- Анатолій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1.25 кг
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що Sano Maxima Bio Color вам сподобався і виправдав очікування.
- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1.25 кг
Не знаю, що сказати, чомусь полюбляю саме цей порошок, вже років сім ним користуюсь. Дружина віддає перевагу іншим, тому мені вистачає пакування на рік))
- Переваги:
- Класний
- Недоліки:
- Все одно закінчується.
Представник постачальникаДякуємо за чудовий і щирий відгук!
Приємно чути, що Sano Maxima Bio Color залишається вашим улюбленим вже багато років. Нехай прання завжди буде легким і з приємним результатом!
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1.25 кг
Моє замовлення приїхало. На упаковці була дірка і її просто заклеїли наліпкою . Сервіс на найвищому рівні
- ВЛАДИСЛАВ Х***Відгук від покупця. Продавець: Bzik
Рекомендую
- Продавець Bzik
Доброго дня, дякую за ваш відгук! На сторінці продавця посиланняви знайдете великий вибір якісної побутової хімії та косметики. Чекаємо на нові замовлення.
- Светлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1.25 кг
Стирает отлично.
- Переваги:
- Запах после стирки, не ярко выраженный.
- Недоліки:
- Нет.
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Bzik
Пральний порошок хороший х м'яким, не нав'язливим ароматом. А від плямовивідника ніякого толку не побачила.
- Продавець Bzik
- Анна Т***Відгук від покупця. Продавець: Bzik
Чудовий порошок, вже 8 років тільки ним і користуюся . Від звичайних порошків була алергія, Коли стала користуватися Sano, все пройшло.
- Переваги:
- Економний, гарно пере
- Панкеев И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1.25 кг
Все добре!!
- Переваги:
- Швидко та якісно
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день. Щиро дякуємо за ваш позитивний відгук. Нам дуже приємно, що Вам сподобався пральний порошок Користуйтесь із задоволенням.
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1.25 кг
Третья стирка и третий раз одно и тоже. В лотке остаётся твёрдый кусок порошка. Наверное, он просто не для моей машинки.
Засыпал согласно рекомендациям на пачке.- Переваги:
- Не уверен
- Недоліки:
- Не растворяется полностью, да и про запах тут явно преувеличили.
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за ваш відгук! Залишки в лотку можуть бути пов’язані з напором води або особливостями пральної машини. Спробуйте прання при температурі 30–40°C для кращого розчинення порошку.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1.25 кг
Сьогодні забрала посилку, порошок гарний давно купую, але хотілося зазначити, щоб розетка якось покращила ставлення до покупців, а саме запаковувала товари. Пачки від порошку були брудні. Можна було і запакувати посилку.
- Недоліки:
- Не пакують товари
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо, що поділилися враженнями! Раді, що порошок вам подобається. Приємного користування.
- Кобцева О***Відгук від покупця. Продавець: Bzik
Наличие штрих кода страны производителя.
- Переваги:
- Отличное качество порошка.
- Кобцева О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1.25 кг
Я приобретала данный товар 1 раз 14.06 2024 . Качество стирки и аромат отличное. Второй раз приобрела в этом месяце. Порошок совершенно отличается по качеству стирки. И аромат совершенно другой. После стирки попахивает сыростью. Да и рисунок упаковки отличается. Я когда первый раз приобрела порошок сделала фото чтобы запомнить какой вид купила. Фото высылаю.
Представник постачальникаДоброго дня. Дякую за Ваш відгук. Склад порошку не змінювався.
- Григоришина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1.25 кг
Чудовий порошок
- Переваги:
- Виконує заявлені функції, концентрований тому розхід малий
- Недоліки:
- Не виявила
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за чудовий відгук. Дуже раді, що Вам сподобався пральний порошок Sano Maxima Bio Color. Звертайтесь ще.
- Алена Ч***Відгук від покупця. Продавець: Bzik
Давно користуюсь, якісний, якісний та аромат приємний, раджу .
- Любов Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1.25 кг
Пральний порошок дійсно гарний і якісний. Рекомендую не пожалієте. Дякую.
- Переваги:
- Чисто відстирує із приємним ароматом
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за чудовий відгук. Дуже раді, що Вас сподобався пральний порошок Sano Maxima Bio Color 1.25 кг.
- Лілія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1.25 кг
Пральний порошок справляється на відмінно. Обожнюю товари Sano.
- Переваги:
- Добре відпирає речі, аромат неймовірний.
Представник постачальникаДоброго дня. Лілія, дуже раді, що Ви задоволені покупкою. Користуйтесь із задоволенням)
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1.25 кг
хороша якість, використовую багато засобів від цієї фірми, ще ні разу не підвела.
Представник постачальникаДоброго дня. Ігор, дякуємо за чудовий відгук та довіру. Користуйтесь із задоволенням.
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1.25 кг
Перше прання пройшло успішно, покупкою задоволений.
- Переваги:
- Добре пере, мала кількість для використання, приємний запах, не потрібно добавляти ополіскувачі
- Недоліки:
- трохи дорого)
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за відгук. Раді, що Вам сподобався пральний порошок. Звертайтесь ще.
- Олена Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1.25 кг
Товар отличный
- Переваги:
- Действительно концентрат ,хороший запах
- Недоліки:
- Маленькая пачка
- андрей Ж***Відгук від покупця. Продавець: Bzik
Очень хороший
- Продавець Bzik
Доброго дня. Дякуємо за відгук.
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1.25 кг
Порошок очень плохо растворяется, остатки мгновенно каменеют в отсеке стиралки. Приходится предварительно расколотить в ёмкости с водой и заливать в стиралку.Любителям порошков без запаха подойдёт.
- Денис К***
Забыл написать, что отстирывает хорошо
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1.25 кг
Этим порошком пользуюсь более десяти лет, очень довольна. Хорошо отстирывает и приятный запах.
Но я ещё дополнительно использую, смягчитель для белья Sano,люблю ярко выраженный аромат- Переваги:
- Надолго хватает
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олена. Дякуємо за Ваш відгук.
- Галина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1.25 кг
концентрований, гарно відпирає. задоволена результатом прання.
- Переваги:
- концентрований, гарно відпирає
Представник постачальникаДоброго дня, Галина. Дякуємо за Ваш відгук.
- Светлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Bzik
Очень хороший порошок, пользуюсь очень много лет. Доставка быстрая.
- Переваги:
- Не нужно много ложить порошка, практически нет запаха. Хорошо отстирывает вещи.
- Андрей Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 3.25 кг
Отличный!
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за відгук!
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1.25 кг
Он не отстирывает вообще ничего. Гала и та даёт значительно лучший результат при цене во сколько раз меньше. Возможно это был хороший порошок по старым отзывам лет 15 назад,но это я больше не куплю.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не стирает
Представник постачальникаДоброго дня. Чи дотримувались ви рекомендацій стосовно дозування та температурного режиму?
- Игорь И***Відгук від покупця. Продавець: Bzik
гарно пере
- Переваги:
- гарно пере
- Ирина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1.25 кг
Не довольна!
Пахне после стирка как вроди хлоркой,вещи жесткие(
Стирает плохо!- Переваги:
- Недоліки:
- Больше покупать не будем(
- Галина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1.25 кг
Отличный порошок,самый лучший из этой серии!Хорошо удаляет пятна.
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за гарний відгук!
- Руслан Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 3.25 кг
Дуже чудовий порошок,гарно відстірую як в машинці так і в ручну.Приємний не нав'язливий запах.
Дуже задоволений пральним порошком.
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за гарний відгук!
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1.25 кг
Адекватна ціна
гарно пере
займає небагато місця- Недоліки:
- додаткове полоскання
( індивідуально )
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
- Олена Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1.25 кг
Я люблю продукцію Sano, давно використовую, доку ще не розчарувалася нічим
- Переваги:
- Добре відпирає все
- Недоліки:
- не знайшла
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1.25 кг
Доброго дня! Придбала даний порошок , до нього прала і напевно і далі користуватимуся тільки Персіл , він же взагалі з ніякими плямами не бореться , навіть при темп 60* , вже і дозування добавила всеодно, яке закинула таке і витягла ! Розчарована
- Переваги:
- Жодних
- Недоліки:
- Не відбирає взагалі ніякі плями!
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за відгук. Можемо порекомендувати Вам засіб для виведення плям посилання
- Мария А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1.25 кг
Давно ним перу речі, задоволена якістю
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1.25 кг
Хороша якість порошка. Ще сподобалось що він підходить до кольорових та білих речей. Ну і економічність використання. Буду купувати ще)
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1.25 кг
Користуюся кілька років.
Пральний порошок чудово працює.- Переваги:
- Якісний засіб.
- Недоліки:
- Не завадило б до порошку додавати мірну ложку або мірний стакан.