- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: SMPT-home. Висота: 17. Колір: Білий. Час горіння: 7
Раджу. Приємна ціна
- Переваги:
- Довго горять
- Ірина Я***Відгук від покупця. Продавець: TSV. Висота: 16.5
Задоволена покупкою
- Переваги:
- Горять добре і довго
- Недоліки:
- Не приємний запах спочатку
- СветВідгук від покупця. Продавець: TSV. Висота: 16.5
Быстро згорают хватает до 3 часов
- Переваги:
- Без запаха, пока не тушишь
- Недоліки:
- Быстро сгорают, если фитиль залит не по центру, а близко к краю свечи то один бок очень быстро плавиться срок горения уменьшается до получаса
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: TSV. Висота: 16.5
Всім рекомендую продавця!
- Майя К***Відгук від покупця. Продавець: MW STAR. Колір: Білий
Рекомендую відповідального продавця)
Товар відповідає фото та описанню.- Переваги:
- Продавець MW STAR
Доброго дня, Майя! Дякуємо за Вашу щиру оцінку нашої роботи та відгук про товар.Завжди будемо раді Вам в нашому магазині.Бажаємо вдалих покупок, гарного настрою та мирного неба. Ваш MW STAR посилання
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: TSV. Висота: 16.5
Доставка не очень быстрая, возможно связано с большим количеством заказов, но мне было не срочно
- Переваги:
- Горят) устойчивые
- Недоліки:
- Хватает до 6 часов
- aleksandrВідгук від покупця. Продавець: TSV. Висота: 16.5
добре
- Анастасия А***Відгук від покупця. Продавець: TSV. Висота: 16.5
Отправили быстро, за это огромное спасибо.
Но сами свечи не понравились.
Дело в том, что у них очень толстый фитиль, что ускоряет её горение в несколько раз. То, что должно плавно гореть и освещать комнату по факту сгорает за 15 минут.
Есть вариант подрезать его во время горения, тем самым продлевая жизнь свече… но постоянная слежка неудобна.
❗️П.С: прилагаю фото свечи, которую зажгла сегодня вечером. Она погорела 15 минут, после чего фитиль превратился в «маленький костер» с пламенем 10см.
Не экономно. Не совсем безопасно.
Второй раз такие не куплю.- Переваги:
- Относительно доступная цена
- Недоліки:
- Быстро сгорают, не оправдывают заявленное время. Очень большое пламя от фитиля.
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: SMPT-home. Висота: 17. Колір: Білий. Час горіння: 7
Непогані свічки, рекомендую. Ввічливий продавец.
- Недоліки:
- Запах
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: TSV. Висота: 16.5
Швидко оформили та відправили. Все сподобалося.️
- Продавець TSV
Дякуємо за покупу та відгук. Звертайтеся до нас ще )