- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: EFFECT. Розмір (ДхШхВ): Ø 107. Колір: Рожево-червоний
Класне, гарне, яскраве коло. Крім того, що дитині з ним у воді цікаво і весело, великим плюсом є ще й те, що його добре видно на відстані.
- Переваги:
- Якісне і красиве коло
- Недоліки:
- Продавець EFFECT
Дякуємо за ваш відгук)
- Марія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): Ø 107. Колір: Рожево-червоний
Дуже класний круг
Представник брендуКористуйтеся із задоволенням!
Дякуємо, що обрали INTEX
- Катерина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): Ø 107. Колір: Рожево-червоний
Чудова річ для плавального процесу. Для дорослих тендітних дівчаток для розваг на воді
Представник брендуМи щиро вдячні, що Ви поділилися своїм позитивним досвідом. Ваш відгук - не лише підтвердження наших старань, а й стимул до постійного зростання. Ми обіцяємо зберігати цей стандарт та радувати Вас ще більше.
Дякуємо за Ваш вибір та за Вашу цінну думку!
Ваш INTEX
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір (ДхШхВ): Ø 107. Колір: Рожево-червоний
Товар прийшов бракований, з діркою. Не проклеїний зовнішній шов
Представник брендуВітаємо! Нам шкода, що трапилась така ситуація. Будь ласка, пройдіть Онлайн-діагностику (посилання) для подальшого вирішення питання. Це займе у Вас не багато часу і автоматизує процес оформлення заявки.