- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір (ДхШхВ): 210 x 70. Колір: Зелений
Мені просто цікаво як я могла його перевіряти у відділенні?
Наповнювати повітрям?
Те що продавець апелює до того щоб я повинна була його перевірити просто бред...щоб не виникало незадоволення товаром то треба не відправляти бракований і пошкоджений(((доречі при траспортуванні його не могли пошкодити все було ж в чехлі.а тканина пошкоджена на самому виробі і видно це вже в самому процесі наповнення повітрям.- Продавець TORI
Ми вас почули, вибачте за ситуацію.
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір (ДхШхВ): 210 x 70. Колір: Червоний
Купили зазделегіть до літнього сезону і не відкривали
Сьогодні знадобився ,а він пошкоджений(((
Одним словом гроші на вітер
Буду замовляти безкаркасений диван а не цю х**обору.
Не рекомендую нікому- Продавець TORI
Доброго дня, Олена, якщо у вас виникли проблеми з замовленням, рекомендуємо для швидкого вирішення питання у вашу користь, подзвонити нам, або написати у чат / месенджер. Інформація про проблему, яка висвітлена у відгуках, не так швидко побачить відповідний менеджер в порівняні з прямим зверненням, а таким чином процес розвʼязання питання затягнеться. Дякуємо за зворотний зв'язок, нам дуже прикро, що сталася така ситуація, менеджер вже звʼязується з вами.
- Продавець TORI
Олена, вітаю. Ви ж помітили, що усі клієнти задоволені товаром та він у топі продажу і це не з просто так, скоріш за все ваш товар при транспортуванні отримав якісь пошкодження, що і створило вам даний негатив(, адже у вас була оплата при отриманні та ви мали ОБОВ'ЯЗКОВО оглянути замовлення перед забором в присутності працівника відділення. Гарного дня.
- ПолинаВідгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір (ДхШхВ): 210 x 70. Колір: Фіолетовий
Класний диванчик для відпочинку на природі! Головне спіймати вітер/повітря, щоб його надути :)
- Переваги:
- Зручний, легкий, займає мало місця у складеному стані.
- Недоліки:
- Треба трошки часу, щоб навчитися наповнювати його повітрям.
- Продавець TORI
Доброго дня, Поліна. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір. Щодо недоліку, то на сайті в зображеннях товару є інструкція щодо наповнення ламзаку повітрям.
- Анастасія А***Відгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір (ДхШхВ): 210 x 70. Колір: Темно-синій
Доставка в обіцяні терміни. Ціна/якість відповідає один одному. Для відпочинку на вулиці в теплій порі року буде дуже зручно
- Продавець TORI
Доброго дня, Анастасія. Дякуємо за Ваш відгук та оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: TORI. Розмір (ДхШхВ): 210 x 70. Колір: Червоний
Все чудово, легкий у використанні
- Продавець TORI
Доброго дня, Вікторія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.