Відгуки покупців про Контейнер для зберігання сипких продуктів ARDESTO Fresh 1 л AR4110FT
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Greewain. Об'єм: 500 мл. Колір: Прозорий/Сірий
Чудовий контейнер. Влізає повна пачка розсипного чорного чаю, кому цікаво. Гарно зберігає запах, герметичний.
- Переваги:
- Недоліки:
- Дорогувато
- Продавець Greewain
Дякуємо за відгук, приємного користування)
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.5 л. Колір: Прозорий/Білий
Ну таке, якість виконання кришок бажає кращого, та для моїх цілей організації продуктів підходить норм.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.5 л. Колір: Прозорий/Білий
Кришка не тримається, декілька разів через це вміст контейнера розліталася по всій підлозі
Представник постачальникаВітаємо! Нам дуже шкода, що виникла така ситуація. В Ardesto діє гарантійний термін - 1 місяць в разі виробничого дефекту. Зверніться, будь ласка, до служби підтримки щодо обміну товару чи повернення коштів
- Євгенія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.5 л. Колір: Прозорий/Білий
Зручні контейнери , кришка міцно тримається
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.5 л. Колір: Прозорий/Білий
Потрібено було декілька контейнерів подібного розміру.
Розмір не підійшов, оскільки саме кришка сильно виступає. Також кришка не щільно кріпиться і якщо піднімати контейнер за кришку то він легко відкривається і падає.
Може і годиться, а не для не шухляд... тільки полки.
Поставлена задача не виконана. Тепер думаємо як ще їх можна використати.- Переваги:
- Розмір
- Недоліки:
- Кришка
- Мирончук Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.5 л. Колір: Прозорий/Білий
Хороший контейнер ,брала дополнительно к набору,пластик плртный ,крышка хорошо закрывается.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Прозорий/Білий
Симпатичні та зручні контейнери для зберігання в них круп на кухні. Добре стикуються контейнери цієї серії різної ємності при їхньому розміщенні поруч. Кришка забезпечена гумовмісним ущільнювачем.
- Переваги:
- Якість, дизайн, зручна форма
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Прозорий/Білий
Хороший контейнер. Проблем, як у попередньому коментарі, із зовнішнім виглядом не було. Міцний пластик. Кришка закривається досить плотно, але все одно є ризик що вона зніметься якщо повний контейнер взяти саме за неї (в мене вже так цукор розсипався). Але думаю це діло звички.
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.5 л. Колір: Прозорий/Білий
Хороші контейнери. 1,5 літра вміщає упаковку круп на 1 кг. Єдине що - негерметичні кришки, тому краще обережно брати за контейнер і не хапатися за кришку, бо вислизає.
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Богдана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л. Колір: Прозорий/Білий
В дополнение к предыдущему отзыву. У меня плохое зрение и я не сразу заметила. Но когда присмотрелась, увидела много мелких царапин. Я, к сожалению, больше доставке в пункт выдали Розетки не доверяю. Буду теперь проверять каждый товар и делать это тщательно.
Предыдущая ёмкость на 1,5 л была нормальной.
Представник брендуДоброго дня!
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію.
У разі таких випадків просимо звертатись до магазину з проханням обміну товару. У нашого бренду діє 1-місячна гарантія на повернення або обмін товару у разі промислового дефекту.
Была такая на 1,5, л, понравилась, решила заказать ещё две на 1 л, так как оказалось, что на 1,5 не влазит на полку. К самому
товару претензий нет.
Но не понравилось, что хоть они были замотаны плёнкой, белое прорезиненное основание было запачкано. Из-за того что там резиновая поверхность, нужно было сильно потереть, чтоб отмыть и начать пользоваться товаром. Я такое не люблю. Если оно новое, то должно быть чистым.- Переваги:
- Плотно закрывается, ничего не высыпается
- Недоліки:
- При доставке запачкали
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1.5 л. Колір: Прозорий/Білий
Класний, зручний, кришка добре закривається. Планую купи ще, різних розмірів.
- Переваги:
- Ціна+якість
- Недоліки:
- по не знайшла