Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Провідні внутрішньоканальні навушники JBL Tune 205

Оцінка користувачів 4.13/5
  • Роман
    Продавець: Rozetka. Колір: Champagne

Хорошие наушники. Заказывал в конце декабря, по этому через праздники и проблемы с грузовыми автомобилями в Киеве, пришли не очень быстро, выбирал именно вкладыши, так как вакуумки не переношу. Покупкой остался доволен, всем советую

Переваги:
    Чистый хороший звук, присутствуют басы.
    Недоліки:
    Не нашел, так как не сильно разбираюсь в звуке, обычный пользователь, не более
    • Гость

Привет , как они сидят в ухе? Я тоже вакуумки не переношу

• Ченцов А***

Не для всех ушей). Пришлось купить силиконовые накладки. Звук отличный.

• Sergey
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Заказал буквально утром когда узнал, что старые сломались окончательно. В 13:45 где-то пришло уведомление, что наушники в пункте выдачи (магаз розетка).
    Сами наушники я забрал, оплатил довольно быстро (Политех).
    Ну и вот настал момент когда я вставил их в уши! И хочу сказать, что это лучше чем прежднее (Панасоник - те самые).

Во первых форма мне внушает их надёжность в целостности.

Второе - они приятные на ощупь.

Третье - от них уши наверняка не будут болеть.

Четвёртое - когда я лег на подушечку боком то практически не почувствовал их! Я могу спать на боку в наушниках! Господи это того стоило. В этих наушниках можно спать на боку!

Ну и цена, вы же сами понимаете, что заказываете наушники дешовые, но, но они хорошие. Уж точно не такие убогие как остальные. Лучше сяоми

Переваги:
    Я студент
    Недоліки:
    Они стоят денег
  • Андрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Що приємно і сильно здивувало у цих навушниках – доволі непогана звукоізоляція (як для вкладишів).
    Вакуумки – абсолютно не мій варіант.
    Порівнював із Apple EarPods (не плутати з Apple AirPods) провідними з 3.5 джеком: сидять у вухах JBL краще (а взагалі EarPods також комфортно сидять в моїх вухах), звучання відрізняється (але складно сказати хто краще звучить), ціна за JBL вдвічі менша.
    Також порівнював із Xiaomi Dual Driver Half-Ear BRE01JY Black: JBL і сидять краще, і звучать добре.
    Кабель хоч і плоский, але, як на мене, – завузький (хотілося б ширший), тому щось дуже завивається; проте він доволі довгий.
    Конектор під 45 градусів ака діагональний. Для смартфона мені зручний Г-подібний, для ноутбука – прямий, тому ці навушники вгодили і там, і там.
    На пульті лише одна кнопка яка виконує функцію (принаймні на Відроїді в плеєрі VLC) Play/Pause. Комусь, можливо, не вистачатиме Volume + \ - .
    В комплекті є чохол із приємної тканини, але засовувати в нього навушники (навіть скручені) не дуже зручно, так як їх кабель сильно завивається і не дуже то "гладко" влазить в чохол, тому – приємний бонус, але безтолковий.
    Матеріал самих вкладишів – дуже приємний пластик, "засмальцованими" вони не стають. Сірі вставки ніби із натяком на метал, але схоже, що то просто якісний пластик.
    Бас тут є і ніби непоганий.
    При дзвінках у Телеграмі та по звичайній стільниковій мережі, меже чують дуже добре, тому, вважаю, що мікрофон тут якісний.
    Загалом ці навушники чудовий варіант за свою ціну.

Переваги:
    Бас, звукоізоляція, матеріали, мікрофон, ціна, довгий кабель.
    Недоліки:
    Пульт лише з однією кнопкою.
  • Валик К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Як і очікував від JBL звучанням задоволений

• Надежда
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Вже не перша пара цієї моделі. Попередні достойно відпрацювали. Працювали б і далі, але білий колір для такого довгого використання не підходить, втратило товарний вигляд. Наступні взяли вже чорного кольору. Цілком задовільняють потреби як навушники до планшету/ноутбуку

• Сергій Л***

Силікон відмінно минеться вологими серветками.

• Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Поки, це найкращі провідні навушники, які я використовував. У мене завжди були проблеми з ними, але це стали виключенням. Надзвичайно живучі, якщо порівнювати з іншими навушниками. Чудовий звук

Переваги:
    Хороший звук, довго експлуатуються
  • Данііл М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Брав ці наушники тільки із-за можливості одягати їх під великі навушники. Не очікував доволі гарного звучання. Авжеж, у них трохи не достачає низьких і високих частот, але як для послухати десь у машині поки їдешь - непоганий варіант. Що мене більш всього здивувало - це якісний мікрофон. У моїх повнорозмірніх JBL LIVE500BT мікрофон залишає бажати кращого, але у ціх навушниках можна навіть розмовляти з іншими людьми і вони будуть розуміти що ти говориш. За це окремий респект. Ще що сказати я не знаю, тому що за таку ціну на щось скаржитися немає сенсу.

Переваги:
    Звук у своїй цінової категорії, якість мікрофону
    Недоліки:
    За свої гроші немає
  • Вовченко О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Це найкращі навушники, що я носив у своєму житті. Купив такі самі 3 роки тому - прожили аж 3 роки, при тому, що я їх активно використовував.
    1) Офігітельне звучання. Я не повірив би, що вкладиши можуть так звучати. Баси довблять моцно.
    2) Супернадійний дріт. Дуже м'який. За 3 роки жодного разу не перепаював.
    3) Штекер 45 градусів, тобто він не буде перетискатися, як від підключення з кармана, так і під прямим кутом.

Переваги:
    Класний бас, класні високі, якісний дріт, штекер 45 градусів. Імбіща, усім раджу.
    Недоліки:
    За 3 роки використання - перестав працювати лівий навушник xD
  • Аліса М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Навушники відмінної якості, ціна приємна, доставка швидка як завжди!

Переваги:
    Якість звуку відмінна
  • Александр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Хотілося б або амбюшурів якісь, або поверхню зробити не такою слизькою, бо з вух ідоді випадають ((

Переваги:
    Маленькі, зручні, досить не поганий звук. В них можна лежати на боку і ніщо не заважає ))
    Недоліки:
    Майже немає
  • Світлана Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Навушники працюють. Звук гарний.

• Юрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: AudioTeam. Колір: Black

Навушники хороші.Звук чудовий, баси прекрасні.Ношу вже більше місяця і досі не замітив недоліків.

Переваги:
    Хороший звук і бас.Зручні
    • Никита

Пользуюсь уже 4 месяца и недавно заметил что звук стал хуже и отклеиваются наушники со всех сторон... пользуюсь аккуратно.

• Вячеслав С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Купував дружині на заміну старим. Сказала, що все сподобалось: навушники витримують, як музику так і нечисленні розмови з тещею )))

Переваги:
    Гарно зібрані, звук
    Недоліки:
    Не виявив
  • Эдуард П***

Хорошие

• Сокіл В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Хороші навушники за свої гроші.

Переваги:
    Хороший звук
  • Ирина У***

Хорошие наушники.

• Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Для этой цены (549 грн на август 2022) всё отлично: и звук, и микрофон. Для звонков по работе и прослушивания музыки "в дороге" - самое оно

• Дмитрий Б***

Хорошее сочетание цена/качество

Переваги:
    надежный не ломкий кабель, нормальный звук
    Недоліки:
    не обнаружил
  • Моисеенко Р***
    Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір: Gold

брал для жены, т.к. вакумные она не переносит. брал после других наушников в этой же ценовой категории, но не буду делать антирекламы. в этих все приятно: и дизайн, и качество шнуров, и чехольчик для ношения наушников. в прошлых тоже было все хорошо, но сильно страдал микрофон. в этих микрофон на хорошем уровне. слышно четко, без шумов. конечно режет частоты, но для разговора по телефону/скайпу/вайберу - вполне подходит.

Переваги:
    симпатичные, хорошо сидят, нормальный звук, не плохой микрофон
    Недоліки:
    пока не выявлено
    • WOWS

Добрый день. Спасибо Вам за отзыв!

• Данил Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Колір: Black

Наушники сидят в ухе хорошо. Провод на вид крепкий. Удобный штекер. Верха и средние больше всего присутствуют.

Переваги:
    Звучание, эргономика, стоимость
  • Елена О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Rose Gold

Отличные наушники, покупкой очень довольна! Удобно сидят в ушах, не выпадают. Звук объёмный, чистый. Мне всё подходит!

• Александр Н***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Доволен звуком, во всем через настройку hi-res в neutron player звук не долбящий ,а чистый бархатный ьасм

Переваги:
    Небольшие и аккуратно в ушах смотрятся
    Недоліки:
    Пока не заметил
  • Леонтий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Прекрасні навушники, зручні у вусі, гарні матеріали, провід зроблений так, щоб не плутався :)

• Володимир С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Після Sony WF-C500 менше високих частот. За півгодини слух адаптувався. Купував їх щоб не було затримки коли дивлюсь стріми.

Переваги:
    Збалансований звук, для моїх вух комфортні, можу в них спати, в комплекті є мішочок для навушників, кабель вдалої довжини.
    Недоліки:
    Не помітив
  • Олександр

Звук шикарний

Недоліки:
    Погано тримаються в вухах
  • Олег
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Придбав спеціально провідні, звук якісний як за цю ціну. Все ж таки JBL-якість! В них зручно лежачи слухати музику, не заважають.

Переваги:
    Кабель йде лапшою що дуже зручно, майже не заплтуються.
    Недоліки:
    Немає регулювання гучності на проводі, тільки пауза-плей.
  • Дмитро О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Не то что хотел но хорошие

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: SIMCO. Колір: Black

Купляю вже вдруге. Перші пропрацювали 2 роки без нарікань. Тільки відклеїлись резинові накладки на самих амбашурах. Все інше без нарікань

Переваги:
    Надійні
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  SIMCO

Щиро дякуємо за ваш відгук!

• Блиноед

Дійсно гарний звук. У вухах сидять дуже зручно. Приємно здивований

Переваги:
    Гарні навушники, коштують своєї вартості
    Недоліки:
    Поки не виявились
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Навушники гарно і сучасно виглядають. Звучать добре. Г-подібний штекер полегшує користуваня навушниками з ноутбуком. Кабель сплющений, що полегшує розплутування кабеля.

Переваги:
    Збалансовані за всіма параметрами навушники.
    Недоліки:
    Не визначив.
  • Каленченко А***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Користуюся більше трьох років - працюють на відмінно! Звук і мікрофон чудові! Якість проводу на висоті! Бувало засинав з ними і закручувався в провод - думав, що порву - ні, живий )))
    З недоліків - швидко облізло громування й в процесі його лушпайки залишалися в вусі ))) І з часом повідпадали накладочки гумові - поприклеював назад суперклеєм.

Переваги:
    Гарний звук, надійний провод
    Недоліки:
    Облупилося хромування
  • Олександр Г***

Наче працюють

• Іван О***
  • Дмитро Г***
    Відгук від покупця. Продавець: SIMCO. Колір: Black

Беру вже 2 раз, перші
    прослужили 3 роки

• Продавець  SIMCO

Щиро дякуємо за ваш відгук!

• Сергій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Користуюсь навушниками місяць - поки проблем не було - до цього користувався навушниками від соні - ці не гірше

Переваги:
    Ціна,гучність
    Недоліки:
    Хотілось би трохи довгіший кабель
  • Чубченко В***

Всё хорошо