- Ніна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Таким порошком користуюсь давно
- Переваги:
- Гарно миє
- Недоліки:
- Не велика упаковка
Представник брендуНіна, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Евгений И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Гарний порошок!
Представник постачальникаЄвген, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Норм
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Виктория Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Прекрасний засіб, постійно користуюся.
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Не виявлені
Представник постачальникаВiкторiя, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
У меня небольшая машинка на 6 комплектов. Поэтому не пользуюсь капсулами. Этот порошок беру не первый раз. Насыпаю меньше нормы. И посуда промывается отлично. Рекомендую к покупке. Спасибо
- Переваги:
- Хорошо отмывает посуду. Небольшой расход.
- Недоліки:
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Хорошее средство, удобно в использовании, экономично, можно менять дозу в зависимости от загрузки загрязнённости посуды-это удобно. Перед этим брал таблетки Somat All in 1 Extra , так вот они оказались довольно посредственные, слабые. Этот порошок однозначно моет лучше
Представник постачальникаДенис, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Порошок просто супер, посуд блищить! Рекомендую
- Недоліки:
Представник постачальникаОлена, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Дарія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Порошок жахливий. В порівнянні з дешевшим порошком іншого виробника, то небо і земля.
- Переваги:
- Приємний запах
- Недоліки:
- Не вимиває посуд від жиру і кави, залишає розводи на ложках (і це враховуючи, що є всі допоміжні засоби: ополіскувач і сіль), у відділі для порошку він не вимивається повністю, а робиться каменем.
Представник постачальникаДарія, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Alex p***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
- Переваги:
- Миє норм
- Недоліки:
- Не досипають упаковку на пару мийок .
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Порошок супер!!!
- Переваги:
- Приємний запах
- Недоліки:
- Немає мірної ложки
Представник постачальникаОльга, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Інна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Порошок класний
Нічим не гірше капсул і економніше- Переваги:
- Надовго вистачить
- Недоліки:
Представник постачальникаІнна , дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Завжди купувала такий порошок,був супер. В цей раз купувала 2шт( була цікава ціна),це жах!!! Якість дуууже погана.взагалі не миє посуд, є запах. Не рекомендую нікому!
- Переваги:
- Недоліки:
- Одні недоліки
Представник постачальникаНаталія, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Василь Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Отлично моет
- Переваги:
- Выполняет заявленные функции
- Недоліки:
Представник постачальникаВасиль, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Светлана Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Гарно відмиває. Я покупкою задоволена. І якістю, і ціною.
Представник постачальникаСвiтлана, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Гарний засіб добре вимиває
Представник постачальникаІрина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Ідеально для короткої програми миття посуду. Має нейтральний запах, що важливо для посуду. Гарно чистить, на довго вистачає
- Переваги:
- Добре розчиняється
- Недоліки:
- Невиявлені
Представник постачальникаОксана, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Все супер!
Представник постачальникаРоман, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Хороший порошок
Представник постачальникаІрина, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Користуюся порошком Somat уже деякий час. Для себе спеціально порівняв його з капсулами Finish Powerball Ultimate на довгій програмі для каструль. Мив звичайний сильно забруднений посуд — каструлі, сковорідки, тарілки. Чесно кажучи, різниці в результаті не відчув: усе відмивається нормально і якісно.
Мив без солі й без ополіскувача (бо сіль закінчилась), але при цьому розводів не було, ні на склі, ні на металевому посуді. Дозування просте — приблизно одна столова ложка на повністю завантажену посудомийку 60 см, цього вистачає.
У підсумку зробив для себе висновок: переплачувати за дорогі таблетки й капсули сенсу не бачу, якщо порошок миє так само. До того ж у перерахунку на одну мийку Somat виходить значно вигіднішим.
З усього, чим користувався раніше, Somat загалом показав себе краще за більшість інших брендів. Без вау-ефекту, але стабільно й передбачувано — а для посудомийки це, мабуть, головне.
Представник постачальникаВолодимир, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Анна І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Я задоволена на всі 100. Відмиває чудово. Краще за фініш. Немає різкого запаху на весь дім. У парі з сіллю і ополіскувачем сомат дає ідеальний результат.
Якість - Недоліки:
- Змінила б упаковку на пластмасову для зручного засипання
Представник постачальникаАнна, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Файний порошок
- Олена Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Швидка доставка. Вже користуюсь. Як на мене, то навіть краще ніж порошок фініш
- Переваги:
- Добре миє , нема нальоту
- Недоліки:
- Поки немає
Представник постачальникаОлена, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Хороший порошок за свою ціну, розводів не залишає, нормально відмиває
- Недоліки:
Представник постачальникаВікторія, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
все гарно
Представник постачальникаДмитрo, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Останній час беру порошок замість капсул. Вимиває посуд краще, можна дозувати хоч більше хоч менше. Не такий різкий запах.
- Переваги:
- на довго вистачає, можливо дозувати
- Недоліки:
- поки що не побачила
Представник постачальникаЮлія, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Аленка Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Хороший порошок, гарно вимиває. Мені подобається. Зручно регулювати кількість порошку орієнтуючись на кількість посуду. Вистачить на довго. До порошку ще додаю гель, так посуд ще краще блищить
- Переваги:
- Економно і добре відмиває
- Недоліки:
- Поки немає
Представник постачальникаАльона, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
Представник постачальникаОксана, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Гарний порошок
Представник постачальникаДмитрo, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Вероніка М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Гарний порошок. Беру його вже не вперше. Миє посуд без розлучень. Мені подобається. Пакування мені вистачає на пів року при щоденному використанні
- Переваги:
- Добре миє посуд
- Недоліки:
Представник постачальникаВероніка, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Користуюсь вже кілька років. На свою ціну - бездоганно!
- Переваги:
- Справляється зі своєю задачею - чудово!
- Недоліки:
- не виявив.
Представник постачальникаВолодимир, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Леся Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Миє краще за Finish
- Переваги:
- Гарно миє
- Недоліки:
- Не знайдено
Представник постачальникаЛеся, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Відмінно!
- Переваги:
- Відмінно!
Представник постачальникаСергій, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Ната З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Дуже подобаеться. Я алергік, порошок фініш для мене дуже вонючий, а цей зайшов)
Представник постачальникаДякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Анатолий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Не пожалкував придбавши порошок Somat перейшовши від таблеток Finish 3в1 в комлекті з ополісувачем - на короткій високотемпературній програмі сушить майже ідеально, навіть пластикові контейнери без крапель на поверхні.
- Переваги:
- гарно вимиває посуд
- Недоліки:
- треба сипати порошок в порівняні з таблетками які просто вкинути треба
Представник постачальникаАнатолiй, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Анна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Для щоденного використання миє добре, для сильного забруднення треба таблетки
Представник постачальникаАнна, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- волошин и***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 2 кг
Берём постоянно
Представник постачальникаІгор, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!