Відгуки покупців про Безпровідна зарядка MagSafe 3 в 1 для телефона навушників годинника Чорна (CC-010)
- Кузнецов Т***Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Все работает хорошо.
- Продавець EcoCraft Store
Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно знати, що безпровідна зарядка 3 в 1 працює бездоганно. Це дійсно зручне рішення для організації робочого місця та заряджання пристроїв. Якщо у вас будуть запитання або побажання, звертайтеся – завжди раді допомогти!
- Олексій Р***Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Доброго для. Брали на подарунок, всі безмежно задоволені. Дякуємо вам за відмінну якість товарів!
- Переваги:
- Якість ТОП
- Недоліки:
- Не має
- Продавець EcoCraft Store
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді чути, що якість нашого товару вас повністю задовольнила. Безпровідна зарядка-трансформер MagSafe 3 в 1 дійсно відзначається високою якістю, зручністю у використанні та універсальністю. Також вона забезпечує швидке та безпечне заряджання ваших пристроїв.
Запрошуємо вас ознайомитися з нашим повним асортиментом товарів за посиланням: посилання
Ще раз дякуємо за ваш відгук та довіру!
- Андрей Ш***Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Заряжает нормально все устройства, а кому не заряжает купите хороший блочок и чехол для телефона))))!!!
- Продавець EcoCraft Store
Дякуємо вам за ваш відгук! Ми раді, що наш зарядний пристрій відповідає вашим очікуванням і заряджає ваші пристрої належним чином. Ваші коментарі щодо якості зарядки є для нас дуже важливими. Також наша зарядка 3 в 1 складається на 180 градусів, отож її можна легко перетворити у підставку для телефону із зручним кутом перегляду.
Якщо ви шукаєте інші товари для вашого гаджета, не соромтеся звертатися до нашого асортименту. Ми пропонуємо широкий вибір аксесуарів, які можуть бути корисними для вас: посилання
Ще раз дякуємо вам за ваш відгук та за вибір нашого зарядного пристрою!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Працює надійно. Дуже зручний у використанні. Компактний, що важливо. Доставка була швидка, зворотній зв'язок з продавцем на високому рівні.
- Продавець EcoCraft Store
Дякуємо Вам, Олександре, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store
- Виктория К***Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Багато переглядала приладів, шукала саме для зарядки пристроїв apple
Свою задачу виконує- Переваги:
- Чудово працює, компактний
- Продавець EcoCraft Store
Дякуємо Вам, Вікторіє, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store
- Руслан Г***Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Чудовий пристрій, працює відмінно.
- Продавець EcoCraft Store
Дякуємо Вам, Руслане, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store
- Антон А***Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Легка та клмпактна зарядка одразу на 3 пристрої. Поки що все подобається
- Переваги:
- компактна, можна заряджати одразу 3 пристрої
- Недоліки:
- поки не виявив
- Продавець EcoCraft Store
Дякуємо Вам, Антоне, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store
- Роман Я***Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Немало переглядав подібні зарядки, шукаючи найкращий варіант. Зупинився на цій, і дуже радий вибору. Вона вражає своєю зручністю та якістю. Виготовлена не з дешевого пластика, а з якісного силікону, приємного на дотик. Маю можливість порівняти з аналогом, адже користувався схожим девайсом від іншого виробника - не те. Рекомендую до покупки саме цю зарядку!
- Переваги:
- Якісні матеріал і виконання, багато положень при трансформації, приємний на вигляд і дотик
- Продавець EcoCraft Store
Дякуємо Вам, Романе, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store
- Игорь П***Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Зарядка дуже довга із адаптером, що йде у комплекті. Підключив свій на 30 w - більш менш, але одразу три пристрої буде заряджати надто довго. Напевно треба до нього брати ще й адаптер на 100 w.
Але ця проблема не є головною - не можна бути впевненим, що зранку прокинешся, а просторі заряджені)) от так було сьогодні - поставив телефон, законектився, видав відповідний сигнал, пішла зарядка. Була вночі тривога, прикинулся, дивлюсь в телефон - він на тому ж рівні що і був…
Прошу уточнити як можна повернути?- Продавець EcoCraft Store
Дякуємо за ваше звернення, Ігоре. Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з такою проблемою. Ми зв'яжемося з вами найближчим часом, щоб обговорити зручний для вас спосіб повернення товару. Нам важливо, щоб зрештою ви залишилися задоволені, і ми зробимо все можливе, щоб вирішити цю ситуацію. З повагою, EcoCraft Store
- Игорь П***
UPD
Представники магазину звʼязалися на наступний день, дуже ввічливо вибачились і запропонували варіант повернення пристрою.
Варто зауважити, що гроші повернули дуже швидко, як тільки я надав номер карти, навіть до моменту відправки мною товару
Дуже вдячний за такий клієнтоорієнтований підхід, надалі буду першочергово купувати подібні товари в цьому магазині
Дякую!
- Михаил Р***Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Офигенное качество. Материал топ. Качество швов сборки на уровне Apple. Рекомендую. Я Мега-счастлив. Спасибо
- Продавець EcoCraft Store
Вітаю, Михайле! Дякуємо Вам за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь таким позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store