- AI аналіз відгуків376 відгуків: позитивний — 67%, нейтральний — 11%, негативний — 22%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Алиса С***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Зарядка летить як ракета, кайфую користуватись!
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Аліса! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас!
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Зарядка быстрая, кабель не путается — комфортно.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Андрій! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас!
- Сергій Я***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Заряджає швидко і без зайвих заморочок.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Сергій! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Андрій! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Артем Ш***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Заряджає, все ідеально
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Артем! Приємно отримати Ваш відгук. Завжди Вам раді!
- Олексій Б***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Швидка доставка, все працює .
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Олексій! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Блок живлення не заряджає телефон, я навіть спробував іншим кабелем, але відсоток заряду стояв на місці
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Дмитро! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що виникла така ситуація з адаптером. Ваше звернення було передане відповідальному працівнику для вирішення питання.
- Павло С***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Адаптер не заряджає . Обіцяли відправити новий і тиша.
- Переваги:
- Шнур робочий
- Недоліки:
- Адаптер не заряджає телефон
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Павло! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що виникла така ситуація.
Якщо адаптер не заряджає пристрій, це може свідчити про заводський дефект або несправність, тому товар потребує перевірки. Також перепрошуємо, якщо обіцяна заміна ще не була відправлена.
- Альберт Б***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Lightning - Type-C. Колір: White
Заряджає швидко, кабель міцний, адаптер не гріється. Всього підключив і можна спокійно користуватись без переживань, що телефон довго буде заряджатись.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Альберт! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Сергій Я***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Все чудово працює!Ціна, якість
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Сергій! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Товар прийшов швидко,заряджає добре,мене все задовольняє.
- Переваги:
- Швидка зарядка
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Наталія! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Вячеслав М***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
- Продавець KayDzen
Вітаємо, В'ячеслав! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Никита Б***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Всё круто, заряжает быстро
- Переваги:
- Быстро заряжает
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Микита! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Максим! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
Все сподобалося
- Переваги:
- Все подобається
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Максим! Вдячні за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Руслан М***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Комплект дуже не якісний!Заряджає через раз. Треба постійно перевіряти чи йде зарядка, якщо ні перевертати штекер. Не рекомендую!!!
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Руслан! Дякуємо за Ваш відгук.
Нам прикро, що у Вас виникли труднощі під час використання комплекту. Така робота кабелю не є нормальною. Причиною може бути несправність кабелю, роз'єму або особливості контакту штекера з пристроєм.
Для вирішення ситуації рекомендуємо звернутися до нас для перевірки товару.
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Товар чудовий, швидка зарядка працює
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Марія! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас!
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Чудово
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Сергій! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Владислав Д***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Товар дешевий але працюе доволі добре
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Владислав! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Леусенко Ю***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Якість відповідає ціні. Працює нормально, хоча конектор в телефоні гріється на початку зарядки, далі норм.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Юрій! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Лілія Ш***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Все відмінно!
Дякую!- Продавець KayDzen
Вітаємо, Лілія! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Павло О***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Все працює, гарна ціна, підійшла для Порту лайтнінг, кабель глянцевий але за цю ціну топ, блочок трохи теплий без перегріву
- Переваги:
- Не гріється
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Павло! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Михайло Н***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
- Переваги:
- Четко
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Михайло! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Повністю задоволений
- Переваги:
- Задоволений швидкістю виконання замовлення, співвідношенням ціна - якість
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Олександр! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Ангеліна Ф***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
За свою ціну, якість топ
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Ангеліна! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас!
- Макар Б***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Норм
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Макар! Дуже приємно отримати Ваш відгук. Завжди Вам раді!
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Пользуюсь 5 дней, все работает отлично, не нагревается, было хорошо упаковано.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Катерина! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Євген Д***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Купував для iPhone 13. Працює норм.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Євген! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Алена В***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Все працює,доставка швидка
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Альона! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Дар'я К***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Все супер, швидко заряджає!
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Дар'я! Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Наталя У***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Товар приїхав все було чудово, але перестав заряджати навіть і тижня немає(
- Недоліки:
- Не працює
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Наталя! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що виникла така ситуація з зарядним пристроєм. Ваше звернення було передане відповідальному працівнику для вирішення питання.
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Ок
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Віталій! Щиро дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- ХристинаВідгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Все було супер, але через 3 місяці перестало заряджати взагалі
- Переваги:
- Швидка зарядка
- Недоліки:
- Перестає працювати через кілька місяців
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Христина! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що виникла така ситуація з зарядним пристроєм. Ваше звернення було передане відповідальному працівнику для вирішення питання.
- Микола Д***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Мені все сподобалось.
Працює коректно- Продавець KayDzen
Вітаємо, Микола! Щиро дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- Роман Ш***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: USB Type-C. Колір: White
Все окей, нормально заряджає
- Переваги:
- За свої гроші топ
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Роман! Вдячні за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Вихідний роз'єм: Apple Lightning. Колір: White
Все добре працює.
- Продавець KayDzen
Вітаємо, Володимир! Щиро дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!