними факторами й не обов'язково може бути пов'язана з харчуванням. Саме тому ми завжди заохочуємо наших споживачів, які є власниками домашніх улюбленців, звертатися з даною проблемою до лікаря-ветеринара у місцевій клініці, аби детально з'ясувати точні причини виникнення проблем зі здоров'ям улюбленця. Бажаємо здоров'я Вам та Вашому собаці!

• Марина С***

Нажаль, нашій вівчарці 6 місяців не сподобався. Їли перед цим кормом Pro Plan, їла з задоволенням. Цей не хоче. Розмішую з іншою їжею, всерівно недоїдає його.
    Запах не з приємних.
    Упаковка без застібки.

Переваги:
    Не виявила
    Недоліки:
    Не підійшов
    Запах не приємний
    Упаковка без застібки
      Представник бренду

Добрий день, Марино! Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте. Якість продукції є одним з пріоритетів нашої компанії, тому ми використовуємо лише високоякісну сировину та дотримуємось усіх необхідних стандартів та вимог при виготовленні цього продукту. Також ми розуміємо, що в кожного домашнього улюбленця є свої особливі вподобання, тому завжди стараємось приготувати корм смачно, аби цей продукт вподобали якомога більше собак. Та причини, чому корм може не подобатись, бувають різними. Однак ми радіємо, що корм Purina Pro Plan смакує Вашому домашньому улюбленцю. Дякуємо за звернення та бажаємо гарного дня!

• Виктор Г***

Собака с радостью ест. Ей нравится

• Ната К***

Щенок овчарка 3 месяца ест с большим удовольствием

Недоліки:
    Цена
  • капралов д***

брал за 750 гр -14 кг. за эту цену отлично. собака довольна. ест 6 месяцев с большим удовольствием

• Татьяна Б***