Відгуки покупців про Смарт-годинник Huawei Watch Fit 2 Sakura Pink (55028896 85082)
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Рівно за тиждень до закінчення гарантійного терміну годинник перестав працювати. У день закінчення гарантії магазин відмовився приймати товар. Гарантійний талон, чек і все необхідне в наявності. Нажаль негативний досвід. Не рекомендую.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Сергей Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Если хотите пройти все круги ада при подключении этого ,берите .
Хочется просто выбросить.- Переваги:
- Недоліки:
- Не подключается
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Чудовий годинник
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Супер Якість,зручні,все що мені потрібно в них є
- Переваги:
- Довго тримають заряд,легке меню
- Недоліки:
- Не знайшла
- Юлія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Замовила собі смарт-годинник. Дуже гарні. Швидко підключила. Зробила усі настройки. Заряд дійсно тримає довго. Під колір годиннику підібрала заставку. Дуже задаволена. Рекомендую.
- Недоліки:
- Юлія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Дуже гарний та стильний годинник. При активному користуванні та автоматично ввімкненому дисплеї заряд тримає 5 днів.
Сподобалося, що при прослуховуванні музики на телефон зі Spotify можна перемикати пісні на годиннику. Відображаються всі дзвінки на годиннику під іменами телефону( а не просто номер.)Також приходять сповіщення зі всіх додатків( signal, telegram, viber, тредс, інстаграм та інші). Дзвінки з додатків перевіряла тільки з телеграм- тут все працює.
Ще класна функція з контролем сну- годинник показує скільки я спала і наскільки якісно. Також є калькулятор, керування камерою з телефону.- Переваги:
- Стильний, зручний
Можна приймати дзвінки
Сповіщення з додатків
Погода
Крокомір
Контроль сну
Контроль музикою з Spotify - Недоліки:
- Недоліків на даний час не виявила.
Трішки важко було з'єднати годинник з телефоном ( редмі 9 про), щоб телефон відображав дзвінки.
- Павло П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Гарний
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Все супер доставили швидко
- Переваги:
- Гарно виглядають
- Недоліки:
- Не засвідчується екран від рухів
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Пишу повторно відгук, бо сама не розібралися в налаштуваннях і оцінила спочатку на дві зірочки((
Вибачте, все супер! Часи класні!
Рекомендую!- Переваги:
- Все супер, ціна супер
- Недоліки:
- Поки не знайшла
Чому ніде не написано, що годинник відображає тільки 10 контактів тел.книги? І у відгуках теж не знайшла((( Мене цей факт дуже розчарував
- Переваги:
- Ок
- Недоліки:
- Відрбражає тільки 10 контактів тел.книги
Представник брендуДобрий день.
Пристрій відображає імена всіх збережених в телефонній книзі контактів під час вхідних дзвінків.
Функція улюблених контактів призначена для збереження головних контактів на годиннику для швидких вихідних дзвінків їм з годинника.- Марина Г***
Дякую, розібралася, скорегувала налаштування, все дрбре, часи дуже сподобались
- Олексій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black. Колір ремінця: Black
Гарно
- Переваги:
- Все
- Марина Г***
Підкажіть, будь ласка, у вас при дзвінких відрбражається тільки 10 внесених контактів?
Представник брендуДобрий день.
При дзвінках годинник відображає всі збережені в вашому телефоні контакти. Функція обраних контактів потрібна для того щоб здійснювати дзвінки їм з годинника.
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black. Колір ремінця: Black
Спочатку не міг подружитися, але все нормально. Свої основні функції виконує дуже добре на відстані до 10м від телефона включаючи розмови через годинник. В активному режимі тримає тиждень. Рекомендую.
- Переваги:
- Гарна батарея.
- Недоліки:
- Не виявив
- ЮліяПродавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black. Колір ремінця: Black
Почалося з того, що вже отримавши в пункті видачі сам годинник, я так і не дочекалася повідомлення про прибуття мого замовлення від сервісу Розетки
При отриманні заряд батареї був 65%, ввечері довелося ставити на зарядку-пов'язала це активним використанням ґаджету-налаштування і тп. Але вже через пару днів в мене знову виникнуло питання - як може не вистачити 17% заряду на 10 годин користування без прослуховування музики та розмов. Мій трирічний Аmazfit Bip 3 в такому ж режимі користування тримав заряд до тижня. На 6 день користування виявилося що сам пристрій і додаток працюють порізно: в мене була пробіжка, але браслет чомусь не помітив її (якщо що це була друга пробідка з цим браслетом, перша була зафіксовано і браслетом і додатком). Точніше помітив тільки витратою енергії, але не кроками - 104 кроки при витраті енергії більше 500 ккал. При цьому додаток все це зафіксував більш менш коректно-і кроки і витрату енергії. Додам фото в кінці дня- сподівалася що глюк мине, але ні(( і да, я його перезагружала. Намагаючись розібратися з кроками я виявила що і сон браслет зафіксував дуже дивно, ну добре погрішність в півгодини, але ж ну ніяк не в 4-5 годин. Та і бігала я частину тренування, якщо вірити додатку, сплячою. І вишнею на торті стало те, що я зафіксувала, скільки відсотків заряду батареї пішло за добу - 45!!! Ще з мінусів - було б дуже непогано в характеристиках указувати конкретно від яких месенджерами браслет отримує тільки повідомлення, а з яких і виклики. Несу в понеділок на повернення-повне розчарування- Переваги:
- Недоліки:
- Швидко розряджається
Некоректно рахує кроки
Некоректно фіксує сон
Гаджет та додаток живуть окремим життям
В характеристиках не вказано, з якими месенджерами браслет працює в повному обсязі
- Денис Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Купив цей годинник для дочки на др, тепер заздрю їй, бо і собі такі хочу. А у мене значно дорожчий годинник на wearOS, який працює гірше.
Тепер можна купити недорогий годинник з якісним динаміком і мікрофоном, який тримає заряд до 2 тижнів. Це неймовірно. Годинник хороший, раджу до покупки - Елена Р***Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Первые такие попались с браком. Вернули. Процедура на розетке была быстрая, но ожидали возврата средств более месяца. Деньги вернули. Заказали второй раз. Часами довольна. Пока все работает) надеюсь, так и будет. Покупались мной , чтобы с часов отвечать на звонки. Очень удобно. Уведомления прочесть на часах невозможно, но уже то, что их видно облегчает жизнь. Меньше пользуюсь телефоном. Мне это нравится.
- Переваги:
- Скидка, автономность
- Недоліки:
- Пока нет
- иван г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black. Колір ремінця: Black
Це мої перші часи(87р.)багато функцій дуже потрібні жаль що раніше був другої думки.Рекомендую!!!
- Переваги:
- Незнаю
- Недоліки:
- Все добре
- Оксана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Сначала не понравилось, после покупки. Вообще не поняла для чего они нужны и хотела вернуть. Спустя полгода, влюбилась в эти часы. Мониторинг сна для контроля за здоровьем, это вообще супер и незаменимая вещь, просто фантастика. И другие приятные бонусы. Однозначно рекомендую.
- Переваги:
- Мониторинг сна. Здоровый сон это 80% здоровья. Можна отследить с помощью часов и откорректировать что нужно
- Недоліки:
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
На даний момент покупкою дуже задоволена, налаштувала самостійно, все доступно і швидко.
Часи класні!Розумні! І дизайн класний.
- Переваги:
- Все подобається.
- Недоліки:
- Дуже складно встановити програму для їх роботи.Довелося шукати в Інтернеті додаткові програми.
Не для всякого телефону підходять.
З Моторолою нормально стикується. Із Самсунгом не запустилися.
- Ирина Г***
З донькою маємо 2 годинника. Обидва працюють з нашими телефонами Самсунг.
- Ирина Г***
У відповідях на запитання, є така відповідь представника бренду, може у Вас така причина відсутності підключення до Самсунга. "Добрий день,
Щоб підключити годинник до нового телефону потрібно відключити його від старого. Ви можете скористатися пунктом "Налаштування - Система й оновлення - Від'єднати" або просто виконати скидання налаштувань годинника (якщо перша рекомендація вам не допомогла)"
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black. Колір ремінця: Black
Часы огонь!купил себе и жене.польщуюсь больше пол года снимаю только на зарядку.все функции выполняют особенно звонки!
- Недоліки:
- Надо отдельно установить приложения .
- Виктор В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Все добре
- Переваги:
- 100
- ЕленаПродавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black. Колір ремінця: Black
Чоловік подарував.
З настройками трошки повозилась, легко, але цікаво було все прочитати та глянути.
Мені потрібно було шоби вхідні дзвінки відображались, можна було дзвонити, писати короткі смс, отримувати інформацію про повідомлення вайбер, телеграм- це мабуть основне. Тиск, нагадування про воду, тренування - теж буду користуватись.
Це перша покупка.
Приємний, гарно відображає іконки. Є інструкція в додатку.
Інтуїтивно можна настроїти. Проблем не було.- Переваги:
- Ціна, вихідні дзвінки, прийом вхідних, смс
- Недоліки:
- Поки нема
- Яна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Супер годинник,дякую
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Дружина задоволена.
- Надія О***Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black. Колір ремінця: Black
Годинник не поганий…але!
Я у ньому розчарувалась,немає кнопки авто синхронізація даних(як?)є лише синхронізація в ручну,тобто мені потрібно що дня заходити у додаток і синхронізувати дані,писала у тех підтримку щось там допомогли але…годиник то хоче синхронизується то не синхронизується(пише не підʼєднано до додатку здоров’я)знаєте як це дратує коли хочеш через часи знайти де твій телефон!Декілька разів було що він взагалі не підʼєднувався до телефону то потрібно видалити часи і заново їх підключити(це дуже дратує)погоду коли хоче то оновлює а не хоче не робить цього.Коли телефонує контакт то показує на годиннику лише номер, а не імя(
Одним словом часи не погані а от програмне забезпечення так собі!
Телефон IPhone.
Купувала не у Розетці.Але можливо мені допоможуть з нормальним налаштуванням.
Представник брендуДобрий день,
- Надія О***Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Часи хороші,якби нормально працювали.Першим моїм розчаруванням було те що немає авто кнопки авто синхронізація даних,потрібно було кожен день заходити у застосунок і вручну синхронізувати дані(бо писало що не підключено до додатку здоровʼя)дратувало жах!Написала у тех підтримку,наче допомогли….НО! Тепер вони як наче живуть своїм життям то автоматично підключаються то геть не підключаються і приходиться видаляти пристрій і заново підключати часи до телефону(бо ведешлі у них помилка підключення!)короче часи живуть своїм життям!Я хотіла просто годинник а маю розочарування,нажаль(телефон iPhone)
Представник брендуДобрий день,
Нажаль iPhone має власні подекуди досить агресивні алгоритми, що керують фоновою роботою програм, що може спричиняти вивантаження Huawei Здоров'я з пам'яті та припинення синхронізації. Також варто враховувати, що годинник може відключатися від телефона, якщо ви просто відходите від нього відносно далеко, через обмежений радіус дії Bluetooth. Ім'я абонента відображається для звичайних телефонних дзвінків, але якщо вам дзвонять через месенджер, то відображається лише номер - це системне обмеження. Радимо ще раз перевірити всі налаштування, зокрема - чи має Huawei Здоров'я всі необхідні дозволи для нормальної роботи.
Можливо варто скинути налаштування годинника та повторно встановити Huawei Здоров'я, щоб бути певним, що ви не пропустили якісь кроки при налаштуванні.
Супер часы!купил отдельно металлический ремешок.Выглядит шикарно.микрофон динамик порадовал яркость дисплея все супер.
- Переваги:
- Экран.звонки
- Недоліки:
- Сергій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Якісні
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
Товар хороший, дружина задоволена.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Годин класний .. все подобалося..
Но через 3 з половиною місяця вимкнулися і не включаються.. дуже прикро.. ((- Недоліки:
- Працювали не довго
Представник брендуДобрий день,
Нам прикро, що ви стикнулися з такою ситуацією.
Проте якщо поломка сталася сама по собі - варто звернутися до сервісного центру.
Обслуговуванням пристроїв Huawei займається Крок ТТЦ (krok-ttc.com),
Київ, просп. Червоної Калини, 26
0 800 21-15-01- Денис К***
Доброго дня. В мене так само включилися і не включаються.
Годинник хороший. Але працівники розетки , кожен раз пробивають дно. Прописують в чекові стартовий пакет за 1 грн. А пакет залишають собі. І пишуть що видали клієнту. Сором для розетки. Тому за сервіс розетки, = низький рейтинг
- Недоліки:
- Магазин розетка
Представник брендуДякуємо за ваш відгук, і раді що вам сподобався сам годинник, але будемо вдячні якщо виправите оцінку - вона перш за все стосується самого продукту та впливає на його рейтинг.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black. Колір ремінця: Black
Все влаштовує
- АнжелаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Часы в принципе не плохие (телефон samsung) ,есть возможность отвечать на звонки, смс отображаются, динамик хороший. но есть недостатки, по крайней мере у меня, пользуюсь месяц : на часах не обновляется температура воздуха(даны все разрешения, переустанавливала, последнее обновление-не помогло), в приложении нет возможности выбрать пол (срок действия страницы истек, повторите попытку) ,батареи хватает до 7 дней (музыку не слушаю), как по мне-цена завышена.
- Переваги:
- внешний вид, функциональность
- Недоліки:
- не обновляется температура воздуха, нет возможности выбрать пол в профиле, расстояние
- Анжела К***
Хочу добавить в свой отзыв. Обратилась в службу поддержки и все проблемы были решены: удаление и перерегистрация аккаунта huawei,выбор везде- Украина , смогла только с компа,сброс погоды на часах и вуаля! Все заработало! Часы рекомендую! Спасибо службе поддержки!
Представник брендуДякуємо за ваш відгук, завжди раді допомогти.
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Midnight Black. Колір ремінця: Black
Прекрасний смарт годинник/фітнес браслет.
Вартує вкладених коштів!- Переваги:
- Автономність, екран, зручність, зовнішній вигляд.
- Недоліки:
- Регулювання послідовності постановки значків головного меню здійснюється лише в режимі "список".
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Гарний годинник за таку ціну, працює добре, без нарікань
- Недоліки:
- Приложениє
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 46. Колір корпусу: Rose Gold. Колір ремінця: Pink
Два тижні як купив.
Все працює але ціна на мою думку завищеною.- Переваги:
- Яскравий єкран
- Недоліки:
- 10 номерів для дзвінків