- Лариса Х***Відгук від покупця. Продавець: Мугівара. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Відмінний корм
- Виктория Т***Відгук від покупця. Продавець: Мугівара. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Собачий восторг!!
- Переваги:
- Вкусный, пёсы довольны
- Недоліки:
- Мало
- Ірина Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Собака їсть із задоволенням. Доставка завжди швидка. Дякую
- Переваги:
- Собаці подобається
- Недоліки:
- Собака не казав
- Анжелика М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Берём ребенку,он доволен,значить довольны и мы,стул норм,аллергии нет
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: SpinatUa. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Швидко відправили. Дякую
- Зоя К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Все супер
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Собані смачно! Швидка доставка.
- Недоліки:
- Антоха С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Нормальный корм ,хрумает с удовольствием!
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Гарний товар за гарну ціну.
- Станіслав Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Доставали швидко, гарно запаковано в окрему коробку. Дякую!
- Переваги:
- Собаки задоволені, це головне.
- Недоліки:
- Швидко закінчується.
- Приступа Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Кормлю 1 год этим кормом белого королевского пуделя и пропали слёзные дорожки под глазами. Набрал чуть веса,а на других кормах был дрыщ. Перевела всех собак на этот корм,всем подходит.
- Переваги:
- Цена,качество. Нет аллергии.
- Недоліки:
- Не нашла
- Сергей Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Норм
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Даним кормом годую собак 5 років. Безпородні, але любимі. Маю 3 собаки у домі і 4 у дворі. Їдять усі гарно. Шерсть блискуча, що є важливою оцінкою обміну речовин. Зараз старшій собаці 10 років, інші -різниця у 1-2 роки. Так що рекомендую! Доставка швидко і через Розетку безкоштовно, якщо забрати з пункту видачі.
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг
Корм смакує, має різну фракцію.
- Переваги:
- Смак, ціна,якість
Пес не проти,щоб ми йому цей давали.
- Переваги:
- Подешевшав
- Мария М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Їдять із задоволенням
- Переваги:
- Тварини у захваті
- Недоліки:
- Швидко закінчується
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Спасибо,корм хороший,мои собакины едят его хорошо. У меня что собаки,что котейки корм"4 лапы"и "Кет-чау""Дог-чау"едят прекрасно,ещё им нравится"Брит",но он дороговастенький даже со скидкой.
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Гарне обслуговування. Швидко відправили.
- Олена Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Корм був поганої якості занадто сухий, собака відмовлявся їсти
Представник брендуДобрий день, Олена.
Ми хочемо допомогти вам розібратись у цій ситуації. Будь ласка, зверніться на Гарячу Лінію виробника-компанії Кормотех за номером 0 800 50-36-03 У голосовому меню оберіть кнопку 4 (Скарги і пропозиції) та дочекайтесь з’єднання з оператором. Після реєстрації вашого запиту інформацію буде передано у Відділ контролю якості для детальної перевірки. На ваше звернення вам нададуть зворотній зв'язок за номером, з якого ви телефонуватимете.
Ви також можете залишити ваш запит заповнивши форму на нашому сайті у розділі Контакти посилання
- Надія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Все чудово, собаки їдять з задоволенням!
- Переваги:
- Все добре.
- Недоліки:
Корм дуже поганої якості , купую вже більше 6 років, на такий потрапила вперше, по термінам хороший але навіть на вигляд блідий, спочатку подумала, що у собаки болять зуби, їв з відразою, а потім зовсім відмовився їсти, викинуті гроші, але і для улюбленця шкода здоровю
Представник бренду"Добрий день, Олена.
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Задоволена якістю, моїм трьом хвостикам подобається + Український виробник.
- Переваги:
- Відповідає повністю характеристикам товару.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Валентина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Дякую
Все супер
- Олена Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Метис і метиска їдять із задоволенням. Були певні непорозуміння із доставкою через поштомат Нової пошти, але наступного дня все вирішилось. Рекомендую.
- Виктория Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Овчарці і таксі сподобалось
- Юрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Все добре, строк придатності до 27-го року!
- Виктория Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Доставка нормальная, корм хороший, такса и дворняга едят корм по утрам.
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: ZooLis. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Корм добрий,мої собачки їдять ,все добре.Дякую провцю та розетці за швидку доставку!
- Недоліки:
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: lick&bark. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
У нас три собаки та ми постійно беремо цей корм, нашим хвостами он зашёл, рекомендуемо
- Такаакі Х***Відгук від покупця. Продавець: RichPets. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
- Такаакі Х***Відгук від покупця. Продавець: ZooLis. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Мій собака дуже щасливий
- Инна М***Відгук від покупця. Продавець: ZooLis. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Корм дійсно хороший , собака їсть із задоволенням , шерсть стала блискучою , собака активний !
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Сервіс на вищому рівні
- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 14 кг
Замовила корм для своїх собачок,"Чотири лапи"Після буджетного, дуже сподобався,їли з задоволенням
- Переваги:
- Розмір гранул середній! Мішок 14кг,зручно!
- Недоліки:
- Не замітила