Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Бездротові спортивні навушники з кістковою провідністю для спортсменів для бігу спорту тренувань залу кісткові BE12 Black

Оцінка користувачів 4.79/5
на основі 43 відгуки
  • Відгуки про товар продавця GuchnoShop
  • Василь С***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black

Саме те чого я і очікував.
    Є нюанси, але в попередніх коментах я вже це знав перед покупкою.

Переваги:
    Дійсно кісткові, автономний режим на 32 ГБ, не спадають, влагостійкі.
    Недоліки:
    Не послухаєш коли шумно, на 80 % дребіжжать.
    • Продавець  GuchnoShop

Дякуємо Василь за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені нашим товаром. Гарного дня.

• Дар'я
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black

діже гарні навушники, взяла вперше і не пожалкувала. цікавий новий досвід, вони зручні і від них не втомлюються вуха, хоча якшо проставити на повну гучність через вібрацію може з часом боліти трохи біля вух) але то таке, якщо не шумно то можна на невеликій гучності слухати музику. те що тркба для нудних пар і не видно і чуєш окрім музики ще й лекцію ахахах, але на жаль так на вулиці користуватися важко бо через шум майже нічого не чутно. я знала що так буде, тому брала саме на заміну моїм великим навушникам, щоб слухати вдова і в тиші, тому мене це не хвилює особливо. батарея гарно тримає заряд, за 4 дні користування досі не сіли) приємно вражена)

• Продавець  GuchnoShop

Доброго дня, Дар'я. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені навушниками. Бажаємо приємного користування!

• Василь Г***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black

Це мої треті кісткові навушники, і якість звуку в них на порядок вища ніж у попередніх моделей інших виробників. Дуже гарні високі частоти, навіть є трохи басів. Звісно, музику слухати краще у справжніх, але чесно кажучи, в цих і так досить непогано. Найкраще звісно це слухати аудіокниги або подкасти - голоси чутно найкраще.

Переваги:
    Дуже гарний звук, як для кісткових
    • Продавець  GuchnoShop

Вітаємо, Василь! Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені нашим товаром. Гарного дня.

• Галина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black

Зі смартфоном з’єдналися миттєво. Звук чудовий, навушники щільно сидять на вухах вуха не болять і не потіють як від звичайних моделей.

Переваги:
    Звук, заряд тримають довго.
  • Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black

Це не перші мої навушники такого типу. Попередні були з іншого магазину та в 6 разів дешевші , але після 3-4 роки постійного користування здох акумулятор. Зупинився на цій моделі завдяки попереднім відгукам. І скажу, що не дарма, річ якісна. Після 1,5 місяці користування повністю задоволений. Є певні недоліки , але вони стосуються усіх гарнітур з кістковою провідністю які я тестував і у більшості звук по якості гірший. Слухаю в основному ацдіокниги в шумних місцях тільки необхідно прикрити вухо щоб почути текст. До речі коли закрити вуха то якість звуку значно покращиться. Але головна перевага і причина мого вибору цієї моделі – це тривалість відтворення!!.Ранком заряджену гарнітуру одів і вистачає на весь день в тому числі а на розмови по телефону. Хоча інколи по телефону приходиться розмовляти як на аеродромі не завжди добре мене чує співрозмовник. Для прослуховування якісної музики недуже. Чисто для музики я би обрав провідну гарнітуру. У підсумку скажу покупкою повністю задоволений, відійде для прослуховування контенту аудіокниг музики при занятті спортом. Через неділю після придбання взагалі перестав відчувати їх на голові.

Переваги:
    тривалість роботи акумулятора відповідає опису, можливість регулювати гучність прямо на гарнітурі
    Недоліки:
    типові для даної конструкції
    • Продавець  GuchnoShop

Доброго дня, Андрій! Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені нашим товаром. Гарного дня.

• Максим Д***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black

Ціна не велика, якість відмінна

• Крістіна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black

Навушники перевершили всі очікування! Якість матеріалів і звучання на висоті — нічого не заважає, біжиш і отримуєш справжнє задоволення!

Переваги:
    Чудовий звук, як для кісткових навушників
  • Данило К***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black

Висока якість звуку, легкі та зручно тримаються на голові.

• Артем
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black

Нещодавно придбав, і залишився дуже задоволений покупкою!
    Перш за все, хочеться відзначити зручність у керуванні: управління продумане і просте, що дозволяє перемикати треки, регулювати гучність або приймати дзвінки.
    Також радує довгий час автономної роботи. Зарядки вистачає на цілий день, що дуже зручно під час подорожей.
    Щодо підключення до телефону – тут теж все ідеально. З'єднання встановлюється миттєво, а сигнал стабільний навіть на відстані.
    Загалом, я задоволений покупкою. Рекомендую!

Переваги:
    Зручне керування, гарний звук, стабільне та швидке підключення
    • Продавець  GuchnoShop

Доброго дня, Артем. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені товаром. Бажаємо приємного користування!

• Олег В***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black

Раніш мав дешевку, але зрозумів переваги.
    Дякую за якісну річ.

Переваги:
    Виготовлення. Береш у руки - маєшь річ.
    • Продавець  GuchnoShop

Вітаємо, Олег! Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені навушниками. Бажаємо приємного користування!

• Павло
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black

Навушники чудові! Дуже в них зручно і під час довгого прослуховування вуха не болять, звук гарний.вже десь пів року у мене.

Недоліки:
    Коли випадково сів на них то відвалився 1 динамік. Але і далі працюють
    • Продавець  GuchnoShop

Доброго дня, Павло. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені нашим товаром. Гарного дня.

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black

Навушники сподобались. Користуюсь лише добу, функціонують добре. Побачу як вони у тривалому використанні. Дякую за оперативність!

Переваги:
    Надійність
    Недоліки:
    Не помітив поки що
    • Продавець  GuchnoShop

Доброго дня, Сергій. Ми щиро Вам вдячні за відгук, та високу оцінку. Бажаємо приємного користування!

• Юлія Є***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black

Зручні, дуже добре регулюються, при розмові не заважають сторонні звуки

• Бурдіна К***

Чудові навушники

• Андрей М***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black

Навушники сподобались зручні, легкі в використанні. Звук приємний. Мені все сподобалося.

Переваги:
    Легкі, зрозумілі в керуванні, гарний звук
    Недоліки:
    Поки не помітив
  • Марінка К***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black

Навушники чудові, для спорту самий клас. Гарно тримаються і звук хороший.

• Продавець  GuchnoShop

Вітаємо, Марина. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені навушниками. Бажаємо приємного користування!

• Андрій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black

Класні навушники. Вуха вільні - дуже зручно.

• Продавець  GuchnoShop

Доброго дня, Андрій. Ми щиро вдячні Вам за відгук, та високу оцінку. Бажаємо приємного користування!

• Андрій

Нормативні

Недоліки:
    Нема атомної батарейки
    • Продавець  GuchnoShop

Доброго дня, Андрій. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування!

• Михайло Р***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black

Гарні навушники. Користуюсь постійно. Досить анатомічна форма.Зручно сидять, навіть під шапкою, не викликають дискомфорту. Доволі непоганий звук. Велика перевага - вбудована пам'ять, можуть програвати музику і без телефону.
    Мікрофон, через своє розташування ловить навколишні шуми і трохи слабко "ловить" голос при розмові що інколи заставляє підвищувати голос. Купував паралельно кісткові навушники на завушних кріпленнях. У порівнянні ці виявились кращими і по ціні дешевшими майже в 3 рази. Є і мінус, немає кейса, в сумку просто так не покладеш (принаймні я не ризикнув)... Тому в подорожах, якщо зімете і покладете, є шанс забути.

Переваги:
    Посадка. Гарний звук. Вбудована пам'ять. Ціна.
    Недоліки:
    Немає кейсу для транспортування
    • Продавець  GuchnoShop

Вітаємо, Михайло! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Бажаємо Вам тривалого користування!

• Евгения
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black

Удобные, можно чем-то заниматься, прослушивать нужную информацию и не терять связь с окружающим миром. Было бы замечательно еще иметь в комлекте чехол.

Переваги:
    Хороший звук, наличие встроенной памяти, продуманный функционал кнопок управления
    • Продавець  GuchnoShop

Доброго дня, Євгенія! Дякуємо Вам за ваш відгук і високу оцінку. Бажаємо приємної експлуатації на довгий час!

• Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black

Наушники удобные, легкие, хороший звук. Тренироваться с ними стало в разы удобнее. Продавец связался быстро и почту сразу отправил товар. Рекомендую.

Переваги:
    Удобные, хороший звук
    Недоліки:
    Не обнаружила
  • Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black

Отличные наушники, слышно хорошо музыку и разговор по телефону. При этом уши остаются открытыми и можно сразу ответить, когда к тебе обращаются.
    Доставка продавцом оперативная. На следующий день была во Львове.

Переваги:
    Ожидания подтвердились.
    Недоліки:
    Не меняется размер затылочной дужки
    • Продавець  GuchnoShop

Доброго дня, Андрій. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені нашим товаром та обслуговуванням. Гарного дня.

• Товстопят Д***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black

Брал для аудиокниг и подкастов - остался полностью доволен.

Переваги:
    Не заглушает посторонние звуки. Блютуз работает на большом расстоянии без проблем.
    Недоліки:
    Брал первый раз наушники такого типа и пока чуть неудобно без зарядного бокса, но заряд держится долго всегда можно повесить на шею, поэтому небольшая проблема.
    • Продавець  GuchnoShop

Доброго дня, Дмитре! Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та залишений відгук! Бажаємо тривалого та приємного користування!

• Владислав Г***
    • Продавець  GuchnoShop

Доброго дня, Владислав. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені нашим товаром. Гарного дня.

• Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black

Очень доволен. Для работы то что надо.

• Вадим
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black

Користуюсь тиждень, враження суперечливі. Мені потрібні були навушники з відкритими вухами і механічними кнопками, бо в попередніх навушниках сенсорні кнопки мене дістали - від найменшого випадкового дотику починали жити своїм життям. Тут з цим все ОК, звук зручно регулюється, пауза/відповідь працюють бездоганно. Гучності вистачає в тихому приміщенні, а коли навколо дещо шумно, то гучності замало. Якість звуку посередня, власне - кісткова провідність, це не для меломанів, басів немає взагалі, Але якості вистачає подивитись ютюб і послухати музику під час занять спортом. На голові сидять міцно. Спочатку трохи заважав невеликий тиск на скроні, але до цього звикаєш. Мікрофон затихий, але в моїх попередніх Dacon Athlete ще тихіший.
    Є затримка, коли починають говорити, перший склад майже завжди ковтають. Наприклад, замість There's я чую is, або замість Never - ever, Тобто, сенс слова може мінятись на протилежний - це дратує і прямо бісить. Тому не підходять для вивчення мов. І, мабуть, для іграшок, де потрібно реагувати на звук.

Переваги:
    Класні кнопки, довга батарейка, не злітають
    Недоліки:
    Ковтають перший склад, замало гучності, не складаються, мікрофон затихий
    • Продавець  GuchnoShop

Вітаємо, Вадим! Дякуємо за ваш відгук про досвід користування та оцінку! Бажаємо Вам тривалого користування!

• Юлія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black

Придбала навушники. Якість звуку хороша. Але не регулюються. І це значний недолік. Не притискаються до голови, просто бовтаються. Треба притискати руками, щоб було добре чути. Можливо, для людей з відповідним розміром голови і підходять.

• Євген Д***
    Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Колір: Black

Почитав відгуки, вирішив купити.
    Розчарований якістю звуку. Ні як не ригулюються на голові, Незручні.
    Гроші на вітер

Недоліки:
    Поганий звук, незручно сидять.
  • Олена К***

Прислали не ту модель

Переваги:
    Не та модель
    Недоліки:
    Надіслали не ту модель, що я замовляла, а дешевшу. Це було на подарунок. Не перевірила вчасно, на жаль
    • Олена К***

Доповнюю: важливо не не робити помилок, а правильно на них реагувати. Магазин зв'язався, запропонували заміну за свій рахунок. Максимально приємні враження. Ситуація повністю вирішена, дуже дякую за таке ставлення!

• Катерина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Колір: Black

Замовляла навушники для бігу, так як звичайні не трималися. Ці чудові.

Переваги:
    Для бігу чудово
    Недоліки:
    Трохи незручні кнопки
  • Покупатель
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Колір: Black

нормальные, недорогие наушники. Стоят своих денег. Заряд держат часов 5.

• Варвара
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Колір: Black

Мне понравились. Сначала уши уставали, но через неделю по пару часов использования в день привыкли. Друг которому очень важен звук, сказал что ему не понравилось, как из дешёвых. Но если вам важно слышать и окружение и музыку то наушники отличные. Мама тоже от них в восторге, теперь слушает аудиокниги во время езды на велосипеде

• сакара а***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Колір: Black

Товар відповідае опису,швидка доставка(на лінію ЛБЗ)
    Покупкою задоволений

• Наталья К***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Колір: Black

Сподобались навушники і обслуговування. Дякую!!!

• Дария
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Колір: Black

Наушники гарні , нарікань нема, все як заявлено. Басів не чекайте. Але, кому, як мені, не подобаються затичкі - все клас

• Наталія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Focus M. Колір: Black

Швидка доставка, нарікань щодо роботи навушників немає, все працює чудово.