Топи продажів

Відгуки покупців про Високошвидкісна машинка Баггі на радіокеруванні HotDeer Power Gale Pro 2wd Buggy 15+ км/год / Блакитний

Оцінка користувачів 3.8/5
  • Наталя С***
    Відгук від покупця. Продавець: MixUp

Машинка дуже класна, швидко їздить. Дитині сподобалось

Недоліки:
  • Игорь А***
    Відгук від покупця. Продавець: MixUp

Машинка супер, шустрая, ребенку понравилась.

• Сергій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: MixUp

Машинка класна. Все працює, заряд тримає як заявлено в характеристиці. Шкода тільки, що у відсік для аккумулятора трохи не влазить 18650, можна було б перепаяти і працювала б набагато довше. Дякую.

• Валерий П***
    Відгук від покупця. Продавець: MixUp

Заявленные 15 минут работы и близко нету. 5 минут и все, на зарядку. Не советую или покупайте дополнительные акумуляторы

Переваги:
    Быстрая
    Недоліки:
    Батареи хватает на 5 минут
    • Продавець  MixUp

Доброго дня, час роботи залежить від типу керування, в середньому це 15 хв. Ми робили тест, нашому тестувальнику знадобилось 19 хв, щоб її розрядити.
      Для довшої роботи аккумулятора радимо повністю його заряджати (поки не згасне червона лампочка), та якщо після повної зарядки машинки вистачає лише на 5 хвилин роботи - скоріше за все аккумулятор з дефектом, можемо вам вислати новий.

• Ната

Пропрацювала 8 днів і перестала працювати кермо повороту коліс ,

• Продавець  MixUp

Нам щиро прикро, що у вас виникла така ситуація з машинкою. Звертаємо увагу, що товар перебуває на гарантії. У разі виявлення несправності ви могли звернутися до продавця для гарантійного обміну або вирішення питання відповідно до умов гарантії. Ми завжди відкриті до допомоги та прагнемо, щоб клієнти залишалися задоволеними покупкою.