- Дмитро З***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
За такі кошти, норм
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Пользуюсь данным девайсом пару месяцев. Всем доволен.
- Переваги:
- Металл прочный.
В руке сидит хорошо.
Качество сборки- достойное, без люфтов - Недоліки:
- Не нашел
- Алексеева Л***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Купляла цей штопор в минулому році. Повне розчарування і викинуті гроші: з моменту покупки прослужив аж 2 місяці (при частоті експлуатації 2-3 рази на місяць) і зламався.
Його попередник такого ж типу, але іншого виробника прослужив років 10.- Продавець StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності. Вірогідніше за все в товарі був певний брак заводського характеру, який на жаль виявився тільки з часом. В будь-якому випадку інформація буде передана на склад задля перевірки та усунення потенційного браку. Обов'язково повертайтесь - будемо Вам раді!
- Леся Ф***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Даремно витрачені гроші
- Продавець StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок.
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Все чудово, прийшов без дефектів
- Анастасія Ц***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Шикарно
Всей компанией были довольны- Продавець StarLight
- Дмитро Я***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Гарна якість. Дуже швидка доставка.
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Хороший товар. Продавець відправив швидко. Приємно мати справу.
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Добавляю отзыв к предыдущему. К сожалению попался брак, но продавец оперативно отреагировал и вернул деньги. Радует, что читают комментарии и есть клиентоориентированность!!!
- Продавець StarLight
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісне сервісне обслуговування та також ми ще раз вибачаємось перед Вами за незручності. Слава Україні!!!
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Качество штопора отвратительное. На самом «буравчике» штопора нет острых граней, благодаря которым он ввинчивается в пробку. Даже сам кончик не острый. Ощущение, что это игрушка для детей от года. Мне пришлось прилагать усилие, чтобы ввернуть его в пробку. И при этом пробка почти раскрошилась.
- Переваги:
- Недоліки:
- Непригодный штопор. Тупой, как не удивительно).
- Продавець StarLight
Доброго Вам дня! Вибачаємось перед Вами за незручності, які пов'язані із браком товару. З Вами вже зв'язався наш сервісний менеджер та Вам будуть повернуті гроші у повному обсязі. Будь ласка, очікуйте.
- Продавець StarLight
Питання було вирішено шляхом повернення повної суми по замовленню.
- Євген Т***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Чудовий товар. Якість супер!