Відгуки покупців про Смарт-годинник Haylou Solar Plus RT3 LS16 Black

Оцінка користувачів 4.56/5
  • Ірина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: СімкА

Годинник дуже сподобався, поки це мій перший смарт годинник, тому порівняти немає з чим. Виглядає дуже стильно, м'який і зручний ремінець, багато цікавих функцій. Дуже оперативно спрацював магазин, швидка і якісна доставка.

Переваги:
    Зручний, багатофункціональний, ціна
    Недоліки:
    Поки не виявила
    • Продавець  СімкА

Ірина, дякуємо Вам за покупку.

• Аліна І***
    Відгук від покупця. Продавець: DNK. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black

Дуже красивий великий годинник, в мене хоч і тонка рука (видима сторона 5см), але він круто виглядає і на ній, бо ремінець добре продуманий, вистачає запасу. Сам годинник дуже красивий багато різних заставок, а плюсом є, що можна свою картинку добавити.
    Це цікаво. Так і до одягу можна підбирати, і до манікюру. Заряд тримає добре, весь день протримався і є великий запас.
    Екран красивий (за екран і вибирала) картинка соковита і приємна, олеофобне покриття присутнє і легко витирається, яскравості і на літо вистачить.
    Ремінець на дотик дуже приємний, як і екран.
    Мова як в телефоні, в мене наша українська. Добавлю фото зі своїми картинками

Переваги:
    Екран, ремінець, смарт, є керування музикою на телефоні, функції. Це вау.
    Недоліки:
    нема
  • Світлана Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Розмір корпусу: 45. Колір корпусу: Silver. Колір ремінця: Grey

Годинник супер. Подарували, користуюсь рік і все супер

• Продавець  WOWS

Світлано, вітаємо! Ми дякуємо вам за відгук.
      Користуйтесь із задоволенням!

• Юрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: anytech

Тримає не цілі 3 дні, це за умови що все відключив, робота в режимі годинника. Заявлено було 10-20днів. Не розумію чи це мені такі попались. А в загальному не поганий годинник

Переваги:
    Вид, екран і функціонал
    Недоліки:
    Швидко розряджаються
    • Продавець  anytech

Доброго дня! Можливо потрапив заводський брак, зв'яжемося з вами для вирішення цього питання.

• Валерія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Розмір корпусу: 36. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black

Товар відправили мега швидко. Наступного дня після оформлення замовлення, годинник був вже у мене. Майте на увазі, що товар приходить у запаяній плівці, яку на новій пошті не дозволяють зривати, поки не оплатиш товар. Годинник дуже класний. Мікрофон та динамік на висоті за такі кошти.
    Говорити по ньому дуже зручно. Всі функції працюють на відмінно. Але є один нюанс, батарея в ньому сідає дуже швидко, заряджати доведеться раз в день, мабуть.
    Що не менш важливо, годинник синхронізується з телефон і має ту мову на якій налаштований ваш телефон. Це справді круто, що є українська мова.
    Загалом, якщо плануєте брати цей годинник, не вагайтесь - беріть, воно того варте.
    Продавцям окрема подяка за надшвидку відправку.

Переваги:
    Ціна-якість
    Недоліки:
    Можливо, тільки те що батарея буде швидко сідати.
    • Продавець  WOWS

Валерія, доброго дня! Дякуємо вам за відгук.
      Приємного користування!

• Никита
    Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір корпусу: Silver. Колір ремінця: White

Нормальные

• Микола Ч***

Користуюся не довго,декілька тижнів,але дуже подобаються
    Порівняти нізчим,тому що це мій перший смарт годинник
    Є мобільний додаток,у якому достатня кількість циферблатів

Переваги:
    Гарні,зручні,мобільний додаток
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  WOWS

Микола, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.

• Сергій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: getGadgets

Годинник гарний на вигляд і плавно працює, але чомусь не рахує кроки.
    Можливо я щось не увімкнув

Переваги:
    За свої гроші супер
    Недоліки:
    Не рахує кроки
  • Станислав Х***

Долго выбирал смарт-часы, пересмотрел много обзоров, и остановился на этой модели. Богатый выбор функционала, включая измерение пульса в реальном времени, принятие и набор звонков с часов (что обычно есть только в дорогих моделях). Отличный амолед экран, сочные цвета, богатый выбор циферблатов.
    Магазину отдельное спасибо, пришло быстро, упаковано добротно. Абсолютно новые в заводской пленочке. Это оригинал, использовал проверочный код на упаковке на сайте Haylou, где все подтвердилось.

Переваги:
    Лучший выбор за свою цену.
    Недоліки:
    Нету GPS, но за такие деньги это сложно считать недостатком.
    • Продавець  WOWS

Станіслав, доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.