Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Сухий беззерновий корм для собак малих та середніх порід Brit Care Dog Grain-free Adult - з лососем, 12 кг

Оцінка користувачів 4.83/5
  • Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг

З усіх кормів собака хоть трохи хаває.

• Галина О***
    Відгук від покупця. Продавець: PawsPalace. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

Нам цей корм підходить повністю. Саме цей з усієї лінійки Бріт каре. Засмучує, що мішки корму запаковують у картонні коробки і для цього, звичайно, мішок складають. І - так, як результат, мішок "здутий" - а це можливо лише тоді, коли у мішку є витік повітря, на відміну від цілісного мішка. А отже - до корминок є доступ повітря. І це для моїх песиків дуже погано. Бо є проблеми з травленням. Бо бульдоги.

Переваги:
    Беззерновий, приємна ціна, підходить для бульдогів
    Недоліки:
    Пакування для транспортування
  • Сергей П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Корм супер, в собаки шерсть стала дуже біла та чудова.

• Татьяна Т***

Один з кращих кормів холістік, які ми пробували. Хоч у нас пес і не породистий, ми взяли в притулку цуцика, але досить вибагливий до смаку та якості корму.
    Багато що просто не їсть, готовий ходити цілий день голодний.
    Цей корм їсть найкраще і шерсть від нього бездоганна, менше сиплеться.
    Розмір корминок також зручний для пса вагою 8 кг.
    Приємно пахне, корзинки не злипаються.
    Беру не вперше.

Переваги:
    Приємний запах, омега-3 кислоти в складі, рибний білок
  • Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

Собака вже їсть цей корм 3 роки ( Мальтійська болонка) , все супер, алергії немає, шерсть біла, очі не течуть.
    Дякую за вигідну ціну і швидку доставку.

Переваги:
    Вигідна ціна, немає алергії, їсть з задоволенням
    Недоліки:
    Пес ні на що не жалівся
  • Галина О***
    Відгук від покупця. Продавець: ТрендЗоо. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

Для француза та британки корм ідеальний. Вже не перший рік замовляю саме його. Хотіли трошки іншими Brit Care частувати, та зʼясувалося, що не все підходить. Повернулися до лосося)

Переваги:
    Все прекрасно!
    Недоліки:
    Є побажання: не пакуйте мішок з кормом в коробки. Мішки приходять здуті, тож не гарантована цілістність мішка і є доступ повітря до корминок. А це зовсім не гуд, а саме для песиків з проблемами травле
  • Володимир

Якісний корм суперпреміум класу, гарно пахне, собаки їдять з задоволенням

• Юлия

Корм отличного качества!Моей собачке подошел,шерсть стала блестеть,как будто бы только из ванной,намного меньше линяет,ест с удовольствием,хотя в еде очень привередливая,корм подобрать сложно по вкусу.Розетке ,как всегда,спасибо за скидки,хорошие сроки годности и быструю доставку.

Переваги:
    Беззерновой
  • Леся С***

Дуже поживний та корисний корм. Собака їсть із задоволенням. Шерсть у собаки стала густа та блискуча.

Переваги:
    Беззерновий
  • Александра Б***

Найкращий корм для хаскі. Шерсть виглядає блискучою і доглянутою, що є одним з показників якісного харчування.

• Олійник Є***

Більше 3х років намагались перевести собаку на сухий корм замість натуралки.
    І brit care це перший корм, який він взагалі їсть. Інших виробників він навіть за їжу не вважає. Цей, з лососем, це перший корм, який, не без вмовлянь, але він їсть без паштету протягом 3х тижнів. До інших смаків brit доводилось щось підмішувати. Вважаю, що ціль досягнуто

• Дарія А***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Важливо, що в цьому кормі немає зерна, тому він добре підійшов для моєї собаки, яка чутлива до деяких інгредієнтів. Рекомендую! Шерсть така біла та приємна на дотик на ньому стала. Оченятка не течуть.

Переваги:
    ідеальний корм
  • Caша Б***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

Виявляється мій пес полюбляє рибу. Зʼїдає всю порцію та просить ще. Після переходу на цей корм його шерсть стала м'якою і густою, а сам він більш активний. Велика пачка топ!

• Михайло Х***

Спочатку взяв малу пачку на пробу, бо були сумніви. Але псу сподобався, з'їдає кожну порцію з задоволенням. Взяв велику пачку цього разу.

• Людмила Ф***

Класно підійшов для мого перебірливого пса. То гарний знак, що він їсть його із задоволенням.

Переваги:
    Їсть із задоволенням
  • Олена

Замовлю ще. Гарний корм для мого бігля.

• Інна Г***

Корм якісний, це видно по стану тварини.

Переваги:
    якісний
  • Руслан К***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Базовий чудовий корм для дорослих собак. Без побічних реакцій, у собак все чудово.

• Костя Г***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Собака задоволений і я також! Дякую

• Светлана Л***

Корм моїй собачці сподобався, хоч гранули й великуваті ( у мене чіхуа 3,200 кг), звернула увагу , що перестали очі текти і хутро більш блискуче стало

Переваги:
    Собака щаслива , корм їй смакує..
    Недоліки:
    Недоліків не виявила
  • Алла

У мене тойчик, корм їсть, для різноманітності в раціоні, те що треба.

Переваги:
    Якісний, доступний, маленькі гранули
  • Валентина
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

Беру цей корм для своїх далматинів. Шкіра і стан собак доволі чудовий! Поки що змінювати на щось інше не планую, підходить чудово.

Переваги:
    Нам підходить
  • Виктория С***

Мій мопс їсть лише його. Дуже гарний стан шерсті на цьому кормі

• Ірина

Собака їсть з задоволенням вже два тижні, хоча зазвичай втрачає інтерес до корму на другий же день після відкриття пачки. Розладів травлення не викликав. На перший погляд здалося що корминки завеликі, бо в тому що саме для дрібних порід були в 2 рази менші, але для пекінеса 7 кг такий розмір виявився теж зручним. Вцілому нам корм підійшов

• Ганна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Doggy Dog. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

Моя собака їсть із задоволенням, шерсть покращилася, самопочуття теж)

Переваги:
    Велика пачка
    Недоліки:
    Не має
  • Алла Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Mr. Joe. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

Швидко відправили, ціна гарна, звернусь ще
    Дякую

Переваги:
    Ціна приємна
  • Ірина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Doggy Dog. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Супер швидка доставка! Вам привіт від моєї собачки Марти)))

Переваги:
    Швидка доставка
    Недоліки:
    Немає!!
  • Юлия К***

Хороша ціна, швидка доставка

Переваги:
    швидка доставка
  • Вікторія С***

Класний корм, смакує песику

• Ольга Б***

Чудова якість .Питомцю смакує.

Переваги:
    З апетитом їсть .
  • Катерина А***

Корм супер!

• Катерина А***

Чудовий корм

• Ирина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Mr. Joe. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Подобається моім тваринкам.

Переваги:
    Хороша ціна в порівнянні з іншими магазинами.
  • Ірина Д***

Дякую. Швидка доставка, радують ваші акції!

• Оксана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: PartyZoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг

Спасибо за быструю доставку и отличный корм!
    Всего вам наилучшего!

Переваги:
    Доставка супер! Корм отличный!
  • Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: PartyZoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг

Корм хороший, французькому бульдогу підійшов. Пес їсть з апетитом. Свіженький (термін придатності в нормі)

Переваги:
    Хороша ціна в порівнянні з іншими магазинами.
    Недоліки:
    Не знайшли