Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Пила Samurai D-540-LH із вигнутим полотном, D-подібна ручка L=540 мм/6 мм.

Оцінка користувачів 5/5
  • Відгуки про товар продавця Favourite_tool_service
  • Ліля Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Favourite_tool_service

Пиляє дуже легко. Єдине що є для мене маааленьким мінусом, це завелика ручка. Але це не завадило мені спиляти доволі товсту гіляку. РЕКОМЕНДУЮ!

Переваги:
    З нею можна вилізти високо на дерево, пилка легка
    Недоліки:
    Завелика ручка для жіночої руки
  • Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: Favourite_tool_service

Пила огонь, как по маслу!

• Вадим Д***
    Відгук від покупця. Продавець: PanOnlineShop

Купив цю пилу, в цілому задоволений нею. Пиляє як має бути, не до порівняння з нашими пилками-набагато менше сил йде. В принципі рекомендую, для саду її вистачить, навіть уже забагато. Прекрасно справляється з дрова до 20 см, думаю і за 20 см теж.
    Також задоволений продавцем, можу рекомендувати. Між часом замовлення пили й отриманням пройшло два з половиною дні, дуже швидко доставили. Також на кожному етапі комплектування замовлення продавець повідомляв, що до чого. Тому оцінюю і пилу, і сервіс продавця на 5 із 5.
    В майбутньому обов'язково знову купувати в цьому магазині)

Переваги:
    -Гостра та добре пиляє
    -Легка та зручна в користуванні
    -Пиляє швидко, без зайвих зусиль
    -Якісне японське полотно
    -Хороше співвідношення ціни та якості
    -Різ на себе це до переваг також. Менше зусиль
    Недоліки:
    Поки що не виявив.
    (Нюанси)
    -ручка не зовсім зручна, але це суб'єктивно. Все залежить від уподобань людини.
    -Також хотілося б, щоб у комплекті був чохол, але виробник його не передбачив
  • Сергій Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: PanOnlineShop

Гарна японська якість, гарно ріже. За відсутності фірмового чохла, довелося пристосовувати інший

Переваги:
    Різка))
    Недоліки:
    Відсутність фірмового чохла. Тяжко працювати на всю довжину, на висоті, знизу і верх, певно це буде перевагою
  • Петро Т***
    Відгук від покупця. Продавець: PanOnlineShop

Японія.Більше нічого не скажеш.

Переваги:
    Дуже добре пиляє.
    Недоліки:
    Якось незручно в руці, але це напевно тому, що я звик до іншої ручки
    • Продавець  PanOnlineShop

Доброго дня Петро! Дякуємо за відгук та що вибрали саме наш магазин для покупки такої чудової пилки. Хай придбана пила слугує з користю, гарного дня та вдалих покупок!