- никитаПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 15
Товар хороший, но мое создание представляет себя султаном на горе бриллиантов и независимо от того насколько наполнитель уже грязный может в нём искупаться(((. Поэтому приходилось менять его чаще, что разумеется уже теряет смысл.
- Переваги:
- Хорошо впитывает
- Недоліки:
- Даёт кошке ощущения невероятных богатств.
- samozzvanceva
Цей відгук зробив мій день
- Сергій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Домашній улюбленець справляє потреби з задоволенням. Під час процесу на морді кота чітко простежується емоція естетичного задоволення від процесу та контакту з діючою речовиною.
- Переваги:
- Запиовав кота про враження від наповнювача, рубає лебідя ніби нічого не розуміє
- Недоліки:
- Не виявлені
- никончук м***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Норм. Одобрено!
- Дмитрий Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 15
Берем вже третій раз. Дуже задоволені якістю гідрогеля. 15 літрів вистачає на 4 місяці +-. Запаху немає. А в кого він є , то переставайте кормити дешевими кормами, і все буде добре )
- Переваги:
- Ціна, якість
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: ZFD. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 15
Отличный продукт. Отправили сразу же не смотря на обстоятельства. Шерстяной доволен.
Одно отличие от 10кг упаковки - здесь фракция крупнее (если кому-то это вообще важно).- Переваги:
- Недоліки:
- не обнаружены
- Продавець ZFD
Ми щиро вдячні Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи.
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 3
Кіт у шоці, копається там, як у квітнику і ходить туди, як на екскурсію
Я у приємному шоці, бо він РЕАЛЬНО впитує запахи , раніше всі розуміли і чули, коли кіт ходив у туалет, зараз же треба не забувати перевіряти) все чисто, кристали працюють на ура!) Я ще маю алергію и всі ці пильні наповнювачі або дуже різкий запах під час прибирання - дуже погано впливали саме на мене. Такий наповнювач є моїм спасінням в цьому плані. От би ще ціна так не кусалась . Вистачає 1 упаковки на 2 - 2,5 тижні, але при усіх його плюсах - не бійтеся заплатити більше ніж інші варіанти.
П.С. Перша упаковка у нас закінчилась раніше ніж 2 тижні , тому що коту ну дуже подобалось туди ходити, нові шуршання для нього і ще й новий туалет йому купили, більший, тому в кота був максимальний інтерес. Потім пройшло і ходить туди рідше.
Я дуже хотіла щоб нам підійшов наповнювач, але щоб настільки - навіть не сподівалась)
Дякую, рекомендую від щирого серця- Переваги:
- Прибирає запах, рідше чистим туалет, не розповсюджує пил та цікавий для кота )
- Недоліки:
- Вистачає не на 3 тижні, а на 2, тому й ціна трохи завелика з цього погляду.
- Инна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 15
Наполнитель хороший ,но его не хватает на столько дней как написано.
- Переваги:
- Хороший
- Недоліки:
- Очень завышена цена
Представник постачальникаДобрый день, Инна, спасибо за Ваш отзыв.
Цена средняя на рынке.
- Владимир Э***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 15
Досыпал в старый наполнитель. Зверушка пришёл - понюхал, погрёб и начал гонять по квартире как Шумахер. Через пару минут пришёл - навалял кучу и закопал. С довольным лицом пошёл спать. Никаких проблем с запахом и привыканием нет (но это у него, как у других -не знаю)
- Недоліки:
- Не обнаружено пока.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 15
Наполнитель конечно отличный. Но то ли у меня кот много гадит, то ли что, но всей упаковки мне хватило не на 150 дней, как указанно, а с натяжкой на 60 (тоесть 2 месяца). Но к качеству и магазину притензий никаких.
- никончук м***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 3.8
Гуд
- Віктор Г***
Заказчик остался доволен )))))
Котэ одобряэ!
- НАТАЛЬЯ М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Гарний наповнювач. Але поглинаюча здатність наразі сталв гірша, ніж була торік....
- Переваги:
- Комкує, стримує запах
- Недоліки:
- З роками якість стала гірше, ціна....
Представник постачальникаДобрий день, Наталя, дякуємо за Ваш відгук.
ціна середня на ринку, також методика виготовлення не змінювалась.
- Алексей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 3.8
Прекрасное изобретение человечества, насколько упростился уход за животными. Этот наполнитель, из всех что мы перепробовали наиболее долго держится, для кошки хватает на 7-9 дней, после чего необходимо менять. Летом его хватает дольше чем в зимнее время. Для себя понял, что обьем 3.8л - идеальный вариант как по цене, так и по емкости наполнения. Удобно рассчитывать количество на недели и месяцы. Из недостатков только лишь цена, но и она ничто по сравнению с теми радостями, которые приносят нам маленькие, пушистые создания, которые для нас лишь часть жизни, но для которых мы - целая жизнь.
- Переваги:
- Хорош
- Недоліки:
- Дорог
- Ушакова И***Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Об'єм 1 пакування: 15
Дякую за товар та доставку! Товар якісний. Все швидко та зручно.
- Переваги:
- Якісний товар
- Недоліки:
- Швидкість використовування набагато більша, ніж вказана на упаковці. Але-ж куди дінешся…)
- Продавець StarLight
Ірино, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- КсенияПродавець: ZFD. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 15
Всё отлично, вместо одного мешка на 15 литров прислали четыре пакета по 3,8. Так даже удобнее и чуть больше по объему. Спасибо!
- sipok В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 15
Перебирали багато наповнювачів. Останні, які були Catsan - багато пилюки і дорогий. Пухнастик-дешевше, але не тримає стільки часу. Залишились на Kotex. Завжди беремо 15 кг. Вистачає на 4-5тижнів. Змінюємо раз в тиждень. Гарно тримає запах, великі гранули легше збирати, якщо все ж таки висипались з туалету. У нас 2 кота: Мейнкун 1.5 роки-12кг, Бобтейл 9 місяців-4кг.
- Переваги:
- Добре тримає запах. Люди, коли заходять в квартиру, дивуюттся, що у нас коти, а запаху немає.
- Недоліки:
- Хотілось би zip-защіпку.
Хороший наполнитель, нам подходит
- Екатерина
А коту?
- Юрій Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 3.8
Странно но факт при перещете веса и стоимости котикс наверное единственный бренд где больше это дороже, и о экономии когда береш ххл нет и речи.
- Переваги:
- Запах удерживает
- Недоліки:
- СашаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Очень хороший наполнитель хорошо впитывает влагу, нет никаких посторонних запахов. Покупаю для своей кошки только такой наполнитель. На розетке радует цена (дешевле чем в зоомагазинах). Спасибо Розетке!
- Переваги:
- доступная цена
- Недоліки:
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Пока лучшее что покупал из силикагеля. Однозначно лучше сани пет и немного лучше анимал.
- Линда Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 3.8
Запаха вообще нет, хватает дней на 10 одного горшка для двоих котов
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за довіру та вибір бренду "Kotix"! Щиро раді, що Ви залишилися задоволеними. Бажаємо Вам гарного дня!
- Яна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 3.8
Майже завжди замовляю саме цей наповнювач. Без агресивного хімічного запаху. Кристали великі
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за довіру та вибір бренду "Kotix"! Щиро раді, що Ви залишилися задоволеними. Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся! Бажаємо Вам гарного дня!
- ЕміліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 3.8
Наполнитель хороший. Перешла на селикогель и не жалею. Единственный недостаток - начал сильно дорожать.
- Переваги:
- хорошо впитывает, хватает на долго
- Недоліки:
- повышение цены
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
отличный наполнитель не первый год пользуюсь
- Переваги:
- хорошо впитывает влагу и убирает запах
- Недоліки:
- не найдено
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 3.8
Вес 1,5 кг, а не как в описании 1,8. На упаковке вес не указан, только литраж. По литражу соответствует описанию. Мне досталась крупная фракция
- Алексей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 3.8
Чистый, прозрачный. Пакет крепкий водостойкий. Пользуюсь для нейтрализации мочевых потопов от соседей-типа-бомжей. Один мешок на два больших поддона, хватает на 4 месяца. Даже с полным поддоном вони почти нет.
- Переваги:
- Цена, качество.
- Недоліки:
- Марія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 3
До цього користувалися глиняним наповнювачем, вирішили спробувати цей, взяли маленьку пачку на пробу, кішка одразу нормально сприйняла, після 20 днів використання запаху в лотку так і немає, більше до глиняного, думаю, не повернемось, зробила вже друге замовлення цього наповнювача)
- Переваги:
- Не має запаху, кішці сподобався
- Недоліки:
- Не виявили
- Сергей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Пожалуй один из лучших силикагелей. Прошлый мешок купил 17 февраля, этот 21 апреля, соответственно мешка хватило на 2 месяца. Отличная цена.
- Переваги:
- Хватает примерно на дней 60, хорошо держит запах, хорошая цена.
- Недоліки:
- не выявил
- Мария Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Силикогель - лучшее, что с нами случалось.
От самого наполнителя нет запаха, он не разносится по квартире как опилки, песок или КЭТСАН. Последний, кстати, имеет легкий запах свой.
Запах кошки поглощает отлично. Через полгода я приспособилась экономно расходовать. Не 150 дней, конечно, как на пачке пишут, но и не 30.- Переваги:
- нет запаха самого наполнителя
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 5
Для мене всі силікагелеві наповнювачі однакові. Хоч дорогі, хоч дешеві. Зараз все упирається тільки в наявність.
- Переваги:
- Якість і наявність
- Недоліки:
- Ткач К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 15
Кішка каже ок. Мої п'ятки кажуть - ні)
- Переваги:
- Запаху нуль
- Недоліки:
- Наступати не прикольно
- Євгеній Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Хороший, начебто, наповнювач.
Трохи завеликі гранули для моїх двох 6ти місячних кошенят.
Їм вистачило десь на місяць.
Це не замало?
Представник постачальникаВітаємо! Наповнювача об'ємом 10л має вистачати приблизно на три місяці.
Потрібно наповнювати лоток наповнювачем шаром 3-5 см.
Збирати регулярно тверді викиди. Обов'язково перемішувати наповнювач у туалеті кожні
1-2 дні. Один раз на 4 тижні необхідно повністю замінити наповнювач на новий.
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Все добре
- Вікторія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Дякую. Все супер
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 10
Хороший, качественный наполнитель
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм 1 пакування: 3
На літо те що треба
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за довіру та вибір бренду "Kotix "!