- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Якість хороша, не розтягуються після використання. Раджу
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Резинки міцні, не рвуться, не пахнуть гумою
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Все чудово . Син займається . Поки використовуємо переважно зелена і жовта.
- Ніна П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Купила резинки для фітнесу та спорту, дуже задоволена . Користуємося 3 тижні.Нарікань нема. Все добре.
- Переваги:
- Гарно розтягується.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець Lemeshop
- Вікторія Г***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Хороше обслуговування
- Алла Г***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Товар відповідає замовленому, швидке обслуговування. Рекомендую
- Антон Л***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Резинки еластичні, не рвуться, приємні на дотик
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Чудовий набір спортивних гумок за розумну ціну, дякую продавцю за швидку відправку)
- Яна Д***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Дуже задоволена покупкою! Гумки якісні, еластичні, не ковзають по одязі.
- Анатолій Щ***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Беру на роботу – в обідню перерву роблю розминку. Резинки еластичні, не тріскаються
- Тарас Б***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Не розумію, мені прийшли зовсім не ті резинки, що замовляли!
Виглядають зовсім не так, як на картинці та в інших відгуках.
Без надписів, неприємно липкі з найдешевшої резини, нарізані криво.
Ще й дуже слабкі насправді, тільки дві найтугіші можна хоч якось використовувати, інші - просто дитячі.
Ніякий не український виробник, на упаковці - made in china- Переваги:
- Недоліки:
- прийшли не ті, липкі, криво нарізані резинки
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Це просто кольорові резинки, градації по навантаженню немає, хіба що брати зразу декілька резинок (може так було задумано?) Марно витрачені гроші
- Переваги:
- Кольорові :)
- Недоліки:
- просто нема слів :(
- Продавець Lemeshop
Дякуємо за ваш відгук. Хочемо уточнити, що на кожній резинці є маркування з позначенням рівня навантаження, відповідно градація присутня і відповідає опису товару. Резинки дійсно розраховані як на використання по одній, так і на комбінування кількох одночасно для збільшення навантаження. Нам прикро, що товар не виправдав ваших очікувань, і дякуємо за зворотний зв’язок.
- Іван С***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Резинки відрізняються лише кольором — і товщина гуми і натяжіння, яке вони створюють — однакові (принаймні на рівні відчуттів відрізнити неможливо). Тонка гума, яка просвічується — підійде для тренування хіма що малюків) Абсолютно неякісний та непотрібний товар.
- Переваги:
- Переваги відсутні
- Недоліки:
- Не виконують своєї функції
- Продавець Lemeshop
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук і вибачаємося, що товар не виправдав ваших очікувань.
Комплект еспандерів призначений для базових вправ і підходить насамперед для початківців або легкого фітнес-навантаження. Справді, навантаження в кожній стрічці відрізняється незначно — це зазначено у характеристиках товару, але ми розуміємо, що візуальна відмінність кольорів могла створити інше враження.
Щодо товщини гуми — прикро чути, що вона видалася вам надто тонкою. Якщо ви вважаєте товар неякісним або такий, що не відповідає опису, будь ласка, зв’яжіться з нами через ваш кабінет - ми постараємось допомогти у вирішенні питання.
Ще раз дякуємо за ваш зворотний зв'язок — він допомагає нам покращувати якість продукції та сервісу.
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Замовив даний товар, прийшло зовсім інше ніж на фото на сайті. Резинки неякісні, склеєні та не відповідають градації натягу. Немає написів на резинка так як на фото при замовленні.
Замовляти не рекомендую. Написав продавцю, надіюсь замінять чи зможу повернути товар. А поки не рекомендую замовляти даний товар- Переваги:
- Недоліки:
- Неякісний товар
- Продавець Lemeshop
Добрий день Сергій, нам прикро що у вас виникли проблеми з товаром ми уже написали вам у вайбер та готові вирішити питання
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Дуже погані резинки. Вони склеїлися. Просто неможливо користуватися.
- Переваги:
- Швидка доставка і сервіс Розетки
- Недоліки:
- Якість продукту
- Продавець Lemeshop
Шановна Вікторія, нам прикро що вам не сподобався товар, так дійсно резинки слеєні це робить виробник для зменшення обєму товару і дешевій пересилці товару. Будь ласка помістіть резинки у теплу воду і вони розклеються.
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop
Прислали абсолютно не ті резинки. Без назви, жахливі, липкі, дешеві резинки. Повністю не відповідають опису. По коментарям бачу що це не вперше. Не рекомендую цього продавця
- Переваги:
- Краще купувати напряму у розетки.
- Недоліки:
- Краще купувати напряму у Розетки
- Продавець Lemeshop
Шановний Олександр, нам прикро що з вашим товаром виникли проблеми , у вас є гарантія на товар 3 місяці зверніться до сервісної підтримки або напишіть нам в питання про замовлення вирішимо ваше питання, гарного вам дня)
- Максим Я***Відгук від покупця. Продавець: Avance
Отличные резинки! Жена довольна, а я доволен, что она довольна)
- Avance
- Влад О***Відгук від покупця. Продавець: Avance
Всё очень круто, в целости и сохранности. Очень быстрая доставка. Большое спасибо)
- Переваги:
- Удобство для тренировок, подходит для всех.
- Avance
- Антон С***Відгук від покупця. Продавець: Avance
Спасибо) Крутая вещь для тренировок дома. Мне понравилось)))
- Переваги:
- Быстро доставили на новою почту)
- Тамара Л***Відгук від покупця. Продавець: Avance
занимаемся всей семьей. благодаря разным нагрузкам всем нашлось применение.
- Переваги:
- цена, качество
- Анастасия М***Відгук від покупця. Продавець: Avance
классный набор, полезный и для домашних тренировок и в зале.
- Переваги:
- удобство, качество
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Avance
Отправили набор в день заказа за что отдельное спасибо. Резинки отличные, тест драйв прошли на ура.
- Недоліки:
- не обнаружила
- Avance
- Назарій М***Відгук від покупця. Продавець: Avance
Спасибо за качественный товар.
- Переваги:
- +
- Анна Л***Відгук від покупця. Продавець: Avance
хорошие резинки
- Переваги:
- классные, прочные
- Недоліки:
- не нашла
- Avance
- Екатерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Avance
Резинки хорошего качества ,запаха резкого нет.Это не только тренажер но и море позитива для всей семьи,муж даже начал заниматься))
- Переваги:
- Разные размеры,запаха нет.
Благодарим Вас за отзыв!
- Стиблецов С***Відгук від покупця. Продавець: Avance
Товаром доволен. Хотя есть такое ощущение что он у меня долго не проживет, но это скорей не вина товара, а я просто такой.
- Переваги:
- Хороший товар
- Кристина Б***Відгук від покупця. Продавець: Avance
Резинки супер!!!! Покупала маме на подарок, мама довольная занимается)))
- Переваги:
- Хорошо тянутся, прочные, за свою цену топ
- Продавець Avance
Дякуємо за Ваш відгук!
- СтаніславВідгук від покупця. Продавець: Avance
Отличный товар, пользуемся 3 месяца с женой и нареканий нет) Функции свои выполняют
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Avance
Сегодня первый раз потренировалась с этими резинками. Никаких претензий пока нет. Все супер!
- Переваги:
- Качество резинок, наличие чехла
- Недоліки:
- пока не нашла
- Avance
- Дмитро В***Відгук від покупця. Продавець: Avance
Качественные удобные резинки. Удобно что есть чехол. Чехол слишком маленький чтобы туда быстро и удобно складывать все резинки, но 1-2 штуки можно. Даже при частом использовании резинки показали себя отлично.
- Алина Л***Відгук від покупця. Продавець: Avance
Пользуюсь почти год! Пока целые)
- Ірод К***Відгук від покупця. Продавець: Avance
Все як заявлено, набір має індивідуальний мішечок і інструкцію з деякими вправами) резинки класної якості
Дякуємо за Ваш відгук!
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Avance
Получила свой набор резинок. Отличная вещь! Представитель магазина перезвонила в тот же день, уточнила детали заказа. Через день набор был у меня. Все очень быстро и оперативно!
Резинки отличные! Яркие, чувствуется сопротивление при растягивании. Удобный чехольчик для них. В общем, бери, занимайся и получай удовольствие) Большой выбор упражнений с ними, можно устроить хорошую среднюю тренировку прямо дома (а для нетренированных людей, так и вовсе тяжелую). Делала махи ногой назад с черной резинкой - чувствуется работа мышщ очень хорошо! Так что для домашних занятий вещь просто отличная! Если нет места тренажерам и гантелям - можно смело брать резинки и заниматься.- Переваги:
- Яркие, легкие, компактные, хорошо тянутся, чувствуется сопротивление и работа мышц.
- Недоліки:
- Нет.
- Avance
- Вікторія Г***Відгук від покупця. Продавець: Avance
Все отлично, спасибо за товар)
- Мария С***Відгук від покупця. Продавець: Avance
Как мама в декрете скажу, что это отличный вариант подготовится к лету в домашних условиях. Наборчик хороший. Спасибо магазину!
- Переваги:
- Качество, буклет с упражнениями
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: Avance
Все хорошо, товар отвечает своему описанию, по весу совпадает, я довольна! Правда, не совсем понятно, почему мне отправляли из Днепра в Днепр новой почтой, но то такое))