Можлива затримка доставки замовлень

Відгуки покупців про Крісло складане Ranger Compact Hike 206 зі спинкою (RA 2245)

Оцінка користувачів 4.75/5
  • Валентин П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий

В принципе ок, но немного тяжеловат.

Дякуємо за ваш відгук! Ми щиро раді, що ви обираєте нашу продукцію. З повагою команда Ranger.

• анна г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий

Это лучшее кресло что покупали!!!!рекомендую

• анна г***

Суперпроверку прошло, удобное!

• Саша К***

Крісло якісне.

Дякуємо за ваш відгук! Ми щиро раді, що ви обираєте нашу продукцію. Сподіваємось, що крісло виправдає ваші сподівання. З повагою команда Ranger.

• Іван
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий

Зручне. Закріпив на рулі велосипеда пластиковими хомутами, зручно пересуватися. При вазі 82 нічого не зламалося, сидіти для такого розміру зручно.

Переваги:
    розмiр

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви обрали нашу продукцію. Сподіваємось, що крісло повністю виправдає ваші очікування. З повагою, Команда Ranger

• Роман М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий

Прикольне кріселко. Зручно брати з собою. Міцне, бо метал, але і тяжке

З повагою, Команда Ranger

• Карина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий

Стілець дуже комфортний, купила 2 штуки, не пошкодувала. У постійній експлуатації майже півроку, нічого не зламалось та не порвалось, залишились як нові. Витримує вагу 100 кг спокійно. Його легко розбирати та збирати, ніжки та тканина міцні. Дизайн теж чудовий, мінімалістичний. У комплекті йде сумка, з якою він взагалі займає дуже мало місця, брати з собою кудись дуже легко, він не важкий. Однозначно рекомендую!

Переваги:
    Міцний, якісний, гарний
  • Володимир Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий

Дуже комфортне та компактне!

Переваги:
    Малі габарити, міцне
    Недоліки:
    Ніжки потають в грунт
  • Олексій Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий

Фраза з опису " Крісло швидко та легко розкладається та не вимагає додаткової фіксації. Коли зібрали каркас, просто зверху надягаєте тканину крісла — й усе готово." - це, вибачте, повний чос.
    Натягнути тканину на зібраний каркас неможливо, якщо не тягаєш штангу в залі.
    Під вагою тіла (я 80кг) крісло на м'якому грунті входить в землю і фіксується вже тільки на глибині

Переваги:
    компактне, займає мало місця в зібраному вигляді
    Недоліки:
    збирається "з матами, перематами", нестійке на нетвердій повехні
    • Виталий П***

це тільки під час першого використання, поки пару годин на ньому не посидите.

• Дмитро Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий

Купував "для коридору", на випадок тривог - у піший похід із таким не пішов би через велику вагу: там потрібні "оригиінальні", з алюмінію, але вони в 2-3 рази дорожчі - для туризму підійде хібащо автокемперам :)

Переваги:
    Зручний, компактний, бюджетніший за інші бренди
    Недоліки:
    Важкий (сталеві трубки), тканина (Oxford) может парити у спеку
  • Андрей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий

Стульчик отличный, удобно в нем сидеть, превзошел мои ожидания, качество на первый взгляд вроде ничего (посмотрим дальше как будет в эксплуатации).

Переваги:
    Удобный, комфортный
    Недоліки:
    Пока не выявил
  • Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий

Хороший стілець, брав спеціально для того щоб вибиратись на природу і щоб можна було легко його брати з собою, компактно складається і влізає в рюкзак, легко розкладається

Добрий день!
      Дякуємо за Ваш вибір

• Кирило
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий

Вже рік в мене це крісло. Досі не зламалось не зігнулось. Зручне і компактне

Добрий день!
      Дякуємо за Ваш вибір і відгук

• Ігор Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий

Гарний стілець, компактний, складається швидко. Трубки/кріплення та матеріал самого крісла гарної якості.

• Гордиенко В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий

Гарний стільчик, легкий, швидко збирається.

• Тарас М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий

Якісне гарне крісло, гарно прошите.
    Не очікуйте при малих розмірах великої стійкості- це не логічно. В пісок і багно буде грузнути.
    На тверду поверхню - гарне компактне, переносне крісло.

• Андрей М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий

В принципе - рекомендую но есть нюансы)

Переваги:
    Качественная сборка
    Удобно собирать и разбирать
    Компактность
    Недоліки:
    Не самое устойчивое кресло, нужно приспособиться сидеть. На спинку облокачиваться можно но осторожно!
  • Катерина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий

Купляла це крісло для комфортного перебування в підземці під час тривог. Дуже задоволена! Розкладання займає десь до двох хвилин, треба трішки практики.
    Дуже добрий, міцний матеріал тканини.
    Місця, де вставляється труба в тканину, ущільнені, що дуже добре для зносостійкості.
    Трубки міцні.
    Саме крісло надійне, якщо обережно користуватися, легке для переноски.
    Поміститься до невеликого рюкзака, є петлі для переноски або кріплення на велосипед. Дуже рекомендую!

Переваги:
    Якісний матеріал, легкий, займає мало місця, чохол з ручками в комплекті
    • Олександр

"Треба обережно сидіти, щоб не перевернутися. Бо легенький. Але це не зовсім недолік."

А що це? "Фiшечка цього крiсла?"

• Артем З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий

Отличное кресло , трубки толстые с металла , ткань крепкая , очень удобное , особенно коту !

Переваги:
    Вес, размер , комфорт
  • Максим В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий

Отличное мобильное кресло, сборка заняла около минуты. Впереди полевые испытания. Единственный нюанс, на мягкой земле или песке возможно понадобятся плоские подставки под ножки чтоб не проваливаться в грунт.

Переваги:
    Цена, качество, актуальность.
    Недоліки:
    Пока не обнаружено