Відгуки покупців про Гумки для фітнесу еспандер тренажер універсальний набір 5ШТ SN
- AI аналіз відгуків52 відгуки: Позитивний – 87%, нейтральний – 9%, негативний – 4%.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Гумки еластичні, добре тягнуться та швидко повертаються у початкову форму.
- Кирило М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Тренировки теперь стали более продуктивны, резинки класс!
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Спершу приїхав брак, зв'язалися з продавцем і мені їх замінили, дуже дякую)
Хороші резинки, зручні для тренувань)- Переваги:
- Недоліки:
- Вже немає
- Продавець StarLight
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Відмінний набір для домашніх тренувань.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Тільки купили, а резинки вже були склеєні наче між собою. Розділили, норм. Але при першому ж тренуванні одна з резинок порвалася. Решту резинок вже не хочеться випробовувати(
- Переваги:
- Є чохол для зберігання
- Недоліки:
- Якість, порвалася при першому ж тренуванні
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Качество паршивое. Приехали резинки слипшиеся. Такое ощущение, что лежали непонятно где и непонятно сколько. Да и внешне никакие. Порвалась одна сразу же. Не советую брать.
- Переваги:
- Недоліки:
- Написано выше
- Продавець StarLight
Дякуємо за Ваш відгук.
Нам щиро прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань. Якщо виріб дійсно мав виробничий дефект або не відповідав належній якості, рекомендуємо звертатися до нас одразу після його виявлення. Ми завжди намагаємося допомогти нашим покупцям у межах гарантійних зобов'язань.
На цей товар діє гарантія 3 місяці, тому на момент залишення відгуку вона ще діяла. На жаль, жодного звернення від Вас щодо цієї ситуації ми не отримували, тому не мали можливості запропонувати обмін або інше рішення.
Якщо питання ще актуальне, будь ласка, зверніться до нас через чат замовлення або іншим зручним способом. Ми розглянемо Вашу ситуацію та зробимо все можливе, щоб допомогти.
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Товар влаштовує, доставили швидко
Дякую продавцю.- Переваги:
- Швидко, ціна
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець StarLight
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Чудовий набір для домашніх тренувань! 5 різних гумок різне навантаження, можна займатися новачкам і тим, хто вже в тонусі.
- Єгор С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Чудово тренують ноги, руки, спину.
- Валерій Г***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Гумки міцні, виготовлені з якісного латексу. Дякую!
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Подяка за швидку доставку.
- Недоліки:
- Дуже тонкі. Можливо на 3 місяці і вистачить
- Продавець StarLight
Доброго дня!
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок.
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Мне все подошло. Использую уже пол года. Свою функцию выполняют.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Продавець StarLight
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Резинки классные, покупала по отзывам для себя.
Удобные , эластичные. Все как необходимо- Переваги:
- Цена/качество
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Продавець StarLight
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
поки що все подобається,час покаже у використанні
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Отличный товар, удобная упаковка-мешочек, покупка соответствует описанию, большое спасибо
- Виктория Р***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Дуже дякую за оперативну відправку та гарну якість товара.
- Яна Л***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Купувала для групових тренувань) Все супер
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
все супер) прийшли в мішечку і кожна резинка була запакована) тренування переживають прекрасно, мені все підходить. Дякую
- Олександра К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Все ідеально, дякую
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Дякую за резинки.
Дружина задоволена- Продавець StarLight
- Надежда К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Больше для детей подходит. Для взрослого нужно что-то посерьёзнее. Но за такие деньги норм, поиграться на месяц хватит. Длины не хватает и ширины. Мини версия))
- Продавець StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та будемо раді бачити Вас в подальшому! Слава Україіні!!!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Все чудово, товар відповідає опису
- Вадим Н***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Норм , але навантаження хотілось би більше, червона і чорна норм , зелений,синій і жовтий - як на мене дуже легко для вправ хотя може для інших норм не знаю
- Аліна Я***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Брала на подарунок мамі. Гумки хорошої якості, їй подобаються, займається вже декілька місяців.
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Товар відповідає заявленим вимогам. Все чудово. Дякую.
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Товар пришёл быстро, отличное качество
- Софія Р***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Все чудово
- Переваги:
- Ціна, якість
- Ніна С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Враховуючи що дуже приємна ціна, якість не підвела!
Рекомендую, після випробувань!- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Фітнес- тренер не йде в подарунок))
- Продавець StarLight
- СтаниславВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Відповідає опису. Гарна якість. Дякую.
- Скорнякова В***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Доброго дня, замовляла набір резинок, хороша якість, швидка доставка, дякую!
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Замовляла резинки для тренувань. Вони Чудові. Гарна якість, кожна на певне навантаження. Повністю задоволена, займаюсь вже декілька тижнів, недоліків не бачу.
- Переваги:
- Гарна якість, різне навантаження, ціна
- Недоліки:
- Не бачу
- Продавець StarLight
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Дуже вдячна за товар. Якість гарна. Ціна відповідає повністю якісті товара. Резинки зручні.
- Еріка Л***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Купляла фітнесигумки у даного продавця, все прийшло швидко, товар якісний.Щиро дякую.
- Переваги:
- Якість, швидкість
- Продавець StarLight
- Татьяна Т***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Потрібні були посилені фітнес резинки, як на першому фото. Резинки не відповідають першому фото. На другому фото продавець виставляє резинки, які не являються посиленими. Резинки прийшли без позначень супротиву( чи то легка резинка чи тяжча, потрібно провірити самій).
- Недоліки:
- Невідповідність товару з фото
- Продавець StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок та вибачаємось за незручності. Помилка у картоці товару була виправлена.
- Олександра Ш***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
За свою ціну - хороші резиночки. Прийшли гарно запаковані, мають мішечок для зберігання. Всі резиночки як і вказано, різної щільності для різного рівня навантаження. Гарно тягнуться.
- Продавець StarLight
- ДианаВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Все хорошо, товар пришел целый