Відгуки покупців про Шнуровка дитяча з дерева Cubika Машинки 14316
- Дар'я С***Відгук від покупця. Продавець: Moi Mali. Колір: Різнобарвний
Дякую. Шнуровка дитині сподобалась. Всі деталі на місці. Якість іграшки на високому рівні, гармонійно підібрані кольори, приємно взяти до рук.
- Переваги:
- Відповідає заявленим вимогам на такий тип іграшок. Кожна машинка приблизно 3×2см розмірами. Дитині зручно тримати її в руці і виконувати відповідні маніпуляції. Фарби - яскраві, приємні, гармонійні.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Продавець Moi Mali
Щиро дякуємо за відгук!)
- Елена Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Дуже гарна гра,швидка доставка
- ЯринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Дуже крута, якісна іграшка. Малому 1,10. Тільки тепер зрозумів, як нанизувати ці фігурки. І кожного дня тепер грається. Не набридає. Плюс моторика розвивається. Однозначно рекомендую.
- Дар'я М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Гарна стоянка, але одна машинка була без отвору, спробую дрелю проробити, думаю не критично)
- Мирослава З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Шнурівка класна. Дитині цікаво, але одна складова попалась без дирки. Потрібно просвердлювати самостійно.
- Переваги:
- Дитині цікаво нанизувати машинки
- Недоліки:
- Не дуже чіткі малюнки
- Елена И***
Підкажіть будь ласка, це наклейки и мальовані машинки?
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Супер! Ребенок доволен!
- Переваги:
- Яркие, красочные машинки
- Альона К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Іграшка класна)
Дитині 1,2 робить спроби одягнути ці машинки на паличку) тай подобається що іграшки з дерева)- Переваги:
- Іграшки дерев'яні
Їх не можна проковтнути - Недоліки:
- Поки що не помітила
- Ірина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Крупные фрагменты, яркие. В использовании (облизывание в том числе) не знаю как зайдет годичному мальчику
- Переваги:
- На вид качественное изделие
- Недоліки:
- Пока не обнаружено
- Соня Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Дитині 16 міс, машинки подобаються, з допомогою нанизує, гарно профарбовані картинки
- Переваги:
- Цікаво гратись, дуже доступна ціна, розвиває дрібну моторику і можна розповідати по ходу гри про самі машинки. Буде і цікавою потім для старшої дитини, бо є спеціальні картки, за якими треба самостійно складати в певному порядку
- Недоліки:
- У одній з фігурок завузька дирочка і шнурівка не пролазить, доведеться досверлювати, щоб потім дитина змогла складати, як на картинках
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Купили ребёнку полтора года, с удовольствием рассматривает, играет машинками и иногда нанизать даже получается, с удовольствием складывает в коробку. Сделано аккуратно, краска держится, заусениц на дереве нет, ну, разве что внутри отверстия-по шнурку слышно. Покупкой довольны все
- Переваги:
- Качественно, интересно
- ЛИЛИЯВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Развивает мелкую моторику, качественное дерево и краски. Малыш с удовольствием играет.
- Переваги:
- Интересно и красочно.
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Якість кубіка завжди на висоті.
- Переваги:
- Якість!
- Недоліки:
- Недоліки РОЗЕТКА!!!! Замовила машинки привезли рибки!!! Ну як так??!? Для нас це принципова різниця!!!
Эксперт RozetkaДоброго дня, Наталія Мисюра! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемося найближчим часом. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.